Tetování a bolest

1894
14.8.10 13:30

tetování a bolest

ahoj holky, uvažuji o tetování na rameno, nikdy jsem nebyla tak by mě zajímalo k čemu se dá ta bolest srovnat :nevim: :zed: . a ještě nevíte kde bych našla jména v čínských znacích? chtěla bych jméno dcery ale v čínském znaku. díky renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
14.8.10 13:34

Ahoj tetování nebolí je to jen takové jemné píchání něco jako šimrání taky mam tetování na rameni jedno je starší a to druhý je po narození syna.Je to ten den hned po tetování focené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.8.10 13:36

no..to je hrozně individuální,stejně jak porod.Mě to třeba na páteř nebolelo a vyloženě jsem si to užívala jako masáž.Nebo ne že by to vůbec nebolelo,ale třeba depilace nohou mi přijde horší..ale co člověk,to názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.lleennttiillkkaa
14.8.10 13:44

Bolest bych přirovnala k depilaci chloupků strojkem. Ale jak psali holky, je to hodně individuální, mě to třeba napoprvý nebolelo, ale teď jsem byla na obtáhnutí a bolelo to jako čert.

• Citovat
  • Upravit
29436
14.8.10 13:44

Bolí to jak kde. Tam kde se tetuje v podstatě na kost (lopatky, kotníky, prsty…) tam to celkem dost bolí, protože tam není v podstatě žádný sval. Ale na rameno se ničeho obávat nemusíš, pouze to jemně píchá, mě to na rameni dokonce bylo i příjemné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.8.10 13:46

jak na kterém místě, já to mám z vnitřní strany ruky od dlaně po loket, a jak kde fakt, přirovnala bych to k pálení něčím, nebo té depilaci chloupků:-D na šlachách to bylo nepříjemný dost pak zase ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
14.8.10 13:49

Tak já jsem si nechala dělat kolem ruky u ramene kolem dokola ostnatý drát a můžu za sebe říct,že vydržet se to dá bez problémů.jen na vnitřní straně ruky(u těla)to byl docela zážitek…:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
14.8.10 13:52

Když jsem byla s manžou hned po začátku na tetování dělali mu od ramene po loket takový velký a bolelo ho to jako rpase ted až měl slzy a to není padavka vyrží hodně :lol:
Já byhc taky chtěla ale bojím se té bolesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.8.10 13:56

jak na kterém místě, já to mám z vnitřní strany ruky od dlaně po loket, a jak kde fakt, přirovnala bych to k pálení něčím, nebo té depilaci chloupků:-D na šlachách to bylo nepříjemný dost pak zase ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.8.10 13:56

mám tetování na kotníku a nebolelo mě nic, to depilaci chloupků nevydržím :palec: takže se toho vůbec neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
14.8.10 13:58

tetování nebolí…
píchá to.. a po nějaké době stínování na jednou místě pořád dokola, to štípe.. ale přežít se to dá.
tay záleží na tom jak má být tetování veliké a kde… nějkterá místa jsou citlivější, jiná ne.
Já mám na lýtku, a na zadku, obojí v poho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.8.10 14:01

Podle toho jak kdo má práh bolesti :-)
Mám jedno na rameni u toho jsem se smála, páč to lechtalo (kamoška při tetování na stejném místě plakala bolestí) a pak další nad zadkem a u toho jsem zase málem řvala já, zakouslá do lehátka :lol: :lol:

Ale už je to nějakej ten pátek a bolest si nepamatuju, každopádně plánuji jít do toho zas. Tatérka mi říkala, že málokdo kdo jde na první, tak u něj skončí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.8.10 14:03

Mě to teda nebolelo, mám tetování na lýtku, ze začátku to bylo spíš takové nepříjemné než bolestivé a pak už fajn. No však vezmi jehlu, chyť ji tak aby koukal jen milimetr nebo dva a zkus se párkrát rychle za sebou píchnout, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.8.10 14:13

8-o Já jsem docela v šoku, že vás to nebolelo. Mně to teda bolelo a to dost, přirovnala bych to k depilaci, jen depilace je hotová hned a tohle jsem musela přetrpět dvě hodiny. :mrgreen: Nicméně šla bych do toho klidně znova, i když to bolelo… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.8.10 14:16

Já mám tetování na lýtku a přirovnala bych to k té depilaci chloupků. Akorát potom při stínování, jak se furt vracel a otíral to, tak ke konci už to bolelo, ale rozhodně se to dá vydržet. S porodem nesrovnatelné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová