Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mimis2017 vygoogli si.o.co.jde,vylucuje se tim kupr. meningokokova vyrazka vis ![]()
@kterk zmizí to, ale ne uplně pod tou skleničkou..
každopádně ted jsem ji našla že se ji děla další flíček - ten červený co ma naruce, takže to je od rána již třetí a okolo toho flíčku je kůže světlejší..
@Mimis2017 To malá ne, v zadečku naměřeno jeden večer 38,6, druhý večer 38,4, včera večer už jen lehce zvýšená 37,6, dnes už bez teplot…
@Jírovka děkuju.. Juju, přesně tak, dva dny vyšší teplota, přisuzovala jsem to tem zoubkum, protoze se ji zrovna važně klube další a dnes už bez teplot a ráno jsem našla flíčky..
@Alyss1 udržet 8měsíčního raracha v posteli, když zrovna začala lézt a mluvit, to se zdá celkem nemožné ![]()
@Kattynka000 malej měl tech 39 jen v úterý, ve středu přes den měl do 38,večer něco málo přes 38 a ve čtvrtek už jen kolem 37,no a v pátek se osypal… Všechny odběry měl ok… Pokud je to šestá nemoc měla by vyrážka pomalu mizet a už by neměla být horecka(ale to jsi říkala, že nema)… Pokud je malá naprosto ok, tak to rozhodně není meningokokova vyrážka ![]()
@Mimis2017 samozrejme, ze pokud je nadale ok, tak neni, ale prvotni priznak je bezpriznakova vyrazka, ktera nemizi pod sklenickou, jsem zdravotnik, tak o tom neco vim, nebylo treba tech invektivu ![]()
@kterk to neměl být útok proti tobě
… Taky dělám ve zdravotnictví ![]()
@Mimis2017 ok ten sklenickovy test je pomerne znamy a osvedceny, jako vychytavku nas ho ucili na skole, kdyz si. clovek nevi rady je to fajn vec ![]()
@Mimis2017 @kterk já děkuji za rady holky, noc byla strasna, malá celou noc proplakala a dnes se osypala cervenymi pupínky (takovou hladkou krupičkou) od bradicky až po kyčle.. tak už má v sobě fenistil kapky a snad to bude lepší..