Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte maminy a těhulky. Nevíte některá kdy bývají výprodeje v Tescu na miminkovské věcičky? Pomalu bych chtěla začít nakupovat výbavičku pro Bobíška, aby toho nebylo tolik naráz. Každá ušetřená kačka se počítá… ![]()
já tam kupuju pořád něco, výprodeje mají pořád nějaké, řekla bych že vyprodávají starou kolekci…
Pokud vím, tak mají každou chvíli něco. Je to asi spíš o tom hlídat si to, chodit okukovat, pokud máš možnost.
dneska jsem tam byla a mají novou kolekci, takže těžko říct, kdy zas budou výprodeje
a jestli chceš ušetřit, tak zkus nějakej online sekáč, já jsem minule objednávala z detsky-svet.com a přišly moc hezký věci, značkový z Anglie, jako nový nebo minimálně nošený
ještě minulý týden byla na hodně oblečení sleva 30%. Dneska jsem na stojanech sem tam zahlídla pár věcí se slevou (bodynka, overálky), ale já už po těch miminčích nekoukám
ale myslím že ještě do konce února tam určitě bude výprodej starší kolekce a pomalu nabíhá nová
jj já tam predevčírem taky nakupovala je tam starší kolekce,ale moc toho pro holčičky nemají spíše pro chlapečky a mají akci 1+1 zdarma a já za bodýčka 1+1 dávala 200kč co se dá,
![]()
na výprodeje už je pozdě, zrovna skončily. Budou až tak v červenci- výprodej kolekce jaro/léto. Jinak slevy kolem 30% mají každou chvíli.
jestli si z Brna,tak mrkni do C§A,mají tam tetkom výprodej,bodýčka za 50 kč…
abby píše:
jestli si z Brna,tak mrkni do C§A,mají tam tetkom výprodej,bodýčka za 50 kč…
ABBY
prosím te od kdy sou tam tý akce? já tam byla včera a nic tam neni ![]()
mamča mě to řikala,byla tam v uterý,byla ve vankovce,majou to prej v takovích koších,hned mi jich par dovezla…
abby píše:
mamča mě to řikala,byla tam v uterý,byla ve vankovce,majou to prej v takovích koších,hned mi jich par dovezla…
jo? já tam byla včera a nic,
asi už maminky nakupovaly
a jaké jsou? ![]()
že by to bylo tak rychle vyprodaný,to se mi nechce zdat…jsou to bavlněný bodýčka s potiskem,vypadajou dobře,už je mam i vypraný a nachystaný pro mimíska…ty koše byly až uplně vzadu…
abby píše: že by to bylo tak rychle vyprodaný,to se mi nechce zdat…jsou to bavlněný bodýčka s potiskem,vypadajou dobře,už je mam i vypraný a nachystaný pro mimíska…ty koše byly až uplně vzadu…
asi jo,já je opravdu prošla detské oblečení a nic takové,ale aspon že jsi spokojená ![]()