Nákupy v Londýně

13503
16.8.10 14:46

Nákupy v Londýně

Ahoj
za 6 tydnu letim na dva dny do Londyna,poradte kde nakoupit(zatim mam v merku Oxford street),zajima me zda se tam da nakoupit a hlavne zda je to vyhodne.Chci nakoupit hlavne pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
16.8.10 14:51

rada nakupuji v H&M, cenove dobre a pekne veci, super levny je Primark, ale ten nevim , kde tam je

• Citovat
  • Upravit
rencin
16.8.10 14:52

Ahoj, sice jsem tu jeste nikdy neodpovidala, protoze deti sama jeste nemam a ani se o zadny zatim s pritelem nesnazime a ani v blizke budoucnosti nebudeme, ale rada sem chodim a procitam prispevky, tak snad nebude vadit, kdyz poradim :) zrovna jsme se z Londyna vratili a pritelova sestra nam dala seznam, co koupit pro jeji dve male deti - v NEXTu - ceny tam jsou o dost nizsi nez v Cechach, opravdu se tam vyplati udelat velky nakup. Na Oxford street je obchodu asi nejvic a nejvetsi, je tam prave i velky NEXT, takze pro deti doporucuju… :-)

• Citovat
  • Upravit
65400
16.8.10 14:58

Tak z UK jsem už dlouho pryč :mrgreen:
ale Oxford Street určo a taky bych zkusila nějaký sekáček…já tam kdysi taky nakupovala a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.8.10 14:59

Ahojky, také jedu do Londýna na nákup, ale až poslední týden v září. Zkus se podívat na tyto stránky http://www.streetsensation.co.uk/…os_intro.htm Jsou to obchody na Oxfordce jak jdou za sebou. Jsou tam i jejich stránky tak se dá kouknout na zboží. Jinak pro děti se velice levně nakupuje v NEXT a PRIMARK. A sportovní zboží doporučuji http://www.sportsdirect.com/ Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.8.10 15:02

Petro prave i nejaky ten sekacek by me celkem zajimal,znas nejaky pobliz Oxford street?

Rencin vubec nevadi,ze odpovidas :wink: Ja se prave divala na Google na tu ulici kde je Next a dala jsem si street view and videla jsem,ze tam ty Nexty jsou fakt obr.
Me prave drazdi ty ceske ceny,je to skoro dvojnasobek a vyber dost o nicem,tak jsem si rekla,ze si tam radeji zaletim a nakoupim co budu chtit.

Adelko tak ja letim 27.9. takze take posledni tyden v zari.Mmch na Oxfordku koukam primo tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
16.8.10 15:12

Tak jsem se mrkla na stranky www.next.co.uk a podivala jsem se, za kolik prodavaji jeden maly fleecovy kabatek pro mimco, co jsme kupovali pribuznym pro novorozenou holcicku - kupovali jsme ho tady v Praze za 500 Kc, na netu v Anglii ho maji za 9 liber, takze necely tri stovky - jen pro predstavu ;) A pokud nechces stravit cely den v obchode - muzes si najit na jejich strankach to obleceni, ktery bys chtela, vypsat si kody toho obleceni a s tim jit za prodavackou.. Na cesky pomery je to neuveritelny a sama jsem tomu nechtela verit, ale ona ti to prohlidne podle kodu v pocitaci, co maji a co ne a sama ti to dojde vsechno vyhledat a prinese ti to primo k pokladne, ty pak jen zaplatis ;)

• Citovat
  • Upravit
80
16.8.10 15:14

Tak to tam budeme ve stejný termín. Jedu 27.9. a vracím se 30.9. Jedu s kamarádkou, které nedělá dobře letadlo tak jedeme BUS. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.8.10 15:18

Jj a loni v NEXT fungovalo to, že jsi přinesla seznam. Prodavačka ti všechno zajistila, když to nebylo na prodejně tak to zajistila na jiných prodejnách a druhý den ti to přivezou bezplatně domů. :lol: O tom si tady můžeme nechat jenom zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.8.10 15:19

Renci fakt?no tak to by bylo super,ja totiz litani po obchodech nesnasim.

Adel tak ja se vracim 29.8. a letim z Katowic.Autobus jsem zavrhla,asi bych tech 23hodin nezvladla..Ale muzem si tam dat kafco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
16.8.10 15:21

Přesne, my jsme tady tak „vycviceni“, ze mne to bylo desne trapny, jit za tou prodavackou s tim sahodlouhym seznamem, jakoze jsem ji nechtela otravovat :-D Pritom je to jeji prace a nedelas nic spatnyho, ale uz vidim, jak tady prijdu do obchodu a prinesu seznam, by mi v nejlepsim pripade slusne rekli, ze si to podle tech kodu muzu najit na stojanu :-D

• Citovat
  • Upravit
rencin
16.8.10 15:26

Tami: fakt :) Akorat proste nekdy nemaji vsechno, ted jsme napriklad neodvezli nic, protoze si pritelova sestra vybrala veci z uplne novy kolekce, ktera jeste nebyla v obchodech, ale jinak jsou tam fakt ochotny a pomuzou ti.. mrkni na net, vypis si kody a taky velikosti a je to :)

• Citovat
  • Upravit
93
16.8.10 17:28

Ahoj,

pridavam se s Nextem v Oxford street, ceny se Ceskem opravdu neporovnatelne a nakoupila jsem tam vyhodne i pro sebe, nejen pro deti.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
17.8.10 14:30

next je super, ale urcite se koukni i do tkmaxx, tam sou ceny nejlepsi!!!i kdyz v londyne nevim kde to je, ale urcite tam budou taky. primark nemam moc rada, tam to obleceni stoji za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.8.10 18:13

Holky jeste by me zajimalo,zda v tech obchodech Next maji i jine veci pro deti nez jake jsou v aktualni kolekci.Moc se mi nova kolekce nelibi,tak me zajima jestli je tam i jeste neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová