Anorexie u maminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
9.11.14 12:13

@Dia1812
To máš naprostou pravdu :-) Výchova k jídlu je důležitá u matky s ppp, která jí málo, tak i opačně. Existují různé publikace, jak správně dítě stravovat, ale o nich asi každá víte, že. Sama dítě nemám, ale v období těhotenství a mateřství se o tuto problematiku „jídla“ maminky často zajímají, což vím z případů jiných maminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.11.14 13:11

@martina.se taky to tak ma uz skoro 10 let. Byly i obdobi, kdy to bylo ok. Nejdelsi bylo skoro dva roky. Pritel je perfektni, jen se boji, a to se bojim i ja, abych to pak nevedovky neprenasela na budouci deti.

Ja uz sice vim, co je treba u meho prejidani spoustecem, ale ne vzdy tomu umim odolat. A temer vzdycky je to neco co neovlivnim - napr kdyz sef serve kolegu za neodvedenou praci (a ja mam vse ok s predstihem). Navic mam po hladoveni posramoceny streva, objevilo se to az s velkym odstupem a nikdy nevim, kdy me to prepadne. Diky tem strevum mam poskozene vstrebavani vitaminu a mineralu, takze bojuju s podvytivou, ac je vaha naprosto ok.

Ted uz aspon nehladovim, jim pravidelne, pestre, nekdy i buchtu ci dezert - pokud si to sama upecu. Zhruba jednou za 14 dni se odvazim jit do restaurace, ale mam dojem ze na me vsichni koukaji (nekoukaji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.11.14 16:07

@vodouska

Opora v příteli je vážně nejlepší co může ženu potkat. Je vidět, že mu to není jedno a on sám bude dohlížet na správnou výživu dětí a tak to má být, oba rodiče se na tom mají podílet stejně :-)

Držím moc palce!!! Buď statečná a vše půjde, hlavně tomu věř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
panamera9
10.11.14 22:15
@Eny.x píše:
@panamera9 Čisté ze zvědavosti, proc mas v profilu Panameru? :kytka:

srdeční záležitost..Porsche Panamera :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3144
11.11.14 08:15

@panamera9 Já vím, ze to je Porsche :lol: a proč zrovna tohle auto? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.11.14 19:24

@Eny.x

ahoj, tak jak jsi dopadla u lékaře? Doufám a doufáme, že už je ti lépe!! :-)

Hezký večer všem,

Mary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
23.11.14 19:26

@Mary.enn Ahoj, díky za optani, je mi pořad nějak špatně, takže většinu dne spum, vše bylo v pořádku, ale teď v pátek jsem tam musela zase kvůli zánětu močových cest, takže mám ATB asi čtvrtka čekám na výsledky z kultivace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.11.14 20:17

@Eny.x

No chudáku, tak se drž.

A co ti doktor poradil na to, že je Ti stále špatně?

Držím palce ať jsou výsledky v pořádku.

Mary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
23.11.14 20:53

@Mary.enn Díky, také v to doufám, teď jsme akorát s manželem poslouchali miminko přes Angelsound :palec: :srdce: a krásně buší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.11.14 22:34

@Eny.x

Tak to je krásné, to jsem nevěděla, že něco takového je.. Hned jsme si to vygooglila, krásné :-)

Hezký večer a napiš až Ti bdue lépe :-)

Mary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.1.15 14:12

Ahoj všichni maminky!!

Jak se Vám doří v novém roce? Jak jste zvládly vánoce? :-)

@Eny.x co nevolnosti, je Ti už lépe? :-)

Krásnou sobotu všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová