Vyprala jsem digitální teploměr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
9.11.14 22:10
Tak to je kvalitka, klobouk dolů :mrgreen: :mrgreen:.
@Ťuhík píše:
Tak značku jsem nenašla. Buď se vyprala :D anebo tam nebyla napsaná. Byl to takový te klasický digitální s tím měkkým pružným koncem. A byl modro - bílý. :mrgreen:

Nebyl to thermoval rapid flex? Ten je modrobílej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.14 22:11
@Samamama píše:
Muž není ani fyzik, co? :mrgreen: Jak by mohlo cokoli kamkoli vytéct, když teploměr funguje? Nic nevyhazuj, nepřepírej a buď spokojená, jak máš kvalitní výrobek :mrgreen:.

Tak tak :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
9.11.14 23:18

Taky máme modro-bílý a je to Omron. :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
9.11.14 23:22
@Ťuhík píše:
Jinak děkuji. Muž mi řekl ať oblečení vyhodím… Že není chemik. :mrgreen: :roll: zrovna tam bylo plno nového oblečení pro syna… Když se daří, tak se daří… :D

neblázni, oblečení nevyhazuj. Je to zbytečný. Podle mne je zbytečný to i znova prát, ale jestli to manžela uklidní, tak to vyper.
Ad teploměr, sice ti funguje, ale koupila bych si do zásoby nový. Já takhle vyprala flashdisk. Taky fungovala, ale časem přestala…
I když třeba bude v pohodě, bývají vodotěsné ( ale v pračkách asi testované nebývaj. :mrgreen::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.11.14 23:47

Není to tento? http://www.moja-lekarna.com/…o-konico.jpg
Výrobce píše, že je voděodolný http://thermoval.cz/…id-flex.html

Souhlas, bývají vodotěsné, takže by mu nic být nemělo a baterky nevytekly. Navíc, praní na 40°C není pro teploměr kdovíjaká teplota, takže to mohl opravdu přežít bez újmy na funkčnosti i to oblečení bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
10.11.14 00:44

Thermoval dal manzel do lednice a uz nefungoval :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
10.11.14 06:58

@lucky.girl proc do lednice? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
10.11.14 13:29

@Ban09 tak thermoval to není. :-) ale je docela podobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
10.11.14 13:37

@blumen chlap no :mrgreen: přijely jsme od rodičů a měli jsme s sebou čípky na horečku, teploměr a odsávačku na nudle. Tak mu v zápalu uklízení, krmení a péče o malou říkám, aby to dal do lednice a on komplet celý pytlík dal do lednice, ani o tom nepřemýšlel. Na mou otázku asi o dva dny dýl, proč je teloměr v lednici mi bylo odpovězení, jsi říkala dej to do lednice. Ale teploměr pak neustále měřil 35 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
10.11.14 13:49

@lucky.girl tak to je dobrý… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
10.11.14 15:05

@lucky.girl :mrgreen: obcas se nam neco podobneho stane, ale nastesti bez teplomeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.11.14 16:01

Já si vyrazila jednou do masny a dala maso do ledničky i s peněženkou :P. Po dvou dnech jsem ju tam objevila 8o :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.11.14 17:56

@lucky.girl :lol: :lol: :lol: :palec: :potlesk: úplně si to dokážu představit i u nás doma, ale takhle mne to rozesmálo, dobrý pobavení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.11.14 18:17

@Ziina To máš dobrý, že ti 2 dny peněženka nechyběla, já už bych šílela (chyběla by mi i bez peněz, nosím tam i doklady :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.11.14 18:29

@Samamama Nechyběla, nakupovat jsem šla až když jsem po ní pátrala a doklady nosím zvlášť ale ty mně už vůbec nechyběly, ty nějak extra nepoužívám :nevim::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová