Výrazně žlutá moč

Anonymní
10.2.19 13:53

Výrazně žlutá moč

Ahoj prosím nevíte někdo co by mohla znamenat opravdu výrazne zluta moc cely den i kdyz hodne piju? Vitamin B neberu max. kyselinu listovou 1 tabletku. Jsem aktualne 12 dpo mohl by to byt priznak tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8147
10.2.19 14:02
@Anonymní píše:
Ahoj prosím nevíte někdo co by mohla znamenat opravdu výrazne zluta moc cely den i kdyz hodne piju? Vitamin B neberu max. kyselinu listovou 1 tabletku. Jsem aktualne 12 dpo mohl by to byt priznak tehotenstvi?

Já mám žlutou moč po kyselině listové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
10.2.19 15:10
@Anonymní píše:

Tak to ctu prvne.Urcite neni.12DPO nemuzes citit nic.Pockej par dni a udelej test.Achjo.A nehledej duchy.Bud bude nebo nebude pozitivni.Ja kdyz tu ctu ty prispevky,jak enktery hledaji kazdy mesic na negativnim testu ducha,tak si rikam,ze ty jejich chlapy doma uz musi z toho jebnout.

• Citovat
  • Upravit
442
10.2.19 15:47

myslím že i po vit. b můžeš mít žlutější moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.2.19 20:30

Ahoj. Ja som na 11 dpo poobede mala peknú viditeľnú čiarku. Žiadneho ducha. A tiež som prvých par dni mala veľmi silný moč. Teraz už mám normálny. Neviem čím to mohlo byt lebo stále užívam a žijem rovnako. Tiež ma to prekvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí