Vyřešit za dítě, nebo ne?

Anonymní
4.10.17 09:53

Vyřešit za dítě, nebo ne?

Dcera má na odpoledne do nauky úkol. Takové vyplňování na A4. Vypracovala to, ale někam jsme to založily, nebo já nevím, takže to s sebou nemá. Každopádně včera to aspoň vyplnila do předchozího úkolu. A4 stejná, jen tam doplnila to, co měla dělat dnes.

Ráno z ní vypadlo, že se bojí, že ten úkol nemá tak jak má být. Nemá důvod se bát, paní učitelka je moc fajn. Řekla jsem jí ať se slušně omluví a ukáže to tak, jak to vypracovala, že to bude v pořádku.

Ale představila jsem si sebe, jak bych to v jejím věku viděla (2.třída) dnešní den bych na jejím místě strávila v těžkým stresu, pořád bych na to myslela, povahu má v tomto po mně, takže tuším, že jí musí být hrozně.

Pohledala jsem na netu a našla přesně ten papír A4, co mají mít vyplněný. Můžu jí ho donést do školy, aby ho odpoledně měla. Věřím, že by se jí strašně ulevilo. Anebo jí můžu nechat si to vyřešit, však jí hlavu nikdo neutrhne a aspoň si zvedne sebevědomí, že to dokáže s paní učitelkou vyřešit.

Je tu někdo, kdo by jí v této situaci ten papír donesl do školy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
4.10.17 09:56

Pokud bych měla čas, tak bych ho donesla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.10.17 09:57

Už bych do školy nic neřešila.. nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.10.17 09:57

8) jsem nervak a mekkejs. Takže si umím představit jak jí je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
4.10.17 09:58

Já bych ho donesla do školy, ale chápu, že některým maminkám to bude připadat zbytečně ochranitelské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
4.10.17 09:58

Přinesla bych jej, pokud bych měla čas. Už proto, že ty jsi věnovala čas hledání. Chceš to vyřešit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.17 09:59

JO, tak přesně takhle se to ve mně pere. jako první dvě odpovědi. :-))

• Citovat
  • Upravit
524
4.10.17 09:59

Kdybych mela cas tak donesu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
4.10.17 10:00

Já bych ho tam donesla, ale je pravda, že možná bude lepší nechat dcerku situaci vyřešit, ať se otrká. Jestli ale máte tu možnost, dejte vědět paní učitelce z nauky, ať je na to připravená a dcerku povzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 10:01

Zase máma mě přesně tahle ochraňovala, každej prd za mne řešila a já pak byla až snad do 20 naprosto neschopná si cokoliv vykomunikovat.

• Citovat
  • Upravit
10680
4.10.17 10:02

Jezis cela ja, uplne si pamatuju, jak jsem nemohla spat, protoze jsem se bala druhy den jit do druziny, protoze jsem mela sluzbu na pocasi a nevedela jsem, jak se kresli mlha :mrgreen: :roll:

Dones ji ho, mne tenkrat mamka pomohla a vim, ze to byla nejlepsi mamka na svete :srdce: a nijak me to nerozmazlilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
@Svítící žárovka píše:
JO, tak přesně takhle se to ve mně pere. jako první dvě odpovědi. :-))

Dones jí ten papír, jinak z toho budeš mít ještě nervy i ty. Víš, jak se jí uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644

Ja bych donesla :) na „otuzovani“ bude jeste prilezitosti dost.. a je jeste mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
4.10.17 10:03

Ne, vymyslela nahradni reseni, omluvi se, pripadne muze donest tento ukol na pristi hodinu. Ale do skoly bych ji to nenesla, neni to nic akutniho. Tam bych nesla treba zapomenuty pytlik s cvicenim ci nevo, co by ji vyslovne zabranilo ve vyuce celou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
4.10.17 10:04
@Liliana79 píše:
Ja bych donesla :) na „otuzovani“ bude jeste prilezitosti dost.. a je jeste mala

A popravdě ve druhé třídě se nějaké otrkávání najde každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí