Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co když je to tím otokem? Mně zubař snad po každém zákroku říká, že může nějakou dobu trvat, než si na to zvyknu. Někdy to je pár hodin, ale můžou to být i dny. Tys tam byla nedávno a měla jsi velký zákrok.
No ale víš jak - když se ti něco nezdá, konzultovat s lékařem, třeba aspoň telefonicky…
@iila je možné že inatinktivně tomu otoku uhýbám, ale právě když se soustředím na správný skus, je to nepřirozené pro tu pusu ![]()
Dej tomu čas. Po 4 dnech po zákroku jsem byla ráda, že už zvládám žužlat i něco víc než přesnídávku
Za pár dní si to sedne.
@1Bublina tak to bych nedala
na druhý den jsem do sebe cpala špagety
akorát ten první den po zákroku jsem měla kefir a jogurt… Mám v papírech že tři dny po zákroku mám začít trénovat pusu, dneska ji otevřu tak že dám do ní banán, ale hrozně mi křupe v pantu a když se začnu smát, musím si držet tvář, protože mě štípou ty stehy a to je celkem často, protože se chechtam furt
Ahoj.
jako vše ok, už mi splaskává otok a mizne modřina, co mi ale dělá problém je skus. Nemám klasicky stoličky na sebe jako předtím ale mám jakoby do boku, takže mi nezapadají do sebe. Jsem z toho trochu nervózní, furt se snažím to v puse srovnat ale pant na straně těch odstraněných zubů mě jakoby nechce pustit, jde to na sílu. Setkal jste se s tím někdo?
Ve čtvrtek 9.8 jsem byla na stomachirurgii vysekat osmičku, měla jsem tam teda i 9 aby toho nebylo málo