Vyrážka

1718
21.6.10 16:58

vyrážka

Holky,jsem sice teprve na začatku těhu,ale strašně se mi osypaly tváře malýma pupinkama,taková krupička a strašně se mi mastí vlasy. Je to dosti nepříjemný, .Zažily jste něco takového nebo máte nyní takové potíže? Myslíte,že to samo zmizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.6.10 19:57

Já bych řekla,že to jsou hormonální změny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.6.10 21:17

úplný normál na začátku těhu jsem měla tak hrozné vlasy že se mi chtělo brečet, dokonce mi vypadávaly až se mi kolečka dělaly, mastily se a vůbec vypadaly hrozně, pak se to spravilo asi po těch prvních 3 měsících. Vyrážka bohužel mám ji od 20 týdne asi, takže na nohách bříšku všude, nemizí a na sluníčku se zvětšuje až na takové jakoby pigmentové skvrny, takže neřeš, stejně ti nic nepomůže, skus na kožní ať ti dají něco na zmírnění projevů, ale samo to podle mě zmizí až se mimi narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
22.6.10 12:41

Ahojky, taky se přidávám ke straaašným vlasům - vypdávaly mi, mastily se a byly na pohled nezdrave matné - a to jsem zvyklá na bujné a lesklé vlasy. Došlo to tak daleko, že jsem se nechala celkem solidně ostříhat - kamarádka to málem obrečela, protože jí přišla škoda tak dlouhých vlasů, ale cítím se líp a je to o něco už lepší, jen pořád padají… jsem 17+6.
Jinak mám problém s pletí celkově - obličej samý pupínek jak v pubertě - na hrudníku a zádech lehká vyrážka, ale drbu to, takže pupínky jsou dost vidět a vadí mi to - můj muž říká, že to snad není normální. :nevim: Zkusím se příští týden zeptat dr. v poradně, jestli s tím má smysl chodit na kožní. :nevim: Protože třeba na bradě se mi už tři měsíce v kuse pořád na tom samé místě objevují tři pupeny dokola a skoro se to nehojí. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky