Vypracování úkolů a doučování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@welovefashion tak přece jen má teď spousta volného času tak rád pomůžu že?
Naprosto souhlasím a ono nejen cizinci ono i normaně čeští rodiče mají problém. Třeba chemie a fyzika byl u našich sousedů obrovský problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
@Bandii ale tak asi tam má automatickou opravu, nebuďte tak zlomyslne…Za mě hezký pokus, jak být užitečná
Osobně je mi třeba líto rodičů cizinců, jak teď asi dětem vysvětlují češtinu… Nebo i prvouku…
Tak to bych si představovala jinak, byt užitečná. Třeba přes Skype se s nějakým dítětem učit… Ne dělat za něj úkoly… To mi nepřijde jako vhodné řešení. Rodič má pusu a pokud mu něco nevyhovuje, může se s učitelem domluvit. Pravda je, že řada učitelů si nedokáže představit, jak je to pro ty rodice náročné. Jenže když jim to nikdo neřekne, tak si budou myslet, že to zvládají v pohodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážně pochybuji, že si někdo na doučování dítěte/pomoc s úkoly vybere někoho s takovýmto písemným projevem. Myšlenka pěkná, to ano. Možná bys mohla pomáhat raději jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii dobře to je váš názor.
Doučuji momentálně dvě děti a obě maminky i děti jsou nadmíru spojené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačka černá píše:
@Bandii dobře to je váš názor.
Doučuji momentálně dvě děti a obě maminky i děti jsou nadmíru spojené
Tak doučování je super. Já to pochopila tak, že ti někdo pošle úkol a ty mu ho pošleš zpět vypracovaný. A jak to děláš, to doručování, přes Skype?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina ne děti si úkoly vypracují sami pak mi úkol přeposílají a já jim je kontroluji a vysvětluji co mají špatně a proč tomu tak je. Jelikož vím že většina učitelek jim to v této situaci nevysvětlí jen jim s toho dají známku
Když už to vážně někdo nemůže pochopit tak jim třeba jeden dva příklady udělám s přesnými vysvětlivkami
přes Skype jsem ještě nedoučovala jsem ve spojení s dětmi přes Messenger kde si občas zavoláme když potřebují procvičit výslovnost nebo něco ale většinou sem komunikovali písemně ale vše jo o domluvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit