Výše kauce u trestného činu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.8.10 14:51

Výše kauce

Nevíte některá, jak se odvozuje výše kauce? Jeden soused sedí ve vazbě už přes tři měsíce (nevím za co) a teď mu byla stanovena kauce na půl milionu. Nevíte za jaký trestný čin by to mohlo být? Dá se to nějak odvodit od výše kauce? Jsem baba zvědavá no :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
18.8.10 14:57

Nejsem na to odborník, ale podle mě se výše kauce neodvozuje podle závažnosti činu, ale podle finanční situace dané osoby a riziku jeho útěku někam za hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.8.10 17:04

Tady http://www.mesec.cz/…m-do-vezeni/ si počti, ty babo zvědavá :wink: :mrgreen: . Že sedí tři měsíce ve vazbě? Kauce na půl miliónu? No, to mu musely sousedky napařit nejmíň vraždu, co? :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 17:45

Ehm, ten už toho má na svědomí :D Tedy jen v řečech sousedek :) A právě to, že nikdo nic neví ty řeči ještě zhoršují. Proto mě zajímá, co asi tak cca mohl udělat. Mrknu na ty stránky, díky za ně :palec:

• Citovat
  • Upravit
12154
18.8.10 18:17

Mrkni, je to zajímavé počtení…Ale na otázku: co provedl, to může odpovědět jenom on (anebo „sekce hyena“ - Nova) až se třeba fakt proslaví tou vraždou … :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 22:02

:D strašně by mě to zajímalo, tady v tom zapadákově se konečně něco děje, a já nemůžu zjistit co :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová