Nákupy v Londýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rencin
19.8.10 15:29

Pokud vim, tak kdyz jsme tam byli my, nova kolekce z internetu tam zatim vubec nebyla.. Urcite se vyplati tam zajit, pokud pujdes na Oxford Street, tak stejne pujdes okolo nekolika nextu, takze staci zaskocit :)

• Citovat
  • Upravit
5778
29.1.16 08:42

Holky oživuji diskuzi - chci se zeptat zda v Londýně v Nextových obchodech mají i zlevněné věci? nebo nevíte jestli se dá na next.co.uk objednat ve slevové sekCi a v Londýně někde vyzvednout? řešila jste některá jak objednat z next.co.uk a dostat to k nám do ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
29.1.16 09:34

@Kathuschka z toho webu normálně posílají k nám. Už jsme si něco objednávali. Slevy tam mají v kamenném obchodě sezónní jako u nás. Ale jinak v Londýně spíše nakupujeme v Gapu ap., když už tam jsme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
29.1.16 10:06

@Eveelin a nepleteš si to z našeho českého webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
29.1.16 11:09

@Kathuschka Ahoj, určitě posílají i z toho britského, kolegyně mi říkala, že z něj objednává… Ale v Londýně je tolik nákupních možností, že se při dnešních cenách letenek opravdu nejlíp vyplatí zaletět si tam a jen nakupovat a nakupovat :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
29.1.16 11:11

@Kathuschka je to tento web: http://www.next.co.uk/ Pak kliknu na naši vlajku. Potřebovala jsem boty ke školní uniformě a přivezli mi je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
29.1.16 14:23

@cheynee a mohla by ses optat jak přesně z toho britského objednává?

@Eveelin ano tento způsob znám, ale automaticky mě to hodí na nextdirect a tam už bohužel nemám možnost nakoupit věci ze slev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
29.1.16 17:51

@Kathuschka aha. Ve slevách jsem tam nic nekupovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.9.19 07:39

Ahoj obnovuji diskuzi.
Chtěla bych zaletět do Londýna nějak v listopadu, takže nákupy na vánoce. Vyplatí se, je to před vánocema levnější. Chtěla bych koupit puberťákům klukům oblečení, malé scerce 2 roky, manželovi no a mě. Děkuji za veškeré typy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová