Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě jaký vynález považujete za nejužitečnější, nejdůležitější, nejpotřebnější prostě nejlepší! Určitě jich je víc ale za který jste nejvíc vděčný. Samo, že elekřina, vodovod atd. a dál? Já zrovna teď co mám dvě děti děkuji za pračku
![]()
Souhlas s pračkou a pak taky myčka. A nejvíc to člověk ocení, když si na ni zvykl a najednou ji nemá. S manželem jsme se přestěhovali do jiného bytečku a tam není na myčku místo a jak se mi po ní stýská. Už abysme byli v baráčku, kde bude a bude konečně MOJE ![]()
Tak já hlasuju pro pračku a mikrovlnku!
Bez pračky jsem teď byla 3 dny a přes koupelnu už jsem se málem neprodrala ![]()
A při přípravě UM používám mikrovlnku (i když mě některé asi ukamenují
), takže pro mě je to nepostradatelná kámoška
![]()
Také bych se nevzdala pračky, myčky, splachovacího záchodu, lednice atd..
Ale nejlepší vynález je emimino ![]()
Tak za mě je to pračka a lednička. Mikrovlnku ani myčku nemáme, nijak mi to nechybí. Splachovací záchod máme
, ale život bez něj si dokážu představit.
pračka,sušička,myčka,lednice,kuchyňský robot,vysavač,počítač,kolo,internet…je toho stašně moc
Zaručeně pračka, mandl(doma ho nemám, ale máma ho měla a bylo to super), pro mě rozhodně auto, Elektrická odsávačka MM, bez ní bych nekojila. PC a internet. Papírový pleny, ačkoli moderní látkovky bych taky zvládla. Myčka, tu doma taky nemám, ale věřím, že je to věrná kamarádka. Antikoncepce.
Jednoznačně postel.
Bez všeho se dá přežít, jen když si potom člověk může jít lehnout do své postele ![]()
pračka
zkusila jsem jednou pri vypadku prat ve vane
silena drina