Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míšo klíííd. Pust si Korny a bude hej…asi si taky něco takového střeštěného pustím. ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
tak si dávám tohle…tu mám ráda
No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje, tak zavřete okna a halvně klid.
LadyRebeka píše:
No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje…
Jo jo, od půl deváty je tu u nás už třetí… Teď to vypadá, že už končí (teda ta třetí). V ani jednom případě bych nechtěla být venku. Za oknem je mi fajn. ![]()
Ahojky,už to přestává,ale bylo to hrozný..
naštěstí dítě i manžel spinkají..
![]()
Brontik píše:LadyRebeka píše:Jo jo, od půl deváty je tu u nás už třetí… Teď to vypadá, že už končí (teda ta třetí). V ani jednom případě bych nechtěla být venku. Za oknem je mi fajn.
No koukám na novinkách, že Vás to tam v té Praze morduje…
Jsem v centru Prahy a tady ještě prší a blíská se…tak uvidím ![]()
Teda já byla na Vinohradské, padaly stromy, místo cesty řeka, fakt šílený. A když mě vezl taxikář domů zůstal pod kongresákem vyset v kaluži, myslel, že projede ale byla tam fakt hloubka, takže si akorát zničil auto a já musela zbytek cesty došlapat pěšky, ale teď už to vypadá, že je klid. ![]()
Vytopilo nám to klep a nešel v noci proud čili jsem to neměla ani jak uklidit zřejmě to vyplavilo myši, jelikož když ráno otevřu příborník jedne přede mnou vesele utíkala, a to v kuchyninocovali dvě kočky!!!
Já při tý bouřce prodělala svý první poslíčky. Já byla v klidu, ale můj táta šílel, páč si myslel, že rodím, když jsem ty poslíčky vydejchávala. ![]()
Ahoj potřebuju si pokecat jem sama ve velkým baráku a venku se děje něco příšernýho!! hřmí tak, že se nám třese barák z nebe padají provazy vody který bubnujou do střešních oken tak, že to zní jako kroupy… psi mám v pokoji, jelikož se šíleně bojí dítě mi nespí
Já bouřky nemám ráda bojím e jich, jelikož když jsem byla malá byly jsme v Koskách na dovolené kde při vychřici a bouřce spadlo několik tromů n chatky kde jsme bydleli a jeden nás minul o pár vteřin… My máme na zahradě 3 obrovský smrky no ale zbytečně plaším!!