Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, neměl jste to někdo podobne s mimcem? Potřebuji uklidnit… moje skoro 4 měsíční holcicka začala při únavě dělat divne grimasy - úškleb na jednu stranu, který se opakuje k tomu i cuk v ruce. Udělala to poprvé asi před 3 tydny, pak nic a dnes znovu. Jsme objednany na neurologii, ale až v září. Docela jsem vyplasena ![]()
Bohuzel neporadim, to asi v tomhle pripade musi neurolog.
Jen bych osobne takovemu diteti stopla vsechna ockovani, dokud nebudes vedet vic.
@Lucie_Sx píše:
Bohuzel neporadim, to asi v tomhle pripade musi neurolog.
Jen bych osobne takovemu diteti stopla vsechna ockovani, dokud nebudes vedet vic.
Očkováni máme posunuty.
Doporucila bych si to natocit na mobil, abyste to mohla doktorovi i ukazat, nejen popsat.
@Asfi píše:
Doporucila bych si to natocit na mobil, abyste to mohla doktorovi i ukazat, nejen popsat.
Jojo mám asi 5 videi. Doufám, že to nic není. Mám z toho úzkosti. Ale furt si říkám, že miminka mají nevyzralou nervovou soustavu a ze to zmizí, snad…..
Podívej se na internetu na shuddering syndrom/attacks. Moc toho po netu není, ale vím, jak sama jsem byla před pár měsíci vystrašená, že má malá epilepsii. Byli jsme i na pohotovosti a na eeg na naurologii a syndrom na základě videí a vysetření potvrzen, nejedná se o nic zavažného a ustoupí to, malé je teď 14 měsíců a už to dělá opravdu velice zřídka, kdyz je hodně emočně vypjatá
Urcitě malou nechejte zkontrolovat, ale neni potřeba se hned děsit, podle tvého popisu mi to přijde dost podobné, klidně napiš soukromou zprávu, múžeme probrat podrobnosti. ![]()