SANUS PARDUBICE + HRADEC KRÁLOVÉ

944
10.1.08 21:25

SANUS PARDUBICE + HRADEC KRÁLOVÉ

tak holky je tu někdo kdo chodí do Sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
812
11.1.08 08:18

Ahoj Blani, tak koukám, že IVF se pomalu rozjíždí… Já čekám na genetiku a pak se uvidí… Držím palce ať to dopadne…
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
11.1.08 09:29

ZUZI - moc díky.. co vy??? Po genetice se budete snažit doma? Nebo jdete do Sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.1.08 11:29

Blani já nevím co nám řeknou na genetice, ale určitě se začnem snažit i doma, než budou výsledky to taky potrvá, teď čekám až dorazí první MS po revizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.1.08 11:56

ZUZI tak at vám to brzy zase vyjde … moc moc přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.08 20:10

ahojky sluni. To mi to dalo, než jsem Tě našla. Nechce mi chodit koník. Ještě ani nevím, jestli to píšu správně :D . Vidíš, že jsi to zvládla. Jsi šikula. Na jednu stranu Ti závidím, že máš tu první za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.1.08 20:27

Lili.. ahojík jo jsem to já a kdo jsi ty ??? :D :D :D Já si akorát říkala že se sem mrknu jestli sem někdo neemigruje :D :D . Jo jo Puregon byla brnkačka ale ted nevím jestli mám píchat ve 20,30 nebo ve 21,30 ale snad to neva… píchnu až ve 21,30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.1.08 20:29

jo jasný, jsi Lili vid,,,, supr že jsi to našla, jestli se Konik nerozchodí - snad to tu najdou i ostatní a přidají se..... jak vy teda???? Imča dopadla dobře.. v PO asi půjde už na transfer a Niki byla na UTZ a prý vypadala moc spokojeně– nevím jestli jsi tohle četla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.1.08 20:49

Jinak mám v sobě asi 4 l http://smilies.sofrayt.com/…oftdrink.gif - kupodivu jsem se ani moc nemusela nutit, snad mi to vydrží co nejdýl http://smilies.sofrayt.com/…f/coffee.gif

tak za chvilku dobnu další várku, zobnu Prednisolhttp://smilies.sofrayt.com/eng/pills2.gif a pofrčím chrupatihttp://smilies.sofrayt.com/…f/sleep3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.08 21:00

Tak to je super, že to holkám takhle hezky vychází. Já nic nevěděla, na koníka mě to dnes vůbec nepustilo :evil: . Tak snad se brzy umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.1.08 21:02

JJ Lili snad už se zítra rozjede… tak frčím na tu včeličku a pak do pelechu.. tak doboru noc a ozvi se zase,, kdyby náhodou kůn furt stávkoval… pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.08 21:05

tak si to hezky ďobni :) a dobrou noc. Já taky pomalu pofrčím do pelíšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.08 21:40

ahoj holky, tak jsem vas tady konecne nasla, ale dalo mi to zabrat. :lol: konik mi taky dnes umrel a dost me to stve je to cim dal tim castejsi. a pro me je konik takova jistota, ze se neco deje. jsem zvedava jak dlouho mi bude trvat nez tady zjistim kdo je kdo. 8O me to pustilo pod stejnym jmenem, tak jsi nemusim pamatovat nic noveho. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.1.08 23:06

Koník nefunguje, tak píšu sem. Mám totiž za úkol vkaz od Niki cituji:
„Doma jsem opět bez notebooku a nikam jinam moc nechodím, protože mi je dost hodně špatně. Hlavně teda večer a v noci, ale ono je to vlastně i přes den.
Teď jsem na krátký návštěvě u našich, tak píšu. Jenže pořád na mě volá Jaroušek, takže jsem dost v chaosu.
Dnešní kontrola dopadla dobře. Na ultrazvuku byly vidět dvě krásně bijící srdíčka, takže to vypadá na dvojčátka. Sice je to super, ale bude to fuška.
Nemůžu se vůbec připojit na koníka, tak to tam prosímtě holkám napiš. A taky, že je moc zdravím. Děkuju moc! Mám už docela počítačovej absťák.“
Takže to jako zprostředkovatel, zatím pa a mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.1.08 07:04

Supeeeeeer holky,,, super jak se sem „emigrujem“ když nás zlobí Koník. Niki - moc velké gratulace je strašně krásný, že čeká dvojčátka a nemusí na redukci.. moc ji Palva pozdravuj, kdyby jsis ní mluvila. Jo já jsem Slunickooo :) vy jste koukám pod svýma jménama tak to je fajn..

Jukla jsem ráno na koníka a opět nefachá.. tak doufám, že sem najdou cestičku i ostatní _ Imča, Reninka a ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí