Výplata PPM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Jolka86 myslíte, že aspoň do konce měsíce to přijde? Jestli ne budu muset sáhnout na peníze ze spořícího účtu
A jak to je pak s vyplácením pak to chodí pořád ve stejné datum např. první dávka mi dojde 28.1. Tak mám i ty další dávky očekávat ke konci měsíce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yorkmut neříkám že za to může, ale dost mě to nasr*lo, že jsou všude tak neschopní, ikdyz vy máte papíry v pořádku, stejně na to doplatíte, se mzdovku si to ještě vyřídím jdu tam podepisovat daně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxx123 píše:
@Jolka86 myslíte, že aspoň do konce měsíce to přijde? Jestli ne budu muset sáhnout na peníze ze spořícího účtuA jak to je pak s vyplácením pak to chodí pořád ve stejné datum např. první dávka mi dojde 28.1. Tak mám i ty další dávky očekávat ke konci měsíce?
Těžko říct, ono jestli se teď střídají na úřadech skrz covid, doma asi nedělají? Většinou první dávka mívá zpoždění, pak to chodí pravidelně.
- Citovat
- Upravit
@xxx123 píše:
Zdravím holky, tak jsem teď volala na OSSZ kvůli mateřské, nastoupila jsem na ní 19.12. Do 18.12. Jsem měla nemocenskou, a papír na mzdovce jsem dávala už 8.12., tak mě teď zarazila, když jsem tam volala kdy, můžu jako očekávat peníze a ona mi řekla že jim papíry přišly 8.1., a ještě to nemají zpracované, a že neví kdy mi peníze přijdou, no jsem vytočená, hlavně kvůli stahování plateb teda. Přišly peníze z nemocenské tak teď to stáhnou z toho, ale jako vytočila mě, měla jste to taky tak některá? To budu teď čekat jako 30 dní na vyřízení kdyz oni mají na všechno čas
Však v čem je problém? V práci to nejspíš poslali až po novém roce a od 8.1. běží lhůta 30 dnů na vyřízení. Nikdo ti tvoje peníze nebere.
jinak já šla 1.12. a na OSSZ to taky dostali až po novém roce. Peníze ještě nejsou a nějak to neřeším. První je rozhozená. Další už chodí pravidelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxx123 píše:
@Yorkmut neříkám že za to může, ale dost mě to nasr*lo, že jsou všude tak neschopní, ikdyz vy máte papíry v pořádku, stejně na to doplatíte, se mzdovku si to ještě vyřídím jdu tam podepisovat daně
No, ty by ses měla především uklidnit a přestat obviňovat celé své okolí z neschopnosti, když o tom evidentně víš kulový a operuješ tady tím, že si dávala mzdovce papíry 8.12., to je totiž totální nesmysl, protože až do toho 19.12. není vůbec jasné, jestli opravdu nastoupíš 19.12. na PPM a nebude to jindy, takže je těžko ona mohla poslat dřív. Takže mohli od ní odejít nejdříve 21.12. a opět to samé OSSZ, zpracovávají to až ve chvíli, kdy je jasné od kdy do kdy to mají zpracovávat, takže i když to tam přijde před vánoci, tak se tomu někdo bude věnovat nejdříve 4.1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxx123 No, kdybys ses slušně zeptala, tak dostaneš odpověď, když akorát nadáváš na celé okolí, tak se nesmíš divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@xxx123 No, kdybys ses slušně zeptala, tak dostaneš odpověď, když akorát nadáváš na celé okolí, tak se nesmíš divit.
Já se slušně ptala a nedávala tady na nikoho koho by to urazilo, odpověď jsem dostala v předchozím příspěvku…ale díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxx123 píše:
Já se slušně ptala a nedávala tady na nikoho koho by to urazilo, odpověď jsem dostala v předchozím příspěvku…ale díky
Jasně, jen tě nás*lo, že jsou všichni neschopní, když máš papíry v pořádku.
A schválně, jestli to teď půjdeš vysvětlit účetní, jak jsi psala. ![]()
BTW: Stačí mít rezervu pro tyhle případy a nemusíš vyšilovat. Ostatně spousta žen ti to potvrdí, že první PPM prodte chodí později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni mají čas, jim dorazily podklady až 8.1., tak je jasné, že to musí zpracovat. Bohužel na úřadě nemohou za pomalou účetní.