Osmileté dítě na zbití!!!

Michaelakkk
11.8.10 15:01

Osmileté dítě na zbití!!!

:cert: Ahoj všichni! Už mi fakt tečou nervy z mého 8 letého bratra od rána prudí a to tdy má od rána kamaráda, vůbec mě neposlouchá, když n něj zvýším hlas naštve se a začne brečet a mlátit se pětí do hlavy e slovy, že je blbej :pocitac: Něco mu povím a on jako by mě neslyšel…Samuel spinkal vedle pokoje kde si kluci hráli na počítači Xkrát jsem mu řekla at u toho nekřičí ale on bude křičet pořád :cert: amozřejmě ho vzbudil!!! DOVOLILA JSEM JIM JÍT NA HŘIŠTĚ samotný, já jem šla vyvenčit psy, vrátím se a vidím bratrovo kolo opřený o zed u silnice do baráku se dostal přes balkon, jelikož jsem zamykala!!! Řekl mi, že si šel pro lepší boty a David(kmarád na něj čeká na hřišti :pocitac: ) místo toho z něj za chvíli vypadla peněženka!!! bál se mi říct, že si chtějí koupit zmrzlinu!!! :cert: je to normální?? Ne bo je to extrémě rozmazlený a zlobivý dítě? nepopsala jsem zdaleka vše čím dnes perlil to by bylo na dlouho!! :roll: :evil:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
11.8.10 15:44

No, já myslím, že se chyba stala ve výchově. Nevím jestli ho vychováváš ty nebo rodiče, ale asi bych změnila pravidla, přidala na důslednosti, ubrala na zvyšování hlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.8.10 15:48

řekla bych ,že zas tak nenormální není :mrgreen:
To moje 9ti letá se 6ti letou minulý týden schodily při ,,tanci,, TV (rozuměj skákaly jak kozy) a rozbily jí.Dostaly vynadáno a já vyčerpaná odešla do kuchyně. Než jsem došla,slyšela jsem hluk…Tak jsem to otočila směr pokojík,a co myslíte???? Moje děvčátka stála na psacím stole ,skákala a ,,tancovala,, dále. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
5778
11.8.10 15:49

:D no teda ty holčičky jsou ale „holčičky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
11.8.10 15:49

Jinak k tomu bráškovi,asi na něho leze puberta… Zkus to po dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
11.8.10 15:50

Těžko říct, 8letý děti ještě nemám, ale neřekla bych, že je to nějak výjímečný. Spíš bych řekla, že nerespektuje tebe jako sestru. Jak poslouchá rodiče? Akorát bych teda řešila to „lhaní“, ale zase… byla to lež? Nebo jen strach, nevinná lež?.

• Citovat
  • Upravit
12978
11.8.10 15:51

No Míšo, promin, ale přijde mi, že máš pramálo pochopení pro odrosteljší děti..
Nechci, aby ses urazila, ale chování bratra mi nepřipadalo vůbec mimo normál.
Napomínání aby nekřičel - fakt to jde těžko, hrát si a zabavit se v tomto věku potichu. že neposlouchá?? A kdo je dokonalý?? Je to jen kluk, který se občas nudí a třeba pro něj nejsi taková autorita, aby hned salutoval.
Spíš mě zaráží, že se bije do hlavy a říká o sobě takové věci - nemá nějaký problém?? Se sebevědomím. :?: Neříká mu často někdo, že je špatný, hloupý, rozmazlený, k ničemu, nic neumí atd?? Až je mi ho líto.
Děti když jdou ven, tak stále stejně lezou domů, něco chtějí, - uklidit kolo, vyndat kolo, vzít si míč, něco dobrého - prostě courají - jo je to k zbláznění, ale tohle dělají i hodné vychované děti - to neznamená, že je fracek.
No s tou peněženkou - je to průšvih, ale děti prostě nepřemýšlí co z toho bude, když se na něco příjde, prostě dělají občas kraviny.
Leze ti na nervy, já to chápu.. Ale je to takový blbý věk - on už není ani roztomilý, ale také ještě není samostatný a rozumný..zkus s ním mít větší trpělivost a vcítit se do jeho věku.
nevím, zda ho dlouhodobě hlídáš nebo je u tebe zabydlený, ale nevěřím tomu, že je rozmazlený a nenormální..
Všechny děti dokážou být rozjívené( zvlášt před kamarády), hnusné a na zabití..Co takhle si s ním večer popovídat - ale o tom, co zajímá jeho, jak se cití, co by chtěl, prostě povídat.. zájem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.8.10 16:07

bych ti mohla povídat story z naší rodiny tak dlouho,že by tvůj bráška byl ze zlata :lol: :lol:
taky by mě spíš zaráželo to bouchání do hlavy......

• Citovat
  • Upravit
13335
11.8.10 16:13

Miško pevné nervy! Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.8.10 16:36

Vidím to podobně jako Lizbeth…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.8.10 16:40

:lol: já bych ti mohla povídat story tak dlouho,až by tvůj bráška byl ze zlata :lol:
taky by mi spíš přišlo divný,to tlučení do hlavy.....

• Citovat
  • Upravit
sophinka
11.8.10 16:43

jo a prvně sem četla osmileté dítě na zblití :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15326
11.8.10 16:45
jjelena píše:
Těžko říct, 8letý děti ještě nemám, ale neřekla bych, že je to nějak výjímečný. Spíš bych řekla, že nerespektuje tebe jako sestru. Jak poslouchá rodiče? Akorát bych teda řešila to „lhaní“, ale zase… byla to lež? Nebo jen strach, nevinná lež?.

Souhlasím s jjelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.8.10 16:47

Myslím, že to není až tak nenormální chování. Je v „roubířském“ věku, potřebuje zabavit a zaměstnat. Na to s malým dítětem nemáš čas ani energii. Prostě se nudí a vymýšlí si zábavu, která je však pro tebe nepřijatelná. Poslala bych ho na tábor… Tam ho zabaví i zaměstnají až až. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21796
11.8.10 18:16

Co jeho tatínek? Chlapská autorita v tomto věku zabírá ve většině případů.Nebo dobrý trenér, vedoucí oddílu, prostě kluka smysluplně zabavit. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová