Výprodej mimi oblečků v Tescu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1052
16.2.12 20:26

Výprodej mimi oblečků v Tescu?

Ahojte maminy a těhulky. Nevíte některá kdy bývají výprodeje v Tescu na miminkovské věcičky? Pomalu bych chtěla začít nakupovat výbavičku pro Bobíška, aby toho nebylo tolik naráz. Každá ušetřená kačka se počítá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
16.2.12 20:28

já tam kupuju pořád něco, výprodeje mají pořád nějaké, řekla bych že vyprodávají starou kolekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.2.12 20:29

Pokud vím, tak mají každou chvíli něco. Je to asi spíš o tom hlídat si to, chodit okukovat, pokud máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
16.2.12 20:31

dneska jsem tam byla a mají novou kolekci, takže těžko říct, kdy zas budou výprodeje
a jestli chceš ušetřit, tak zkus nějakej online sekáč, já jsem minule objednávala z detsky-svet.com a přišly moc hezký věci, značkový z Anglie, jako nový nebo minimálně nošený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.2.12 20:32

ještě minulý týden byla na hodně oblečení sleva 30%. Dneska jsem na stojanech sem tam zahlídla pár věcí se slevou (bodynka, overálky), ale já už po těch miminčích nekoukám :-D ale myslím že ještě do konce února tam určitě bude výprodej starší kolekce a pomalu nabíhá nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 20:46

jj já tam predevčírem taky nakupovala je tam starší kolekce,ale moc toho pro holčičky nemají spíše pro chlapečky a mají akci 1+1 zdarma a já za bodýčka 1+1 dávala 200kč co se dá, :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.2.12 20:51

na výprodeje už je pozdě, zrovna skončily. Budou až tak v červenci- výprodej kolekce jaro/léto. Jinak slevy kolem 30% mají každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:05

jestli si z Brna,tak mrkni do C§A,mají tam tetkom výprodej,bodýčka za 50 kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:08
abby píše:
jestli si z Brna,tak mrkni do C§A,mají tam tetkom výprodej,bodýčka za 50 kč…

ABBY :mavam: prosím te od kdy sou tam tý akce? já tam byla včera a nic tam neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:12

mamča mě to řikala,byla tam v uterý,byla ve vankovce,majou to prej v takovích koších,hned mi jich par dovezla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:29
abby píše:
mamča mě to řikala,byla tam v uterý,byla ve vankovce,majou to prej v takovích koších,hned mi jich par dovezla…

jo? já tam byla včera a nic, :nevim: asi už maminky nakupovaly :nevim: a jaké jsou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:32

že by to bylo tak rychle vyprodaný,to se mi nechce zdat…jsou to bavlněný bodýčka s potiskem,vypadajou dobře,už je mam i vypraný a nachystaný pro mimíska…ty koše byly až uplně vzadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:35
abby píše: že by to bylo tak rychle vyprodaný,to se mi nechce zdat…jsou to bavlněný bodýčka s potiskem,vypadajou dobře,už je mam i vypraný a nachystaný pro mimíska…ty koše byly až uplně vzadu…

asi jo,já je opravdu prošla detské oblečení a nic takové,ale aspon že jsi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:43
  • načítám...
  • Citovat