Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
doporučíte nějakou VYNIKAJÍCÍ divadelní hru - nejlépe komedii - v Praze?
Několikrát jsme v poslední době byli v divadle, ale asi jsem moc náročná, ne všechno se mi líbí a ráda bych předešla zklamání.
Potřebujeme si odpočinout, ráda bych opravdu nějakou oddechovku, komedii, kde se smějte od začátku do konce.
Jedinou hru, kterou já mohu doporučit vám jsou ČTYŘI DOHODY - byla jsem nadšená ![]()
Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda
![]()
Na broukovi jsem byla už třikrát ![]()
Ahoj,
tak já toho za poslední dobu moc neviděla (nějak ty děti zatím nežijou kulturou podle mých představ
), ale minulé léto jsme byli na letní scéně Ungeltu (Nový Svět), hra Jeffreymu je šoufl s O. Kaiserem. Nevím, jestli se mi hra líbila proto, že byla opravdu dobrá, nebo proto, že jsem dlouho předtím (ani potom) v divadle nebyla, ale doporučuju ![]()
(Jinak v bezdětném období jsem chodila do divadla fakt často
)
Doporucuju Zdravy nemocny v branickem divadle, pak taky super Jakub a jeho pan v divadle bez zabradli s bartoskou a hermankem, fakt uzasne…smali sme se fakt porad (bylo to v ramci jicin mesto pohadky a hostovali tam, ale snad se to nebude nejak lisit)..
divadlo Palace Theatre /Václavák/
Miláček Anna
A do pyžam
divadlo Bez zábradlí
Jakub a jeho pán
víc mě zrovna nenapadá, ale ještě budu vzpomínat..vše komedie a rozhodně skvělé!
Shílenka píše:
Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda![]()
![]()
Na broukovi jsem byla už třikrát
pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!! ![]()
Bebuska píše:Shílenka píše:pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!!
Ahoj, rozhodně doporučuji ve Vinohradském divadle Brouka v hlavě- fakt super komedie, super. A pak jsem byly v Národním na Sluha dvou pánů a to je taky libovka. A ještě jedno se mi strašně líbilo, taky super Caveman. Všechno jsou komedie a fakt sranda![]()
![]()
Bebuško, doporučuju, akorát pozor je to one man show, ale fakt libová
![]()
Vlastně jo, Caveman se líbil i mojí ségře, a ta jen tak něco nepochválí
Taky doporučuju ![]()
Holky, díky moc za tipy ![]()
Zaujal mne jak Brouk v hlavě, tak Caveman, Do pyžam a Jakub a jeho pán - myslím, že mám z čeho vybírat ![]()
Sluha dvou pánů a Zdravý nemocný jsem viděla, též mohu doporučit ![]()
Jo a u Jeffreymu je šoufl se mi líbí už jen ten název
Na to určitě také zavítám…
Anteaa píše:
Holky, díky moc za tipy![]()
Zaujal mne jak Brouk v hlavě, tak Caveman, Do pyžam a Jakub a jeho pán - myslím, že mám z čeho vybírat
Sluha dvou pánů a Zdravý nemocný jsem viděla, též mohu doporučit
Jo a u Jeffreymu je šoufl se mi líbí už jen ten názevNa to určitě také zavítám…
Anti, ten brouk je fakt super, počkej až uslyšíš Trojana mluvit jen samohlásky
![]()
Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru ![]()
Shílenka píše:
Jo a ukázky určo najdeš na Youtubu
Já se raději nechám překvapit, nerada vidím část dopředu ![]()
Už se těším, ještě jednou díky
Shílenka píše:Anteaa píše:Anti, ten brouk je fakt super, počkej až uslyšíš Trojana mluvit jen samohlásky
Zaujal mne jak Brouk v hlavě, tak Caveman, Do pyžam a Jakub a jeho pán - myslím, že mám z čeho vybírat
![]()
![]()
Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru
jj, Brouka jsem viděla dvakrát a klidně bych šla znova.. Trojan by za to zasloužil metál, nechápu jak to pořád může hrát znova a znova
![]()
Shílenka píše:Bebuska píše:Bebuško, doporučuju, akorát pozor je to one man show, ale fakt libováShílenka píše:pod to se podepisuju, s dovolením, taky jsem vše viděla, až na Cavemana, ale toho chci vidět!!!
![]()
![]()
vím vím, právě proto to chci vidět, když s jedním hercem to má takový úspěch
jen nevim, hráli to, tuším, v divadle u Hasičů a nedávno jsem někde tady u nás na Pze 8 viděla, že to někdo hostuje… tak nevím, jestli to hraje ve více divadlech víc herců nebo ten od Hasičů hostuje v jiných divadlech?
ale to je jedno, snad by to bylo dobré i v podání někoho jiného ![]()
Bebuska píše:Shílenka píše:jj, Brouka jsem viděla dvakrát a klidně bych šla znova.. Trojan by za to zasloužil metál, nechápu jak to pořád může hrát znova a znovaAnteaa píše:Anti, ten brouk je fakt super, počkej až uslyšíš Trojana mluvit jen samohlásky
![]()
![]()
Jo a jestli můžu doporučit, tak lístky seženeš i na aukru![]()
Ale prostě dokonalej, to jeho „oe iio“ mě dycky dostane
![]()
My jsme na tom Cavemanovi byli v divadle Palace na Václaváku, hostovali tam. Hledala jsem to, myslím, na ticket portálu, podle volných lístků ![]()