POMÓÓÓÓC bouřka, jsem sama doma!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
15.8.10 23:35

POMÓÓÓÓC bouřka, jsem sama doma!!

Ahoj potřebuju si pokecat jem sama ve velkým baráku a venku se děje něco příšernýho!! hřmí tak, že se nám třese barák z nebe padají provazy vody který bubnujou do střešních oken tak, že to zní jako kroupy… psi mám v pokoji, jelikož se šíleně bojí dítě mi nespí :nevim: Já bouřky nemám ráda bojím e jich, jelikož když jsem byla malá byly jsme v Koskách na dovolené kde při vychřici a bouřce spadlo několik tromů n chatky kde jsme bydleli a jeden nás minul o pár vteřin… My máme na zahradě 3 obrovský smrky no ale zbytečně plaším!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
15.8.10 23:37

Míšo klíííd. Pust si Korny a bude hej…asi si taky něco takového střeštěného pustím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.8.10 23:39

http://www.youtube.com/watch?…

tak si dávám tohle…tu mám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
15.8.10 23:41

No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje, tak zavřete okna a halvně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
15.8.10 23:46
LadyRebeka píše:
No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje…

Jo jo, od půl deváty je tu u nás už třetí… Teď to vypadá, že už končí (teda ta třetí). V ani jednom případě bych nechtěla být venku. Za oknem je mi fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.8.10 23:47

Ahojky,už to přestává,ale bylo to hrozný.. :nevim: :cert: naštěstí dítě i manžel spinkají.. :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.8.10 23:47
Brontik píše:
LadyRebeka píše:
No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje…
Jo jo, od půl deváty je tu u nás už třetí… Teď to vypadá, že už končí (teda ta třetí). V ani jednom případě bych nechtěla být venku. Za oknem je mi fajn. ;)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.8.10 23:48
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.8.10 23:56

Jsem v centru Prahy a tady ještě prší a blíská se…tak uvidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.8.10 00:35

Teda já byla na Vinohradské, padaly stromy, místo cesty řeka, fakt šílený. A když mě vezl taxikář domů zůstal pod kongresákem vyset v kaluži, myslel, že projede ale byla tam fakt hloubka, takže si akorát zničil auto a já musela zbytek cesty došlapat pěšky, ale teď už to vypadá, že je klid. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
16.8.10 10:05

Vytopilo nám to klep a nešel v noci proud čili jsem to neměla ani jak uklidit zřejmě to vyplavilo myši, jelikož když ráno otevřu příborník jedne přede mnou vesele utíkala, a to v kuchyninocovali dvě kočky!!!

• Citovat
  • Upravit
3127
17.8.10 14:44

Já při tý bouřce prodělala svý první poslíčky. Já byla v klidu, ale můj táta šílel, páč si myslel, že rodím, když jsem ty poslíčky vydejchávala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová