Tetování a bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2473
7.11.10 11:26

ahoj já mám od srpna také tetování na rameni a vůbec mě to nebolelo,naopak to bylo i příjemný :oops: jen když tatér místama víc zatlačil tak mi to přišlo jako když vemeš nějaký tupý předmět a jezdíš s ním po rameni..jinak pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.6.11 22:17

PRVNÍ TETOVÁNÍ

Ahoj všem..
Chtěla bych se nechat poprvé potetovat..na noze.Toužím po tom už docela dobu,.Ke 30 cítce to nevyšlo,tak asi ted nějak .. :mrgreen:

OTÁZKA ZNÍ ..
kde berete inspiraci?
chtěla bych jméno syna --,nevím ,ale jak..jako jakym stylem písma a ani kam.

ZNÁTE NĚKDO NĚJAKÉ PĚKNÉ STRÁNKY S MOTIVY?(pokud ano,prosím odkazy)

A HLAVNĚ JESTLI TADY JE NĚKDO Z LIBERECKÝHO KRAJE A MÁ ZKUŠENOST S DOBRÝM SALONEM…

DÍKY VŠEM !!!!

• Citovat
  • Upravit
27265
19.6.11 22:22

Kamcoo já ti odpovím jen na jednu otázku a to na inspiraci.
Chtěla jsem něco co souvisí s mým synem, ale ne celý jméno, takže jenom písmenko V no a můj táta je celkem šikovný, tak jsem mu zadala úkol a V mi nakreslil v několika verzích a já si pak akorát vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
19.6.11 22:38

my chteli loni s manzelem vytetovat na zapesti jen data naseho narozeni. netusili jsme vubec jak a ani presne kam. a dobry tater ti poradi a „namaluje“ ti kerku presne na miru ;-) nam dokonce David (tater) rekl, ze kdybych donesla nejaky obrazek z internetu, tak me s tim posle do pryc :mrgreen: a vysvetlil mi to tim, ze bych prece nechtela nosit neco, co uz nekdo ma ;-)
takze zkus podle zkusenosti znamych (zamerne nepisu recenzi na netu), kdo je nejlepsi a on ti sam poradi ;-) prece jenom to neni na chvilku, ale prej na furt :mrgreen:

EDIT: uz se nemuzu dockat, az porodim a dokojim, abych si mohla dat dat jmeno syna ;-) jen fakt nevim kam :nevim: ale zase to necham na davidovi ;-) Takze bacha, je to jak droga :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.6.11 23:41

ségra si nechala takovou kérku na kotník… říkala, že jí to moc nebolelo. hojilo se to rychle..a vypadá to pěkně..
inspiraci jí dali v tetovacím salonu, kdy si vybírala z takového velkého katalogu :palec:
nevím ale do jména dítěte - ač ho mám vážně moc ráda, bych nešla.. spíš něco neutrálního!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.6.11 09:00

No mě se to líbí..jako mít jméno svého dítěte napořád někde na těle.
Obrázek jako jiný bych chtěla na kotník -otom sním už leta.Nějaký maličký.

Tak ted už jen ,aby se někdo ozval z mýho kraje a napsal.. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
77
14.10.11 21:09

Ahoj, mám tetování na lopatce. Přirovnala bych to k takovému jemnému rytí, trošku štípání, chvilkami pálení a svědění. Není to nic hrozného.;) Tak se neboj a jdi do toho. Můj kamarád má na krku vytetované jméno své dcery Laury v egyptštině a je to vážně nádhera.:)
Přikládám foto svého tetování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.10.11 21:10

Ahoj, mám tetování na lopatce. Přirovnala bych to k takovému jemnému rytí, trošku štípání, chvilkami pálení a svědění. Není to nic hrozného.;) Tak se neboj a jdi do toho. Můj kamarád má na krku vytetované jméno své dcery Laury v egyptštině a je to vážně nádhera.:)
Přikládám foto svého tetování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.12.11 09:14

Holky, já jdu dnes taky a jsem pos… :lol: . Nechávám se tetovat na záda mezi lopatku a rameno.
Danies, moc krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocoo
12.2.12 17:01

ahoj chtěla bych se zeptat k čemu by ste přirovanli bolest? chci se nechat tetovat na lopatku a mám strach, bude to moje první tetování, nechci odejit ze salonu ubrečena.. 8o

• Citovat
  • Upravit
kajaaaa
24.4.12 15:18

NEBOLÍÍ:))

Napíšu to jen stručně…sama jsem se neskutečně bála bolesti při tetování a projížděla sem snad všechny diskuze, kde se psalo bolesti př tetování. Jsem člověk, kterej nesnáší jehly:DPři odběrech se mi dělá špatně a takové očkování je pro mě horor:D
Před 14 dny jsem se odhodlala a nechala si udělat tetování na podbříšek:). Tetování VŮBEC nebolelo, spíše jen lechtalo!:)) Takže vzhůru do toho:) Já už si vymejšlím další:)

• Citovat
  • Upravit
7338
24.4.12 16:10

Tetování mám dvě a musím říct, že je to fakt droga, na zádech to bylo super, bylo to hrozně příjemné, na noze to trochu štípalo, ale nic hroznýho :lol: jen tak se mi něco nelíbí, takže mi vždycky dlouho trvá než si něco vymyslím :D nemohla bych mít tetování, které nic neznamená, musí to pro mě mít nějaký hlubší význam :) tatéra mám úžasnýho, takže jinám bych nešla ani náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.4.12 16:12

taky mám na rameni/lopatce.Nelechtá to,ale vydržet se to dá,trvalo to dvě a půl hodiny,uteklo mi to jako deset minut.Pokud jsi zvládla porod,tetování bych se nebála :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.4.12 16:14

přidávám foto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.12 16:39

Já mám celý břicho a nejhorší byl bok a kyčel.. to jsem fakt trpěla, ale dalo se vydržet. Je to jak droga, těšim se, jak budu mít záda, ty jsou festovní přes páteř, ale už se nemůžu dočkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová