Vyrážka u miminka.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
9.10.14 12:35
@cizova píše:
Tak jestli to nejsou jakoby potničky nebo zapařeninky…bud tu kalciovku, nebo zkus i sáčkový černý čaj(klidně vyluhovaným vlažným sáčkem přiložit na spánek nebo udělaným vlažným čajem otírat…vysušuje mohlo by pomoci

Přesně, ten černý čaj je taky skvělý, akorát pozor, abyste použila skutečně černý čaj (stačí i ten nejlevnější černý). Pediatrička mi říkala, že jednou na ni vlítla maminka od pacienta, kterému doporučila právě černý čaj, že se jí ítě osypalo ještě hůř právě po čaji, ale pak z ní vylezlo, že ho vykoupala v earl grey :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.10.14 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
9.10.14 14:00

Díky moc :-)) mám doma pigi tak snad bude stačit :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 14:59

Ahoj…malému (3 týdny) se na hlavičce udělal vyrážka…téměř přes celou hlavicku, hlavně za krkem.Ale je toho fakt dost.Na hlavičce je to taková krupička červená a za krkem ty pupínky mají bílou hlavičku… :,( :,( :,( co to může být?

• Citovat
  • Upravit
3409
10.10.14 15:06

Typuju bud potničky nebo novorozenecké akné :nevim: ale nevím nejsem dr a nevidím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.8.18 07:38

Vyrážka nebo potnicky

Ahoj holky, mám 4týdenni miminko. Od narození západními s potničkami v tom horku. Doktorka nám řekla, že v obličeji malém potírat černým/heřmánkovým čajem a jinak nic nedávat. Na tělo řapík. Tělo je ok, ale obličej se nelepší vůbec. Teď dokonce ty pupínky mají drsný povrch a v obočí a na uších se udělali stroupky. Poradíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 07:40

Prosím o radu. Půlroční dcera se mi osypala kolem pusinky. Dva dny zpět měla hrášek, pusu opatlanou, a hned po jídle usnula, tak jsem jí to otřela jen z toho nejhoršího a pořádně umyla až když se vzbudila. Druhý den byla osypaná, tak usuzuji že by to mohlo být z toho, jen nevím jestli je to jako alergie nebo jen podráždění a co s tím mám dělat :think: jinak hrášek už měla asi dva týdny zpět a bez reakce. Citlivou pleť má od narození, osypala se i po umytí vodou z veřejného vodovodu, mažu ji krémem pro atopiky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA