Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak na mě tyhel kalkulačky nesedí a díky ovu testům bych asi nepoznala kdy mám ovulaci, protože jsem měla cyklus 31 dní a luteální fázi 8 dní. Takže na to stejně nespoléhej stoprocentně. Zastávám sledování hlenu a čípku, měření Bt, nebo ovu testy ![]()
ppusina píše:martice píše: Žádá to uživatelské jméno a hesloNapíšu sem ty teploty,ju.
MS-28.2.-36,9
36,7
36,4
36.9
36,7
36,4
36,5
36,2
36,5
36,4
36,4
36,5
36,4
ovulacia este neprebehla. ale lepsie by bolo, keby som to videla. ![]()
dik. nie, ovulacia este isto nebola. teploty jej klesli neskor, takze tipujem, ze po ovulacii bude mat minimalne 36,7 a viac.
soldi píše:
dik. nie, ovulacia este isto nebola. teploty jej klesli neskor, takze tipujem, ze po ovulacii bude mat minimalne 36,7 a viac.
Děkuji ![]()
Ahojte snažilky,
potřebovala bych poradit ![]()
s manželem jsme se rozhodli, že by jsme chtěli druhé miminko. První má 4roky, tak je nejvyšší čas ![]()
Brala jsem ted dva roky HA a menstruace byla pravidelná na den a snad i minutu, jenže prášky jsem přestala brát v půlce jednoho platíčka, takže po pár dnech se dostavila MS zase.
Ted by mě zajímalo jak vypočítat plodné dny-od té klasické ms co jsem dostávala(poslední od 10-14.září) pravidelně, nebo od té co jsem dostala po tom, co jsem přestala brát prášky?(od 27-30 září)
Napsala jsem to zmateně, ale spěchám-valím pro malou do školky
![]()
Děkuju za rady a jako anonym protože to zatím nikdo neví, že se snažíme ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte snažilky,
potřebovala bych poradit![]()
s manželem jsme se rozhodli, že by jsme chtěli druhé miminko. První má 4roky, tak je nejvyšší čas
Brala jsem ted dva roky HA a menstruace byla pravidelná na den a snad i minutu, jenže prášky jsem přestala brát v půlce jednoho platíčka, takže po pár dnech se dostavila MS zase.
Ted by mě zajímalo jak vypočítat plodné dny-od té klasické ms co jsem dostávala(poslední od 10-14.září) pravidelně, nebo od té co jsem dostala po tom, co jsem přestala brát prášky?(od 27-30 září)Napsala jsem to zmateně, ale spěchám-valím pro malou do školky
Děkuju za rady a jako anonym protože to zatím nikdo neví, že se snažíme![]()
nepočítat nijak..po vysazení HA je cokoliv normální. Začíná se od začátku a k ovulaci může dojít kdykoliv. Může přijít po 14dnech nebo taky za dva měsíce. První cyklus bez HA bych počítala od té MS která se dostavila po ukončení užívání v půlce plata.
@andelka83 děkuju za radu. Takže snažit se nepřetržitě a doufat, že to přijde co nejdříve ![]()
Při prvním miminku jsem vysadila HA v prosinci a v únoru otěhotněla, tak snad to půjde i teď tak hezky