Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já vysadila před 5 měsíci a zatím taky žádná změna. Používám pesar, když mám plodné dny tak pesar +kondom.
Já vysadila před rokem a půl a změny jsem pociťovala mírně již od začátku, ale ty opravdové změny přišly asi po roce a pociťuju je snad čím dál víc
nepoužíváme nic, dáváme si pozor, ale pravda je že nám už by mimčo nevadilo ![]()
Čaute holky chtěla bych poradit..vysadila jsem antikoncepci před dvěma měsíci, brala jsem lindynette 20 4 roky. Po vysazení přišly první měsíčky normálně jak měly, ale teď čekám už 11 dní a nic, akorát po troše vody jsem nafouklá strašně moc. Největší problem je v tom, že jsem v zahraničí a zrovna jsem si tu i našla přítele. Spali jsme spolu, dělala jsem si test a ten byl negativní. Můžete mi prosím poradit co mám dělat? Děkuju
Já jsem vysadila před 2 měsíci a také žádné změny nepociťuji, kromě menstruace - je asi 2 dny silně bolestivá, ale trvá méně dní. Vysadila jsem z důvodu, že chceme miminko, zatím se však nepodařilo
Chránila bych se jinak kondomem v plodných dnech, mimo něj si to prostě ohlídat mimo. Pokud bych nechtěla dítě, antikoncepci bych nevysazovala, když bych neměla žádné potíže.
Před asi měsícem jsem vysadila HA, zatím žádné změny, nic nepocituju
Tak se obávám že to teprve přijde. Jak jste se cítily vy holky? Jaké s tím máte zkušenosti? A ještě jeden dotaz - co používáte za ochranu při sexu? Přítel se mnou s kondomem spát nechce a bez je to riziko