DOPORUČÍTE DIV. HRU - KOMEDII - V PRAZE?

17019
16.8.10 16:12

DOPORUČÍTE DIV. HRU - KOMEDII - V PRAZE?

Ahoj,

doporučíte nějakou VYNIKAJÍCÍ divadelní hru - nejlépe komedii - v Praze?

Několikrát jsme v poslední době byli v divadle, ale asi jsem moc náročná, ne všechno se mi líbí a ráda bych předešla zklamání.

Potřebujeme si odpočinout, ráda bych opravdu nějakou oddechovku, komedii, kde se smějte od začátku do konce.

Jedinou hru, kterou já mohu doporučit vám jsou ČTYŘI DOHODY - byla jsem nadšená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
16.8.10 16:37

Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na broukovi jsem byla už třikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
16.8.10 16:41

Ahoj,
tak já toho za poslední dobu moc neviděla (nějak ty děti zatím nežijou kulturou podle mých představ :mrgreen: ), ale minulé léto jsme byli na letní scéně Ungeltu (Nový Svět), hra Jeffreymu je šoufl s O. Kaiserem. Nevím, jestli se mi hra líbila proto, že byla opravdu dobrá, nebo proto, že jsem dlouho předtím (ani potom) v divadle nebyla, ale doporučuju :palec:
(Jinak v bezdětném období jsem chodila do divadla fakt často :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
16.8.10 16:43

Doporucuju Zdravy nemocny v branickem divadle, pak taky super Jakub a jeho pan v divadle bez zabradli s bartoskou a hermankem, fakt uzasne…smali sme se fakt porad (bylo to v ramci jicin mesto pohadky a hostovali tam, ale snad se to nebude nejak lisit)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.8.10 16:46

divadlo Palace Theatre /Václavák/
Miláček Anna
A do pyžam

divadlo Bez zábradlí
Jakub a jeho pán

víc mě zrovna nenapadá, ale ještě budu vzpomínat..vše komedie a rozhodně skvělé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.8.10 16:47
Shílenka píše:
Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Na broukovi jsem byla už třikrát :mrgreen:

pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
16.8.10 16:48
Bebuska píše:
Shílenka píše:
Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Na broukovi jsem byla už třikrát :mrgreen:
pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!! :palec:

Bebuško, doporučuju, akorát pozor je to one man show, ale fakt libová :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
16.8.10 16:54

Vlastně jo, Caveman se líbil i mojí ségře, a ta jen tak něco nepochválí :lol: Taky doporučuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.8.10 17:59

Holky, díky moc za tipy :kytka:

Zaujal mne jak Brouk v hlavě, tak Caveman, Do pyžam a Jakub a jeho pán - myslím, že mám z čeho vybírat :palec:

Sluha dvou pánů a Zdravý nemocný jsem viděla, též mohu doporučit :wink:

Jo a u Jeffreymu je šoufl se mi líbí už jen ten název :mrgreen: Na to určitě také zavítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
16.8.10 18:02
Anteaa píše:

Zaujal mne jak Brouk v hlavě, tak Caveman, Do pyžam a Jakub a jeho pán - myslím, že mám z čeho vybírat :palec:

Jo a u Jeffreymu je šoufl se mi líbí už jen ten název :mrgreen: Na to určitě také zavítám…

Anti, ten brouk je fakt super, počkej až uslyšíš Trojana mluvit jen samohlásky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
16.8.10 18:03

Jo a ukázky určo najdeš na Youtubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
16.8.10 19:00
Shílenka píše:
Jo a ukázky určo najdeš na Youtubu :lol:

Já se raději nechám překvapit, nerada vidím část dopředu :wink:

Už se těším, ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.8.10 20:17
Shílenka píše:
Anteaa píše:

Anti, ten brouk je fakt super, počkej až uslyšíš Trojana mluvit jen samohlásky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru :lol:

jj, Brouka jsem viděla dvakrát a klidně bych šla znova.. Trojan by za to zasloužil metál, nechápu jak to pořád může hrát znova a znova :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.8.10 20:19
Shílenka píše:
Bebuska píše:
Shílenka píše:
pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!! :palec:
Bebuško, doporučuju, akorát pozor je to one man show, ale fakt libová :mrgreen: :palec:

vím vím, právě proto to chci vidět, když s jedním hercem to má takový úspěch :palec: jen nevim, hráli to, tuším, v divadle u Hasičů a nedávno jsem někde tady u nás na Pze 8 viděla, že to někdo hostuje… tak nevím, jestli to hraje ve více divadlech víc herců nebo ten od Hasičů hostuje v jiných divadlech? :think: ale to je jedno, snad by to bylo dobré i v podání někoho jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
16.8.10 20:22
Bebuska píše:
Shílenka píše:
Anteaa píše:
Holky, díky moc za tipy  :kytka:

Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru :lol:
jj, Brouka jsem viděla dvakrát a klidně bych šla znova.. Trojan by za to zasloužil metál, nechápu jak to pořád může hrát znova a znova :pankac: :pankac:

Ale prostě dokonalej, to jeho „oe iio“ mě dycky dostane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My jsme na tom Cavemanovi byli v divadle Palace na Václaváku, hostovali tam. Hledala jsem to, myslím, na ticket portálu, podle volných lístků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová