Výpomoc v praci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No tak košer to není. Připadá mi to divný, že si tohle dovolí. A bála bych se, že mě chce o místo připravit. A ta její otázka je trochu nevhodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova divný mi je,že tam zaučuje svoji dceru a mě se ptá,jestli nechci změnit práci. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ktomu ona si může dovolit snad skoro vše.Ja se snazim,ostatní jsou se mnou spokojeni,jen nadřízený je při ní a co udělám ja,tak jen sklizim kritiku.
- Citovat
- Upravit
Tam je těch narážek na mě víc,pokud vše napíšu,pozná se tu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ktomu ona si může dovolit snad skoro vše.Ja se snazim,ostatní jsou se mnou spokojeni,jen nadřízený je při ní a co udělám ja,tak jen sklizim kritiku.
No tak to bych řekla, že tvoje obava o místo je naprosto oprávněná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik no,když mě nadřízený řekl za práci,kterou jsem ještě pro dobro druhých udělala,že jsem praštěná,tak pak nevím.Kdyz jsem se na něco zeptala,jestli jde udělat,co udělala ona,tak mě odpověděl: o co vám jde?!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tam je těch narážek na mě víc,pokud vše napíšu,pozná se tu.
Moc šancí nevidím, když je nadřízený při ní, takže v tom případě bych to nechala být. Ale jen tak tě vyhodit nemůže, jestli máš smlouvu na dobu neurčitou. Jedině pro nadbytečnost, ale to by sis potom mohla stěžovat, že přijal na tvé místo někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Monchichik no,když mě nadřízený řekl za práci,kterou jsem ještě pro dobro druhých udělala,že jsem praštěná,tak pak nevím.Kdyz jsem se na něco zeptala,jestli jde udělat,co udělala ona,tak mě odpověděl: o co vám jde?!
A to stejné by ti řekl, kdyby si za ním přišla, že je tam s ní její dcera. A ještě ti řekne, že nejsi týmový hráč, když pořád upozorňuješ na její chyby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@marin smlouvu mám do konce prosince.
Tak to se obávám, že ti jí nadřízený nemíní prodloužit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A naznačuje ti to i ta tvoje kolegyně, aby sis hledala jinou práci. Jsou určitě už s nadřízeným domluveni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě bych si ji hledala hned, at jsi na Vánoce zaměstnaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit