Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, uvažuji o tetování na rameno, nikdy jsem nebyla tak by mě zajímalo k čemu se dá ta bolest srovnat
. a ještě nevíte kde bych našla jména v čínských znacích? chtěla bych jméno dcery ale v čínském znaku. díky renča
Ahoj tetování nebolí je to jen takové jemné píchání něco jako šimrání taky mam tetování na rameni jedno je starší a to druhý je po narození syna.Je to ten den hned po tetování focené
no..to je hrozně individuální,stejně jak porod.Mě to třeba na páteř nebolelo a vyloženě jsem si to užívala jako masáž.Nebo ne že by to vůbec nebolelo,ale třeba depilace nohou mi přijde horší..ale co člověk,to názor..
Bolest bych přirovnala k depilaci chloupků strojkem. Ale jak psali holky, je to hodně individuální, mě to třeba napoprvý nebolelo, ale teď jsem byla na obtáhnutí a bolelo to jako čert.
Bolí to jak kde. Tam kde se tetuje v podstatě na kost (lopatky, kotníky, prsty…) tam to celkem dost bolí, protože tam není v podstatě žádný sval. Ale na rameno se ničeho obávat nemusíš, pouze to jemně píchá, mě to na rameni dokonce bylo i příjemné. ![]()
jak na kterém místě, já to mám z vnitřní strany ruky od dlaně po loket, a jak kde fakt, přirovnala bych to k pálení něčím, nebo té depilaci chloupků:-D na šlachách to bylo nepříjemný dost pak zase ne… ![]()
Tak já jsem si nechala dělat kolem ruky u ramene kolem dokola ostnatý drát a můžu za sebe říct,že vydržet se to dá bez problémů.jen na vnitřní straně ruky(u těla)to byl docela zážitek…:-):-):-)
Když jsem byla s manžou hned po začátku na tetování dělali mu od ramene po loket takový velký a bolelo ho to jako rpase ted až měl slzy a to není padavka vyrží hodně ![]()
Já byhc taky chtěla ale bojím se té bolesti ![]()
jak na kterém místě, já to mám z vnitřní strany ruky od dlaně po loket, a jak kde fakt, přirovnala bych to k pálení něčím, nebo té depilaci chloupků:-D na šlachách to bylo nepříjemný dost pak zase ne… ![]()
mám tetování na kotníku a nebolelo mě nic, to depilaci chloupků nevydržím
takže se toho vůbec neboj
tetování nebolí…
píchá to.. a po nějaké době stínování na jednou místě pořád dokola, to štípe.. ale přežít se to dá.
tay záleží na tom jak má být tetování veliké a kde… nějkterá místa jsou citlivější, jiná ne.
Já mám na lýtku, a na zadku, obojí v poho. ![]()
Podle toho jak kdo má práh bolesti ![]()
Mám jedno na rameni u toho jsem se smála, páč to lechtalo (kamoška při tetování na stejném místě plakala bolestí) a pak další nad zadkem a u toho jsem zase málem řvala já, zakouslá do lehátka
![]()
Ale už je to nějakej ten pátek a bolest si nepamatuju, každopádně plánuji jít do toho zas. Tatérka mi říkala, že málokdo kdo jde na první, tak u něj skončí ![]()
Mě to teda nebolelo, mám tetování na lýtku, ze začátku to bylo spíš takové nepříjemné než bolestivé a pak už fajn. No však vezmi jehlu, chyť ji tak aby koukal jen milimetr nebo dva a zkus se párkrát rychle za sebou píchnout, uvidíš.
Já jsem docela v šoku, že vás to nebolelo. Mně to teda bolelo a to dost, přirovnala bych to k depilaci, jen depilace je hotová hned a tohle jsem musela přetrpět dvě hodiny.
Nicméně šla bych do toho klidně znova, i když to bolelo… ![]()
Já mám tetování na lýtku a přirovnala bych to k té depilaci chloupků. Akorát potom při stínování, jak se furt vracel a otíral to, tak ke konci už to bolelo, ale rozhodně se to dá vydržet. S porodem nesrovnatelné ![]()