Vyrážka u chlapečka - 7m

22.8.23 17:13

Vyrážka u chlapečka 7m

Zdravím.. Potřebovala bych poradit.. Syn 7m od pátku má ošklivou vyrážku - nejvíce ručičky, drobet záda, dnes se to začalo objevovat i na nohou… Žádné další příznaky nemá ani jsem nepostrehla, že by se chtěl drbat, v noci spí krásně…
Doktorka mi v pondělí řekla, že to vypadá, že to je něco viroveho, ničím nemazat a do týdne by to mělo zmizet…
Mě se to ale nezdá… 🙈 🙈
Opravdu to má hodně ošklivé…
A navíc se to rozšiřuje…

Je fakt, že je tedy chudák opoceny skoro pořád.. Bydlíme v bytě, takže hic i doma.. A navíc je dost kulaťoučkej… Žádné změny jako jiný nebo nový druh příkrmu jsme nedávali, ani nová kosmetika a od 4m jsme na UM - pořád stejná značka…

Dávám foto, jak to vypadá…

Co si o tom myslíte vy? Opravdu bych měla ještě týden čekat? Nebo bych to měla znovu řešit s doktorkou, aby nám dala třeba doporučení na kožní…
Nějak nemohu jen sedět a koukat na to, jak to má chudák ošklivé… A nijak mu nepomoct

Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14899
22.8.23 17:45

Neleze třeba po předloktí, ze by mu vadil neustálý kontakt opocene pokožky a podlahou, kobercem a podobne? Taky to muže dráždit. Vypadá to jako nějaký ekzemek :think: a ta vedra, to je svinstvo, nesvědčí to vůbec nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.23 18:12

@Semtex
Dávám ho tak na hodinku na koberec,.. Ještě nelezeme…
A před tím se mu to nikdy neudělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
22.8.23 18:20

@Andrejjkaaa hele já bych to fakt nějak nehrotila. Mám o něco staršího, a ten má vyloženě potnicky, i třeba pod plenkou. Snažím se ho nechat i nahateho, ale moc to nejde, je strasne akční, všude leze a nechci, aby si dřel o podlahu pindika :roll: tak je pak ale osypany na zadickach pod ni :? hlavně přežít ta vedra, a ono to fakt prejde. Mazni mu to klidně bepanthenem, ale jenom lehoucce třeba na noc nebo jestli vychytas před spaním, jestli je to vysusene. Ať se mu na to pak nelepi nějaké smetí přes den a ať se to ještě více nezapařuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
22.8.23 20:11

Dcera ma uplne to samy, rekla bych ze mozna i horsi. Nikde jsem s tim nebyla, predpokladam ze je to ze slunicka a ze to zmizi samo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.23 21:06

@Fiškuska
No, ono to v reálu vypadá mnohem hůř než na té fotce :(
Vypadá to fakt strašně… :(

Tak uvidíme no, přijde mi děsný, jen čekat, jestli to zmizí nebo ne.. A dle doktorky ani ničím nemazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.8.23 12:23

Kdyz to podle doktorky zmizi samo tak bych byla v klidu. Chapu ze bys malymu rada pomohla ale kdyz se ani neskrabe treba o tom ani nevi :)
Preju at se vyrazky brzy zbavite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky