Výpomoc v praci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
18.8.18 18:20

No tak košer to není. Připadá mi to divný, že si tohle dovolí. A bála bych se, že mě chce o místo připravit. A ta její otázka je trochu nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:30

@g.sandova divný mi je,že tam zaučuje svoji dceru a mě se ptá,jestli nechci změnit práci. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 18:33

Ktomu ona si může dovolit snad skoro vše.Ja se snazim,ostatní jsou se mnou spokojeni,jen nadřízený je při ní a co udělám ja,tak jen sklizim kritiku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 18:36

Tam je těch narážek na mě víc,pokud vše napíšu,pozná se tu.

• Citovat
  • Upravit
32119
18.8.18 18:37
@Anonymní píše:
Ktomu ona si může dovolit snad skoro vše.Ja se snazim,ostatní jsou se mnou spokojeni,jen nadřízený je při ní a co udělám ja,tak jen sklizim kritiku.

No tak to bych řekla, že tvoje obava o místo je naprosto oprávněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:40

@Monchichik no,když mě nadřízený řekl za práci,kterou jsem ještě pro dobro druhých udělala,že jsem praštěná,tak pak nevím.Kdyz jsem se na něco zeptala,jestli jde udělat,co udělala ona,tak mě odpověděl: o co vám jde?!

• Citovat
  • Upravit
29606
18.8.18 18:40
@Anonymní píše:
Tam je těch narážek na mě víc,pokud vše napíšu,pozná se tu.

Moc šancí nevidím, když je nadřízený při ní, takže v tom případě bych to nechala být. Ale jen tak tě vyhodit nemůže, jestli máš smlouvu na dobu neurčitou. Jedině pro nadbytečnost, ale to by sis potom mohla stěžovat, že přijal na tvé místo někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:42

@marin smlouvu mám do konce prosince.

• Citovat
  • Upravit
29606
18.8.18 18:43
@Anonymní píše:
@Monchichik no,když mě nadřízený řekl za práci,kterou jsem ještě pro dobro druhých udělala,že jsem praštěná,tak pak nevím.Kdyz jsem se na něco zeptala,jestli jde udělat,co udělala ona,tak mě odpověděl: o co vám jde?!

A to stejné by ti řekl, kdyby si za ním přišla, že je tam s ní její dcera. A ještě ti řekne, že nejsi týmový hráč, když pořád upozorňuješ na její chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
18.8.18 18:44
@Anonymní píše:
@marin smlouvu mám do konce prosince.

Tak to se obávám, že ti jí nadřízený nemíní prodloužit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:45

@marin no právě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 18:45

@marin vypadá to tak.

• Citovat
  • Upravit
29606
18.8.18 18:46

A naznačuje ti to i ta tvoje kolegyně, aby sis hledala jinou práci. Jsou určitě už s nadřízeným domluveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.8.18 18:47

V tom případě bych si ji hledala hned, at jsi na Vánoce zaměstnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:47

@marin myslíš? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat