Anorexie u maminek

48
8.11.14 16:18

Anorexie u maminek

Dobrý den maminky,

má kamarádka se před nedávnem vrátila z jedné kliniky, kde se léčila s anorexií. Během celé nemoc jsme ji byla velkou oporou. Hodně jsme si o poruchách příjmu potravy četla a mám s nimi zkušenosti.

Kdyby jste chtěli poradit, jak na léčbu poruch příjmu potravy, klidně mi napište na email: *** ráda Vám zodpovím jaké kalov otázky :-)

Mary :-)

Příspěvek upraven administrátorem 8.11.2014 20:24 - kontaktní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.11.14 16:24

@Mary.enn existují instituce, které se tímto zabývají. Nezlob se na mě, ale to, že jsi něco četla, neznamená, že můžeš někomu pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.11.14 16:36
@martina.se píše:
@Mary.enn existují instituce, které se tímto zabývají. Nezlob se na mě, ale to, že jsi něco četla, neznamená, že můžeš někomu pomoct :think:

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.11.14 16:39

Promin, špatně jsem se vyjádřila :-) Mám za sebou několik kurzů a seminářů ohledně ppp. S ppp mám poměrně velkou zkušenost. Pracuji v jednom sdružení, které poskytuje pomoc ženám s ppp. Chtěla jsem jen nabídnout pomocnou ruku maminkám, které si v této nemoci nevědí rady. Ráda jim poskytnu pomoc prostřednictvím kontaktů na psychoteraputy a jinou odbornou léčbu.

Mějte se fajn :-)

Mary

Příspěvek upraven 08.11.14 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.11.14 16:40
@Mary.enn píše:
Promin, špatně jsem se vyjádřila :-) Má za sebou několik kurzů a seminářů ohledně ppp. S ppp mám poměrně velkou zkušenost. Chtěla jsem jen nabídnout pomocnou ruku maminkám, které si v této nemoci nevědí rady. Ráda jim poskytnu pomoc prostřednictvím kontaktů na psychoteraputy a jinou odbornou léčbu.Měj se fajn :-)

Tak jako lékaři zdarma, respektive na pojišťovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.11.14 16:41

Ano, určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.11.14 16:41

@Mary.enn kdo chce, tak si tu pomoc najde v u odborníků. Pár seminářů z nikoho odborníka nedělá.. akorát můžeš někomu ublížit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.11.14 16:49

@Mary.enn
Za dobrotu na zebrotu…Hold tak to už bohužel chodí. Víc takových, co nabízí pomocnou ruku :kytka:.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.11.14 16:53

@kikibibi @kikibibi tahle spíš ublíží, v tom je totiž velký rozdíl. Nemůže si hrát na odborníka :nevim: ppp vyžaduje mnohem víc, než seminář a napsanou bakalářku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.11.14 16:57

@kikibibi děkuji za podporu :-)

neřekla jsme zde nic o tom, že někoho chci léčit, jen chci maminkám s ppp poskytnout informace na jaké odborníky by se mohly obrátit ve svém městě a jak by mohly začít s léčbou :-) Tot vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.11.14 16:59

@martina.se na poskytnutí pomoci prostřednictvím kontaktu na psychoterapeuty nevidím nic špatného. Minimálně např. vypovidani a podpora udělají hodně. Mary jen nabídla svou účast a pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.11.14 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.11.14 17:05

@kikibibi přesně tak. Ve sféře ppp se pohybuji již 4 roky a nyní již jako specialouzaný sociální pracovník. Pomoc jsem chtěla maminkám poskytnout přátelskou formou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
8.11.14 17:15

@martina.se Martino nemáš pravdu. V tomto případě je jákakoli pomoc dobrá, i kdyby to mělo znamenat jen fakt, že ta dotyčná o tom dokáže vůbec s někým promluvit nebo si svůj problém uvědomit. Vím o čem píši. A je mi naprosto jedno z jakého důvodu o kdo dělá ve chvíli, kdy to - byť i jen trošku - může pomoci někomu s PPP. Naopak, já se setkala jen s nezájmem ato dokonce i od svého obvodního lékaře. :(

@Mary.enn Díky za tvou nabídku pomoci, snad ji někdo využije a někomu pomůže.

• Citovat
  • Upravit
48
8.11.14 17:23

@Trudinka

děkuji také moc za podporu.

Souhlasím s tebou ve všem co píšeš. Je spousta pacientek s ppp, které si svou nemoc uvědomí až když se někomu svěří. Chci jen maminkám poskytnout kontakty na odborníky a pomoci jim s nalezením správné cesty léčby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová