Výpomoc v praci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.18 18:48

@jenny.fields myslíte,že mi smlouvu neprodlouží?

• Citovat
  • Upravit
29582
18.8.18 18:49
@Anonymní píše:
@marin myslíš? :think:

Myslím si, že jo. Zaučuje tam tu svojí dceru. Raději se opravdu poohlížej po nové práci, ať potom nejsi překvapená a bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
18.8.18 18:54

Obávám se, že kolegyně dceru zaučuje. :? A to psaní hodin svědčí o tom, že vedení jí to schvaluje, protože si nedokážu představit, že takové vybírání náhradního volna by si někdo dovolil bez souhlasu vedení. Plus k tomu ty poznámky…

A kolegyně dělá stejnou práci jako ty? Resp. to, s čím jí pomáhá dcera, je i náplní tvé práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 18:57

@renduli nemůžu to tady psát,děláme stejnou práci,když potřebuji volno,tak kolegyně dělá tu práci kde jsem já,na mém stole a její dcera na jejím stole.Jeji dcera to nemá placené.

• Citovat
  • Upravit
26574
18.8.18 18:59
@Anonymní píše:
@jenny.fields myslíte,že mi smlouvu neprodlouží?

Podle toho, co píšeš, bych si hledala zadní vrátka. Je nepříjemné být na Vánoce bez práce. ALe pokud máš úspory, partnera, který tě zabezpečí, nenutí tě to, tak můžeš počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
18.8.18 18:59
@Anonymní píše:
@renduli nemůžu to tady psát,děláme stejnou práci,když potřebuji volno,tak kolegyně dělá tu práci kde jsem já,na mém stole a její dcera na jejím stole.Jeji dcera to nemá placené.

Hmm… tak to opravdu vypadá, že ji zaučuje.
A dcera je bez práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 19:00

@renduli to nevim

• Citovat
  • Upravit
302
18.8.18 19:15

A dceri je kolik? A jak dlouho uz tam takto dochazi? … do Vanoc je jeste dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 19:57

@boltova dceři je 19let.Nechodi tam každý měsíc.Byla tam únor,březen,červen,a teď na začátku srpna.

• Citovat
  • Upravit
32086
18.8.18 20:22
@Anonymní píše:
@Monchichik no,když mě nadřízený řekl za práci,kterou jsem ještě pro dobro druhých udělala,že jsem praštěná,tak pak nevím.Kdyz jsem se na něco zeptala,jestli jde udělat,co udělala ona,tak mě odpověděl: o co vám jde?!

Nadřízený ti řekne, že si praštěná? To si dělá srandu,ne? Co si to dovoluje? No podle všech indicií o práci v prosinci stejně přijdeš, takže hledej. A v práci, kde by se mnou nadřízený takhle mluvil bych teda nezůstala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 20:30

@Monchichik měla jsem nechopenku,měla jsem zvrtnuty kotník.Jakmile jsem se nechala uschopnit,tak mi bylo řečeno že jsem se brzo nechala vypsat,že sem ještě měla být doma.
Ano,řekl mi,že jsem praštěná.Ktomu když něco potřebuje,tak jde za mnou,ne za kolegyni.

• Citovat
  • Upravit
32086
18.8.18 20:34
@Anonymní píše:
@Monchichik měla jsem nechopenku,měla jsem zvrtnuty kotník.Jakmile jsem se nechala uschopnit,tak mi bylo řečeno že jsem se brzo nechala vypsat,že sem ještě měla být doma.
Ano,řekl mi,že jsem praštěná.Ktomu když něco potřebuje,tak jde za mnou,ne za kolegyni.

No pokud by to nebyl můj kamarád a neřekl to v legraci, tak bych se asi slušně ohradila, na tohle jsem dost háklivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 20:37

@Monchichik nechtěla jsem se ohrazovat,aby neřekl,že jsem drzá a proto mi dá výpověď.

• Citovat
  • Upravit
32086
19.8.18 08:47
@Anonymní píše:
@Monchichik nechtěla jsem se ohrazovat,aby neřekl,že jsem drzá a proto mi dá výpověď.

Když se ohradíš slušně, nemůže říct, že si drzá. A smlouvu máš stejně na určito, tak ti tu výpověď dát může tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
19.8.18 08:51
@Anonymní píše:
Žádnou výpověď ti dávat nemusí, jen prostě na konci roku ti skončí smlouva a on ti novou nedá. V tom má dost volné ruce. Jestli se ozveš nebo neozveš v tom nebude hrát roli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat