Vyrážka a flíčky u 8m

Kattynka000
16.6.17 13:51

Vyrážka a flíčky u 8m

Ahoj holky, prosím pomoc.. Mudr už u nás dnes není, abych ji zavolala a skočila tam.. Dcerka poslední tři dny teploty (38,4), dva dny paralen čípek, včera už jen viburcol homeopatika - lezou jí zoubky, posledních 7 týdnů s nimi bojuje, všechny jedničky už má venku a dva dny zpět jí začala lézt dolní dvojka.. Takže teploty jsem přisuzovala tomu, navíc je měla až večer, přes den vždy ok.. A dnes ráno jsem jí na paži objevila červený flíček.. Myslela jem, že jí třeba štípnu komár, ale nikdo jiný doma poštípaný nejsme.. A teď když jsem jí šla přebalovat jsem našla druhý wtejný flíček na předloktí druhé ruky a navíc má i pupínky na bříšku/boku. Takže mi nepřipadá, že by to bylo od komára.. Kůže je hladká, flíčky vystouplé nejsou.. Nevíte, co by to mohlo být??:-( Neštovice se mi nezdají, neměli jsme je kde od koho chytit… Prosím radu.. Děkuji..

Edit: nic nového nejedla ani nepila, navíc je na UM, takže tím že bych snědla něco vadného a pak nakojila to taky není…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
16.6.17 14:05

Nemohla by to být šestá nemoc? Taky jsme ji nedávno měli… 2dny horečky a pak vyrážka… Ale už by měla být bez teplot. U zubů je prý horečka max 38…taky jsem si totiž myslela, že má horečku kvůli zubum… Měl z ničeho nic 39…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.6.17 14:07

Jo a mudr mi řekla ať mu dám fenistil kapky, kvůli svědění… 5kapek 3krat denně. Jsme stejně starý jako vy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.6.17 14:09

Priloz.na.to.sklenicku, na ten flicek a. trochu. stiskni, mizi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
16.6.17 14:26

Ja bych si myselal že ten flíček je extra - že s tou vyrážkou nesouvisí. takže pokud měla tři dny horečky a teď už ne, ale má vyrážku, tak je to pravděpodobně šestá nemoc. a komár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.6.17 14:33

@kterk to ted nezkusim, dcerka konečně usla.. kdyby zmizel, tak to znamena co? :think:

No, tak to je super holky, zitra jsme meli jet na vikend pryc :zed: Achjo.. Diky za info, sesta nemoc me vubec nenapadla

• Citovat
  • Upravit
1648
16.6.17 14:35

@Kattynka000 infekční už ale nebude, tak když bude hajat v kočáru, tak si myslím, že jet můžete. Pokud teda nemá horečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.6.17 14:35

@Mimis2017 Bez teplot uz je, dva večery měla 38,4 (přes den jejích klasickcýh 37,1) a včera už jen 37,6, taky jsem to prisuzovala zoubkum, protoze nase my lady to bere vsechno sakum prask a behem jednoho mesice venku 4 zuby, predevcirem kdyz zacaly teploty, tak jsme prave objevili ze ji roste dvojka (na dotek uz je citit ze je spicka venku).. sesta nemoc me vubec nenapadla.. :zed:

Horečku už absolutně nemá, ani nejedeme mezi děti ale do přírody s mými rodiči..

• Citovat
  • Upravit
960
16.6.17 14:37

@Kattynka000 ma ro mizet, kdyby ne supajdete k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.6.17 14:39

@Kattynka000 no ale když už se osypala, tak to bude ok… Zuby jsou zlo.. Náš má zatím jen 2…Nevím kdy mu vylezou ostatní, asi pak najednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.6.17 14:41

@kterk :think: Ted te trosku nepobiram.. Kdyz to zmizi, tak ok a je to co? A kdyz ne, tak tedy sesta nemoc? :think:

• Citovat
  • Upravit
960
16.6.17 16:13
@Kattynka000 píše:
@kterk :think: Ted te trosku nepobiram.. Kdyz to zmizi, tak ok a je to co? A kdyz ne, tak tedy sesta nemoc? :think:

Kdyz to pod sklenickou mizi je to v poradku, pokud ne rozhodbe to neni sesta nemoc a ani jina normalni vyrazka, pak je to na skouknuti dr. Zkus si pogooglit rika se tomu sklenickovy test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.6.17 16:16

@Mimis2017 ahoj, připojuji se k 6.nemoci a ten jeden flíček je spíš štípanec. Osypala se až po poklesu teplot, že? Obě moje děti ji měly také kolem 8m… Do 3 dnů vyrážka zmizela. A taky jim k tomu samozřejmě ještě rostly zuby :mrgreen: Takže ať jste brzo fit! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.6.17 16:21

@Kattynka000 mě teda doktorka neradila, abych něco zkoumala pod sklenickou :roll:… A jak se osypal, tak už jsme tam ani nešli, takže tu vyrazku už neviděla… Ale byli jsme tam ráno po těch velkých horeckach, které měl v noci.. Nabrali mu crp, to bylo ok a druhý den jsme tam ještě nesli moč… Ale podle průběhu co popisuješ je to úplně to samé jako u nás. Jen malej měl přes 39 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
16.6.17 16:28

A do prirody s rodici bych jela. Jako sice by mela mit klidovy rezim…(coz znamena lezet v posteli:):) - coz stejne nebude, takze na vylet do kocarku klidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek