Vyrážka a bolesti bříška

96
29.1.13 17:28

vyrážka+ bolesti bříška

Ahoj, mám dvou měsíčního syna a udělala se mu hrozná vyrážka na tvářičkách, čelíčku, za ouškami a za krčkem. Bylo to původně z pracího prášku persil ( dětský) zkusila jsem s ním jednou vyprat, jinak používáme od začátku batole a to je vše v pořádku. Jen jsem slyšela, že se mají měnit značky aby si miminko nezvykli jen na jednu a stalo se nám tohle… zmizela sama, ale teď máme vyrážku právě takhle moc dr. nám dala nějakou mastičku speciálně dělanou v lékárně, ale po té je to taky děsný :/ tak to pokapávám řepíkovým a černým čajem na vatičku jako před tím, ale nevím jestli třeba nemáte nějaké jiné zkušenosti a rady, jak na to, aby byl zase „jednobarevný“ a hlavně spokojený. Druhý problém je bolavé bříško. měli jsme sab simplex, ale nic moc, dneska jsem začala dávat espumizan. Fenyklový čajík už nedávám protože měl zelený hovínka a nedělal mu dobře, obklady taky dávám a nic.. pořád se svíjí a brečí :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
29.1.13 17:38

Na ten druhý problém je mnoho diskuzí…vím, že si holky hodně chválí probiotické kapky, ale jsou moc drahé, stojí kolem cca 600Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
29.1.13 18:04

Ty probiotické kapky jsou fakt dobré, balení je na dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
29.1.13 18:13

My jsme si je koupili a bohužel nám nezabírali, je to hodně individuální. My na bříško občas trpíme dodnes a to je nám 6 a půl měsíce. Už nedávám nic, ale zkus pít fenyklový odvar ty a zdálo se mi, že to bylo lepší po kapkách Baby Calm - jsou přírodní… Na Sab Simplex a spol. si mimčo za chvíli zvykne a přestanou zabírat. S vyrážkou nevím, nás to nepotkalo… Držím palce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.13 18:33

Dávám mu denně jednu kapsličku laktobacílku swis to jsou prý taky probiotika. Je to takový celý s ním divoký :think: ale děkuji za rady ;) jste hodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.1.13 18:37

@Lindsay
ahoj, zkoušela si nějaký mastičky? Třeba Pupík nebo tymiánovou od Justu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.1.13 18:38
@jayjayka píše:
@Lindsay
ahoj, zkoušela si nějaký mastičky? Třeba Pupík nebo tymiánovou od Justu?

Myslím na ty prdíky.

S vyrážkou neporadím. Od mala pereme v Persilu Sensitive a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.13 18:44

Jojo, pupíkem bříško mažeme ale tu tymiánovou neznám… vyzkouším ten baby calm a uvidíme já už si jinak opravdu nevím rady, dr. se mi ptal, co vše zkouším a když jsem mu to vše vyjmenovala tak mi řekl, že dělám a dávám vše co můžu.. tak nevim nooo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
29.1.13 18:55

@Lindsay a jak ta vyrážka vypadá?
jinak nám na prdíky pomohli ty probiotické kapičky bio gaia

• Citovat
  • Upravit
KacaT
29.1.13 18:59

@Lindsay A rourka nepomáhá? Nám pomáhala hodně (a to píďa ječel prakticky neustále). Jinak pomáhalo nosit na tygříka, teplé na břuško a hodně na se bříšku válet. Z vlastní zkušenosti bych řekla, že výrazně nepomůže nic - musí to přejít bohužel :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2133
29.1.13 19:01
@Lindsay píše:
Jojo, pupíkem bříško mažeme ale tu tymiánovou neznám… vyzkouším ten baby calm a uvidíme já už si jinak opravdu nevím rady, dr. se mi ptal, co vše zkouším a když jsem mu to vše vyjmenovala tak mi řekl, že dělám a dávám vše co můžu.. tak nevim nooo :/

http://www.justnahrin.cz/…_kremy/k5142
to je ta tymianová mastička, dá se ale sehnat jen přes dealera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.13 20:01

KacaT
rourku používám prakticky úplně pořád :( bez ní mi ani nekaká sám, to je další problém… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.13 20:03

Jayjayka:
hmmm, tak to se podívám a popřípadě objednám a zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
29.1.13 20:36
@Lindsay píše:
KacaT
rourku používám prakticky úplně pořád :( bez ní mi ani nekaká sám, to je další problém… :,(

Ono se to všechno spraví :) Dej tomu měsíc a prdíky trochu ustoupí, začne se víc hýbat a bude dobře :) Ty probiotika jsou fakt dobrý - drahý, ale dobrý. Měli jsme taky Bio Gaia.

• Citovat
  • Upravit
2133
29.1.13 20:40
@Lindsay píše:
Jayjayka:
hmmm, tak to se podívám a popřípadě objednám a zkusím ;)

ještě upozorním, že je trošku dražší… myslím že necelý 400 kč, ale nevím to jistě, já ho dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí