Zvláštní pohyby u miminka

302
22.8.23 16:17

Zvlastni pohyby u miminka

Ahoj, neměl jste to někdo podobne s mimcem? Potřebuji uklidnit… moje skoro 4 měsíční holcicka začala při únavě dělat divne grimasy - úškleb na jednu stranu, který se opakuje k tomu i cuk v ruce. Udělala to poprvé asi před 3 tydny, pak nic a dnes znovu. Jsme objednany na neurologii, ale až v září. Docela jsem vyplasena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
22.8.23 16:28

Bohuzel neporadim, to asi v tomhle pripade musi neurolog.
Jen bych osobne takovemu diteti stopla vsechna ockovani, dokud nebudes vedet vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.8.23 16:50
@Lucie_Sx píše:
Bohuzel neporadim, to asi v tomhle pripade musi neurolog.
Jen bych osobne takovemu diteti stopla vsechna ockovani, dokud nebudes vedet vic.

Očkováni máme posunuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.8.23 17:07

Doporucila bych si to natocit na mobil, abyste to mohla doktorovi i ukazat, nejen popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.8.23 17:13
@Asfi píše:
Doporucila bych si to natocit na mobil, abyste to mohla doktorovi i ukazat, nejen popsat.

Jojo mám asi 5 videi. Doufám, že to nic není. Mám z toho úzkosti. Ale furt si říkám, že miminka mají nevyzralou nervovou soustavu a ze to zmizí, snad…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
22.8.23 18:07

Podívej se na internetu na shuddering syndrom/attacks. Moc toho po netu není, ale vím, jak sama jsem byla před pár měsíci vystrašená, že má malá epilepsii. Byli jsme i na pohotovosti a na eeg na naurologii a syndrom na základě videí a vysetření potvrzen, nejedná se o nic zavažného a ustoupí to, malé je teď 14 měsíců a už to dělá opravdu velice zřídka, kdyz je hodně emočně vypjatá :) Urcitě malou nechejte zkontrolovat, ale neni potřeba se hned děsit, podle tvého popisu mi to přijde dost podobné, klidně napiš soukromou zprávu, múžeme probrat podrobnosti. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí