Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezké poledne,
rádi bychom pomohli konkrétně potřebným obětem povodní. Když si najedu na stránky člověk v tísni, adra aj. jsou všude pouze obecné informace, čísla účtu aj.
Nejlépe by byl kontakt na rodinu, se kterou bychom vykomunikovala konkrétní pomoc - co přesně potřebují…
Nevíte jak a kde něco podobného zjistit ![]()
Katka
Ahoj Katuško, něco jsem našla, třeba tam něco vyčteš - já to mám v záložkách, ale zatím jsem se na to nedostala ![]()
http://www.ct24.cz/…ancni-pomoc/
Snad ti to bude něco platné - já na to fakt zatím neměla čas…
Lucko, ty odkazy nic moc konkrétní nejsou, všechno jsou to obecné odkazy na čísla účtů, telefony, e-mail ![]()
Kdyby jste třeba zde věděli o nějaké konkrétní rodině, která potřebuje materiální pomoc, prosím o info. ![]()
Jak říkám - sama jsem na to ještě nekoukala… Zkusím pohledat…
Katuško, tak zkouška znova: http://www.4family.cz/viewtopic.php?…
Holky, já už jsem fakt úplně blbá. Těch chudáků je tolik a žádají o pomoc, že už si přestávám všímat ze kterého je to roku… Takže platné je pouze to poslední. Je mi jich hrozně líto… Já jsem zatím poslala jen 4 DMSky, ale taky přemýšlím poslat něco víc ![]()
Dobrý den, pokud chcete pomoci konkrétním rodinám podívejte se na www.chrastava.cz tam je tabulka rodin. Pokud jste z Prahy, organizuji pomoc - odvoz pravděpodobně za 14 dní v sobotu.
Dobrý den Katrinko, jsem z Liberce a měla jsem asi stejnou potřebu jako vy, pomáhat konkrétním lidem, takže jsem se rozjela do Heřmanic a celý týden tam pomáhala všemi možnými způsoby. Lidé mě tam už znají a nebyl by pro mě problém dát Vám kontakt na nějakou konkrétní rodinu. Napište mi, prosím na email, jakým způsobem byste mohla pomoci a já Vám někoho velice ráda seženu. V podstatě hledám nějaké takové dárce, kteří chtějí pomoci přímo a nevyhovuje jim posílání peněz přes organizace. Na oplátku nabízím možnost kontroly a kontaktu s obdarovanou rodinou. Velice Vám děkuji. ![]()
Jani, pošlete mi na sebe e-mail. Písnu Vám vše potřebné ![]()
Katka M.