Vypracování úkolů a doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.3.20 19:01

@welovefashion tak přece jen má teď spousta volného času tak rád pomůžu že?
Naprosto souhlasím a ono nejen cizinci ono i normaně čeští rodiče mají problém. Třeba chemie a fyzika byl u našich sousedů obrovský problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
21.3.20 19:13
@welovefashion píše:
@Bandii ale tak asi tam má automatickou opravu, nebuďte tak zlomyslne…

Za mě hezký pokus, jak být užitečná :wink:

Osobně je mi třeba líto rodičů cizinců, jak teď asi dětem vysvětlují češtinu… Nebo i prvouku…

Tak to bych si představovala jinak, byt užitečná. Třeba přes Skype se s nějakým dítětem učit… Ne dělat za něj úkoly… To mi nepřijde jako vhodné řešení. Rodič má pusu a pokud mu něco nevyhovuje, může se s učitelem domluvit. Pravda je, že řada učitelů si nedokáže představit, jak je to pro ty rodice náročné. Jenže když jim to nikdo neřekne, tak si budou myslet, že to zvládají v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.3.20 19:14

Vážně pochybuji, že si někdo na doučování dítěte/pomoc s úkoly vybere někoho s takovýmto písemným projevem. Myšlenka pěkná, to ano. Možná bys mohla pomáhat raději jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.20 19:53

@Bandii dobře to je váš názor.
Doučuji momentálně dvě děti a obě maminky i děti jsou nadmíru spojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
21.3.20 20:08
@Kačka černá píše:
@Bandii dobře to je váš názor.
Doučuji momentálně dvě děti a obě maminky i děti jsou nadmíru spojené

Tak doučování je super. Já to pochopila tak, že ti někdo pošle úkol a ty mu ho pošleš zpět vypracovaný. A jak to děláš, to doručování, přes Skype?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.20 20:36

@Fazulina ne děti si úkoly vypracují sami pak mi úkol přeposílají a já jim je kontroluji a vysvětluji co mají špatně a proč tomu tak je. Jelikož vím že většina učitelek jim to v této situaci nevysvětlí jen jim s toho dají známku
Když už to vážně někdo nemůže pochopit tak jim třeba jeden dva příklady udělám s přesnými vysvětlivkami
přes Skype jsem ještě nedoučovala jsem ve spojení s dětmi přes Messenger kde si občas zavoláme když potřebují procvičit výslovnost nebo něco ale většinou sem komunikovali písemně ale vše jo o domluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze