Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den maminky,
má kamarádka se před nedávnem vrátila z jedné kliniky, kde se léčila s anorexií. Během celé nemoc jsme ji byla velkou oporou. Hodně jsme si o poruchách příjmu potravy četla a mám s nimi zkušenosti.
Kdyby jste chtěli poradit, jak na léčbu poruch příjmu potravy, klidně mi napište na email: *** ráda Vám zodpovím jaké kalov otázky ![]()
Mary ![]()
Příspěvek upraven administrátorem 8.11.2014 20:24 - kontaktní údaj
@Mary.enn existují instituce, které se tímto zabývají. Nezlob se na mě, ale to, že jsi něco četla, neznamená, že můžeš někomu pomoct ![]()
@martina.se píše:
@Mary.enn existují instituce, které se tímto zabývají. Nezlob se na mě, ale to, že jsi něco četla, neznamená, že můžeš někomu pomoct
Přesně tak.
Promin, špatně jsem se vyjádřila
Mám za sebou několik kurzů a seminářů ohledně ppp. S ppp mám poměrně velkou zkušenost. Pracuji v jednom sdružení, které poskytuje pomoc ženám s ppp. Chtěla jsem jen nabídnout pomocnou ruku maminkám, které si v této nemoci nevědí rady. Ráda jim poskytnu pomoc prostřednictvím kontaktů na psychoteraputy a jinou odbornou léčbu.
Mějte se fajn ![]()
Mary
Příspěvek upraven 08.11.14 v 16:40
@Mary.enn píše:
Promin, špatně jsem se vyjádřilaMá za sebou několik kurzů a seminářů ohledně ppp. S ppp mám poměrně velkou zkušenost. Chtěla jsem jen nabídnout pomocnou ruku maminkám, které si v této nemoci nevědí rady. Ráda jim poskytnu pomoc prostřednictvím kontaktů na psychoteraputy a jinou odbornou léčbu.Měj se fajn
Tak jako lékaři zdarma, respektive na pojišťovnu?
@Mary.enn kdo chce, tak si tu pomoc najde v u odborníků. Pár seminářů z nikoho odborníka nedělá.. akorát můžeš někomu ublížit ![]()
@Mary.enn
Za dobrotu na zebrotu…Hold tak to už bohužel chodí. Víc takových, co nabízí pomocnou ruku
.. ![]()
@kikibibi @kikibibi tahle spíš ublíží, v tom je totiž velký rozdíl. Nemůže si hrát na odborníka
ppp vyžaduje mnohem víc, než seminář a napsanou bakalářku ![]()
@kikibibi děkuji za podporu ![]()
neřekla jsme zde nic o tom, že někoho chci léčit, jen chci maminkám s ppp poskytnout informace na jaké odborníky by se mohly obrátit ve svém městě a jak by mohly začít s léčbou
Tot vše ![]()
@martina.se na poskytnutí pomoci prostřednictvím kontaktu na psychoterapeuty nevidím nic špatného. Minimálně např. vypovidani a podpora udělají hodně. Mary jen nabídla svou účast a pomoc
@kikibibi přesně tak. Ve sféře ppp se pohybuji již 4 roky a nyní již jako specialouzaný sociální pracovník. Pomoc jsem chtěla maminkám poskytnout přátelskou formou ![]()
@martina.se Martino nemáš pravdu. V tomto případě je jákakoli pomoc dobrá, i kdyby to mělo znamenat jen fakt, že ta dotyčná o tom dokáže vůbec s někým promluvit nebo si svůj problém uvědomit. Vím o čem píši. A je mi naprosto jedno z jakého důvodu o kdo dělá ve chvíli, kdy to - byť i jen trošku - může pomoci někomu s PPP. Naopak, já se setkala jen s nezájmem ato dokonce i od svého obvodního lékaře. ![]()
@Mary.enn Díky za tvou nabídku pomoci, snad ji někdo využije a někomu pomůže.
děkuji také moc za podporu.
Souhlasím s tebou ve všem co píšeš. Je spousta pacientek s ppp, které si svou nemoc uvědomí až když se někomu svěří. Chci jen maminkám poskytnout kontakty na odborníky a pomoci jim s nalezením správné cesty léčby ![]()