Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ťuhík píše:
Tak značku jsem nenašla. Buď se vypralaanebo tam nebyla napsaná. Byl to takový te klasický digitální s tím měkkým pružným koncem. A byl modro - bílý.
Nebyl to thermoval rapid flex? Ten je modrobílej.
@Samamama píše:
Muž není ani fyzik, co?Jak by mohlo cokoli kamkoli vytéct, když teploměr funguje? Nic nevyhazuj, nepřepírej a buď spokojená, jak máš kvalitní výrobek
.
Tak tak
![]()
@Ťuhík píše:
Jinak děkuji. Muž mi řekl ať oblečení vyhodím… Že není chemik.![]()
zrovna tam bylo plno nového oblečení pro syna… Když se daří, tak se daří…
neblázni, oblečení nevyhazuj. Je to zbytečný. Podle mne je zbytečný to i znova prát, ale jestli to manžela uklidní, tak to vyper.
Ad teploměr, sice ti funguje, ale koupila bych si do zásoby nový. Já takhle vyprala flashdisk. Taky fungovala, ale časem přestala…
I když třeba bude v pohodě, bývají vodotěsné ( ale v pračkách asi testované nebývaj.
) ![]()
Není to tento? http://www.moja-lekarna.com/…o-konico.jpg
Výrobce píše, že je voděodolný http://thermoval.cz/…id-flex.html
Souhlas, bývají vodotěsné, takže by mu nic být nemělo a baterky nevytekly. Navíc, praní na 40°C není pro teploměr kdovíjaká teplota, takže to mohl opravdu přežít bez újmy na funkčnosti i to oblečení bude OK.
@blumen chlap no
přijely jsme od rodičů a měli jsme s sebou čípky na horečku, teploměr a odsávačku na nudle. Tak mu v zápalu uklízení, krmení a péče o malou říkám, aby to dal do lednice a on komplet celý pytlík dal do lednice, ani o tom nepřemýšlel. Na mou otázku asi o dva dny dýl, proč je teloměr v lednici mi bylo odpovězení, jsi říkala dej to do lednice. Ale teploměr pak neustále měřil 35 stupňů.
@lucky.girl
obcas se nam neco podobneho stane, ale nastesti bez teplomeru
Já si vyrazila jednou do masny a dala maso do ledničky i s peněženkou
. Po dvou dnech jsem ju tam objevila
.
@lucky.girl
úplně si to dokážu představit i u nás doma, ale takhle mne to rozesmálo, dobrý pobavení
![]()
@Ziina To máš dobrý, že ti 2 dny peněženka nechyběla, já už bych šílela (chyběla by mi i bez peněz, nosím tam i doklady
).
@Samamama Nechyběla, nakupovat jsem šla až když jsem po ní pátrala a doklady nosím zvlášť ale ty mně už vůbec nechyběly, ty nějak extra nepoužívám
. ![]()