Kostíci - Hrady a zámky

3911
13.8.10 19:48

Kostíci - Hrady a zámky

ahojky, zakládám tohle téma abych zjistila jestli je víc lidí, kterým se líbí magnetky z víček Kostíků. Začale jsem je sbírat a protože jsem hrozný mléko a jogurtožrout tak už máme dveře ledničky skoro zaplněné. Mají taky vaše děti sbírku magnetek? Nechcete něco vyměnit? Líbí se vám hrady a zámky na těch magnetkách? Podnikáte výlety inspirované obrázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
13.8.10 19:54

Tak u nás jsou magnetky těch zahraničních měst.Česko-tam zatím mám stále jen Rožmberk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.8.10 20:32

Tak u nás je můj bratr živ převážně na kotíkách, když byla mapa česka mueli jme stát u regálu s jogurtama a hledat pod víčky ty co ještě nemáme a je tomu tak i nadále hradů a zámků máme už pře 15 cizích měst také tak nějak a něco dvakrát, můžeme měnit :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
13.8.10 20:33

A jen dodám, že agmetkami si vyhraji i můj syn tak, že je undavá z lednice, ale pak vyžaduje bch je tam opět nandala :D

• Citovat
  • Upravit
18305
13.8.10 20:46

Hmmm, bylo by zajímavé vědět, jak velká edice magnetek je v plánu, jenom hradů a zámků zpřístupněných veřejnosti (zříceniny nepočítám) je v naší republice přes 280… 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.8.10 21:20

Ahojky
Přidávám se do klubu sběračů kostíkovských magnetek.
Mám kompletní mapu ČR,dopravní značky,dvě sady zvířat s angličtinou.
Z nových mi chybí už jen hrad Kost.
A z měst mi chybí Vídeň.
Něco na výměnu mám.Bratislavu a z nových Frýdštejn,Konopiště a Sychrov.Kdyby měl někdo zájem o výměnu,písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
15.8.10 09:09

ahojky všem, Juro taky by mne zajímalo jak velká je ta série hradů a zámků, pokusím se zjistit to na ofiko stránkách. 280 to by chtělo faaakt velkou lednici :-D
Chocholko Kost mám asi třikrát.. dej mi do SZ adresu a pošlu ti ji, jesli chceš.
Milhaus, zahraniční města jsem stihla asi jen dvě na konci série, tak sem se dala na hrady a zámky, ale bubáci se mi moc nelíbí. Oprava jedno - Moskva (klidně daruju jesli chybí)
Michaelo, to máš asi malého brášku když se živí kostíkama (i když teda soudě dle sebe já malá nejsem :lol: )Taky ty regály v obchodech přebírám, nevěřili byste totiž kolik zlých lidí ty magnetky prostě šlohne. A s tou hrou tvého syna - to nám dělá každé mimčo které se u nás vyskytne, naposled kamarádky dcera. Nesla je všechny jako dárky mamince :huban: Máme tam nejen kostíky ale i magnetky z míst kde jsme byli na dovolenkách a výletech. Jsme na svou sbírku pyšní a taky nás bavilo jak se té malé moc líbila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
16.8.10 08:41

už to vím, na kostíci.cz mají tu sérii k vytisknutí a je tam dvacet kousků, čili mi chybí už jen Bouzov, Křivoklát a Červená Lhota. Takže kdo vymění? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.8.10 19:39

Nabízím k výměně tyto magnetky :-)
Hrad SOVINEC
Kodaň DÁNSKO
Londýn Velká Británie Řím Itálie :-)

Proím prosím sháníme 2 magnetky z mapy ČR a to následující : ty co e nacházejí pod prahou a pod dvorem králové :-) Děkuj předem :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
17.8.10 19:40
Romaelka píše:Michaelo, to máš asi malého brášku když se živí kostíkama (i když teda soudě dle sebe já malá nejsem :lol: )Taky ty regály v obchodech přebírám, nevěřili byste totiž kolik zlých lidí ty magnetky prostě šlohne. A s tou hrou tvého syna - to nám dělá každé mimčo které se u nás vyskytne, naposled kamarádky dcera. Nesla je všechny jako dárky mamince :huban: Máme tam nejen kostíky ale i magnetky z míst kde jsme byli na dovolenkách a výletech. Jsme na svou sbírku pyšní a taky nás bavilo jak se té malé moc líbila :kytka:

Jojo mám malého bratra :-)

• Citovat
  • Upravit
9096
7.9.10 22:05

Ahojky
Sháním nějaké magnetky z kostíků.Konkrétně Strašidla ze zámků a hradů.
Můžete někdo nabídnout a napsat co požadujete na výměnu?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.9.10 00:01

Hezký večer
Sháním z kostíkovských magnetek-strašidel poslední 2.Draka a Mládence.
Prosím, máte-li někdo.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wochy
13.9.10 17:56

HRady

Ahoj všem, byli jsme na dovolené a zapoměli jsme sbírat hrady a zámky máme jen pár magnetek

Sháníme: karlštejn, Ralsko, Perštejn, Trosky, Český krumlov, lipnice nad sázavou,červená lhota, hluboká, loket, sychrov, lednice,křivoklát, český krumlov, bouzov, kost, frýdštejn

vyměním za: moskva(rusko). athény(řecko), mexico city(mexiko), lhasa(tibet), dilí(indie), bratislava(slovensko, amstredam(nizozemí), paříž(francie), souhvězdí:jednorožec, lev

• Citovat
  • Upravit
19.11.10 21:48

magnetky

NAŠEL BY SE NĚKDO,KDO MÁ Z KOSTÍKOVÝCH MĚST BUDAPEŠT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.10 20:58

magnetky

MĚLA BYCH ZÁJEM O VÝMĚNU MAGNETEK?NAPIŠTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie