Můžou to být poslíčci??

20507
21.6.10 16:49

Můžou to být poslíčci??

ahojky,

maminky prosím vás o radu, jsem prvorodička v 29 t.t. včera jsem měla opravdu velmi silné bolesti - křeče bříška, které se stupnovali začali po těch 4 minutách a prodluzovalo se to po 10 minutách az to odeznělo asi po dvou hodinách, silná bolest jak při silné menstruaci a do toho bolest zad, myslíte, že by to mohli být poslíčci? :nevim: nebo máte jiný návrh cco by to mohlo být? moc vám děkuji za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
21.6.10 16:53

jj,to byli poslíčci,snad tě budou trápit co nejmíň.držím palečky.jinak na posly zabírá teplá sprcha :wink: teda měla by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.6.10 17:02

děkuji za odpověd a není na poslíčky příliš brzo?  :think:

Ajka a Domi píše:
jj,to byli poslíčci,snad tě budou trápit co nejmíň.držím palečky.jinak na posly zabírá teplá sprcha :wink: teda měla by…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
21.6.10 17:10

Být tebou bych zašla k doktorovi, aby zkontroloval čípek. Já měla kolem 28tt taky silné křeče, ne pravidelně, ale bylo to něco jak popisuješ. Doktorka mi řekla, že se mi nález hodně zhoršil (čípek zkrátil), byly to teda otvírací kontrakce, a že jestli to bude pokračovat, tak možná budu muset jít ležet do porodnice. Naštěstí se pak po celý zbytek těhotenství nic nedělo.. než mi praskla voda.
Přeju ať to nic není, ale za kontrolu u doktora to podle mě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.6.10 17:14

děkuji za radu, zítra jdu do poradny tak se ho na to zeptám a uvidíme co mi řekne, snad to nebude nic vážného :think:

Elik píše:
Být tebou bych zašla k doktorovi, aby zkontroloval čípek. Já měla kolem 28tt taky silné křeče, ne pravidelně, ale bylo to něco jak popisuješ. Doktorka mi řekla, že se mi nález hodně zhoršil (čípek zkrátil), byly to teda otvírací kontrakce, a že jestli to bude pokračovat, tak možná budu muset jít ležet do porodnice. Naštěstí se pak po celý zbytek těhotenství nic nedělo.. než mi praskla voda.
Přeju ať to nic není, ale za kontrolu u doktora to podle mě stojí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.6.10 21:32

Ahojky,

já bych také zašla radši na GYN, aby doktor zkontroloval děložní čipek, jestli se nezkracuje, přeci jen je ještě hodně brzy. Mně ve 31.tt tvrdlo bříško, čípek se nezkracoval a přeci mě hnal do porodnice si na 14 dní lehnout, hlavně vydržet do 34.tt, pak už je celkem vyhráno…

Byla tam i jedna holčična, které ve 29.tt začaly porodní bolesti, tak dělali všechno proto, aby je zastavili, povedlo se, ale měla namále, takže určitě zajdi k doktorovi, ať se na tebe podívá, lepší zbytečně – než pozdě! Držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.8.10 15:38

Ahojky maminky jsem ve 36 týdnu bolí mě podbříškem a třísla jako kdybych měla dostam MS. Mám jed k doktorovy nebo jseště počkat. už to začalo včera a bnesla se ktomu přidalo to podbříškem. Děkuji Ivca :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.8.10 21:51

Ahoj Ivanko805,tak si byla u doktora?Prý se má čekat až praskne plodovka,nebo na pravidelné kontrakce a pak teprve hnát do porodnice :wink:

• Citovat
  • Upravit
71
26.8.10 06:50

Jo byla jsem v čera na pohotovosti. dělaly utrazvuk a braly my krev.Jsem otevřená na prst a něco ale pustily mě domu. dneska tam jdu znova. voda ještě nepraskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí