Tetování a bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
14.8.10 14:18
RyBANA píše:
Tatérka mi říkala, že málokdo kdo jde na první, tak u něj skončí :mrgreen:

Už dřív jsem slyšela, že tetování je jako droga. A za sebe potvrzuju. Od ledna mám první a rozhodně plánuju další. V podstatě ode dne, kdy jsem se nechala tetovat :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.8.10 14:34
PetiteFillette píše:
RyBANA píše:
Tatérka mi říkala, že málokdo kdo jde na první, tak u něj skončí :mrgreen:
Už dřív jsem slyšela, že tetování je jako droga. A za sebe potvrzuju. Od ledna mám první a rozhodně plánuju další. V podstatě ode dne, kdy jsem se nechala tetovat :mrgreen: :dance: :dance:

souhlasím, já si nechala nad dlaň na zkoušku motýla, a už to mám až po loket:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.8.10 14:40

Ahojky -já mám na levém rameni vytetovanou černou vdovu-pavouk…je vystínovaná…s červenou prdelkou…ale po tetování jsem nemohla rok dávat krev tak zatím čekám…jinak chci další a další…bolelo to jako když si svlékáš svetr a dostaneš pecku od něj…když jsi na nabitá :-) …mám jemnou kůži,říkal tatér páč mě teklo dost krve…nakazila jsem bráchu i kamaráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.8.10 16:36

Já mám tetování přez celou lopatku až na rameno a někde se to dalo,ale když mi tetoval na lopatce,tak jsem bolestí omdlela :nevim: Ale dali mi nožky nahoru a za chvíli se jelo dál a už v pohodě.Určitě se to dá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 16:48

ahojky tak muj pritel tetuje a mam par tetovani…boli to jak kde a jak koho…ale muzu te ujistit ze chlapi jsou vetsi srabove…nekdy kdyz sem u tetovani a vidim co ty chlapi u toho vyvadej no hruza :mrgreen: jinak neni to nejaka zavratna bolest da se to vydrzet.....je jasny ze to nelechta…ja mam obe dve lopatky a chci az porodim si nechat dodelat cely zada a celou nohu…sem tak trochu do toho blazen…a kdyby to tak moc bolelo asi bych do toho nesla.....jen si poradne rozmysli co chces.....protoze se pak stava ze lidi si za par dni uvedomi ze chteli uplne neco jineho…a z pohledu mody se cinske znaky uz nenosi......co vim uz to neni in..ale tak zalezi na tobe je to tvoje telo…ale ja kdybych si nechvala jmeno sveho ditete tak si ho necham normalne cesky.....jsou i ruzne druhy pismen a moc pekne...... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 16:54

jinak tetovani je urco lepsi na podzim.....nebo z jara......v lete kdyz si to nekdo necha nemuzes se s tim koupat a chodit na slunicko…a v zime clovek chodi nabalenej a tetovani nemuze zase dychat.....strupz ktrere se ti budou odlupovat neloupej nasilim ,zustali by ti pak jizvicky a vypadala by ti na tech mistech barva…tetovani mazat ptavidelne ale ne moc nebo se to ta barva taky pak s tim kremem vyplavi…i kdyz je tetovani uz zahojene a jdes se opalovat stale to tetovani mazat vic nez ostatni casti tela…na sunicku pak tetpvani bledne......a za par let by si to mela vybledle..ale pokavad jdes k profi taterovi vse ti povi…tak jen takove mensi rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 16:56

co koliv by si chtela poradit......napis soukromou sms..rada poradim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 17:59

Mám pět tetování a porod je rozhodně bolestivější :mrgreen: :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
14.8.10 18:15

Tak já mám tetování nad kotníkem a bolelo to jako čert :mrgreen: Nevím k čemu to přirovna, byla jsem furt to něčeho raději zakouslá. Ale je to jako droga a po porodu jdu do dalšího :mrgreen: A období je opravdu nejlepší podzim nebo jaro, člověk taky musí myslet kam to chce a včem se třeba chodí…já s tím kotníkem nemohla mít kozačky, takže přes zimu nevhodné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 18:15

Tak me kotní zase moc nebolel,nejvíc mě bolela záda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.8.10 18:46

ahojky,ja mam kerku na rameni a i na krcni tepne…oboji cinske znaky,neboli to,je to trosku neprijemne…ja bych ti to prirovnala ke skrabkani jehlou,takovy jsem mela pocit,ale v pohode,pro krasu se musi trpet :lol:
cinsky znaky mam moc rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.8.10 18:50

protoze kazdy hned nevi,co to znamena,jsou to jednoduchy znaky,ale pro me moooc znamenaji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 18:51

Já mam na zádech,za krkem,na prstě a na zápěstí..nejvíc bolelo to na zádech.. ale jak tak čtu,tak je to individuální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.8.10 18:55

manžel má potetovaný celý záda, celý ruce, skoro celé nohy, hlavu vyholenou a tam taky tak 3 tetování, ale jak jsem vytáhla depilační strojek, tak řval jak tur, tak to opravdu nechápu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.8.10 19:09

Nečetla jsem odpovědi. Tak já mám celkem šest tetování na těch nejcitlivějších místech těla a… A tetování podle mě nebolí. Je mnohem mnohem víc bolestivějších věcí, ale platí to jen pro mě. Pravda je taková, že záleží jen a jen na Tvém prahu bolesti. Já vydržela šest hodin tatérovi práce na žebrech a holčina vedle mě brečela jak želva. Je to velice individuální a těžko lze říct, zda zrovna Tebe tetování bolet bude nebo nebude. Každopádně Ti přeju aby sis to užila a dobrou ruku při vybíráni tatéra. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová