Výsledek spermiogramu - leukospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
6.11.06 10:52

Diky za odpovedi na me zvedave otazky Jani :? No, tedy nic moc…obcas me fakt zarazi, jak jsou ty urovne gynekologu tak rozdilne…mela jsem dr., ktery mi nikdy nedelal zadny vysetreni (ani cytologie ani ultrazvuk atd..), tak jsem presla, myslim k jednomu nejlepsimu u nas, samozrejme zmena jako hrom, pece maximalni, vzdy vysetreni, vnitrni ultrazvuk atd…byla jsem tam na pocatku cervna (nebo mozna koncem kvetna), ze bysme chteli mimi, mela jsem uz 3 mesice vysazenou HA (MS naskocila OK), udelal mi vnitrni UTZ, rekl, ze vajicko uzrava, ze je to OK, at to zkousime, ze je vse OK, ale at neplasim, kdyz to nebude hned, tak jsem si rikala, jasne jasne, hned to asi nebude, ale ted, kdyz se nevedlo tak dlouho (tech 5 mesicu), tak jsme absolvovali u nas v Prenatalu ten SPMG, bez doporuceni, udelali nam to na nasi zadost, ted tedy cekame na ty vysledky kultivace atd, patrame stale na netu dal, docetla jsem se, ze infekce nebo zanet (u muze) prave zpusobuje neplodnost i presto, ze SPMG vysel dobre…trochu tomu nerozumim, jak se to muze vylucovat navzajem, ale to nam snad objasni ty vysledky…Je to peklo, jak ten cas hrozne utika, mam pocit, ze se to zacalo soustredovat na MS, pak OVU a pak zas cekani na MS…Ale mam doma uzasny zlaticko (manzel), je strasne sdilnej, ze zacatku jsemt o spis resila sama, ted uz se zajima uplne stejne…
Vsimla jsem si, ze syndromu PCO se venovala dosti obsirne cela predesla diskuze…nejak jsem tam ale preci jenom nenasla poradne o co se jedna?!…kazdopadne verim, ze kdyz ti dr. rekl, ze ta laparka pomuze, tak to bdue urcite OK, ted kdyz mate i dobrej SPMG, tak myslim, ze si te dr. ohlida a budou brzy // !!! Furt si rikam, ze dneska umej dr. zazraky, tak to urcite dopadne :wink: Muzu se te jeste zeptat, kolik je ti let? Zatim, Luca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.11.06 11:35

SPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.11.06 11:38

Luca-mám 29 a hodiny bijí na poplach,začínám z toho být trochu nervózní,teď toho lituju,že jsme se nezačali snažit už spíš,ale kdo to býval věděl když předchozí doktorka pořár říkala že vše je OK?
Máš Skype,nebo ICQ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.06 12:34

Jani ani skype ani ICQ v práci nemám (nepovoleno :-) ), jsem rada, ze muzu aspon na net :-) Dekuji za odkaz, mrknu na to…mne je 26,5 a taky si furt rikam, ze jsme nezacali uz drive…clovek furt podnika neco, aby naaaahodou neotehotnel a pak zase podnika vsemozne, aby otehotnel :-) Posledni dobou je to fakt peklo, kazdou chvili nova tehulka…jsem rada za tyhle diskuze…clovek ma pocit, ze v tom neni sam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.11.06 12:44

Luca-kdybych měla ty roky co ty tak jsem klidnější,uvidíš že se brzo dočkáš // :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.06 13:32

Jani :lol: jo jo, taky se tim utesuji, ze jeste neni az tak pozde, ale kdyz ty biohodiny tak strasne tikaj :wink: Mrkla jsem na ten odkaz, co jsi mi poslala ohledne PCOS, myslim, ze i u tebe bodou brzy //…psali tam, ze je vysoka uspesnost lecby, ze az 70 % holcin otehotni po 3 mesicich lecby, takze drzim mooooooc palce, at se brzy dockas :wink: Urcite je dobre, ze jsi v peci dr…ja se chystam 22.11.2006, tak snad budeme uz zase o kus dal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.11.06 18:36

Ahoj Janka- cely den hladam ci si nahodou neposlala odpoved a nic. Teraz som pozerala zas, a dobre ze mi to ocu nevyklalo 8O . Velmi, velmi sa tesim, ze mas o problem menej. Tiez som sa vtedy dost ukludnila a slubila manzelovi ze po laparke sa o ten jeho bajecny spermiogram postarame :oops: :lol: . Lucka dakujem za povzbudive slova ale uz nic z tej stimulacie nebude-aspon tento mesiac lebo zajtra ide na dovolenku, MS nikde a vraj musi robit ten UZV ako zreju vajicka. :twisted: Dalsi mesiac v tahu. No co uz, na tom jednom mesiaci uz fakt nezalezi ale bola by som taka kludna. Teraz som si len tak zo srandy robila TT a boli slabulililinko pozitivne-musela som poriadne skulit aby som to videla tak si myslim ze sa jedna len o falosne pozitivne testiky. To by bola nadhera keby nie ale priznam sa, ze tomu neverim :? . Takze cakat na tu moju pojasenu MS a hajde na vec :twisted: drzim vam obom palceky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.11.06 19:19

nika 251-ahoj :D :D :D dík za podporu,opravdu sem se uklidnila,hned zítra naběhmu za doktorem aď mně teda něco napíše na tu ovu :)
Niky co když jsi fakt v tom :lol: :lol: :lol: slaboulinká čárka taky platí :wink: já ji ještě nikdy neměla,proto věř a bude to přáno :D dofám že nás budeš informovat a jestli přijde menzes tak nezoufej,příště to určitě vyjde,věřím že to čekání je fakt nechutné,taky mě připadne že pořád jen na něco čekám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.11.06 19:49

Jani, bolo by to skvele ale neverim tomu.Necitim to tak. Uz mi raz falosne pozitivny test vysiel. Myslim ze to bolo tym, ze som sa na test pozrela az neskôr. Ale potesila by som sa. Viem si predstavit co bude teraz nasledovat- budem testovat jak salena :D .Ale nie, pokusim sa krotit. Nie som zufala, len uz chcem mat po MS a dat sa do roboty :twisted: . Beriem to tak, ze tento cyklus sa budeme len zabehavat, a potom ked budem mat lieky na stimul pojdeme rovno za svojim. Chichi, manzelik sa moze triast, bude sa o tehotenstvo modlit viac jak ja a tych 9 mesiacov sa bude tesit ze nebude sexik na dennom poriadku :twisted: . To je predstava. Neboj, mozno zostaneme tehulky v rovnakom case. Potom budeme rozdavat rozumy na nete kockam co beru Clostil alebo Clomhexal, budeme sa pretrcat na modrom konikovi s TT. No nie? Kolkaty DC si? Myslis ze ti predpise lieky na stimul. uz teraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.11.06 11:09

Nika 251-omylem sem napsala příspěvek který patří sem do PCO,tak je to tam,ale zase se nic neděje,to je normálně na zbláznění :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.11.06 11:13

Luca-ani se nenadáš a budeš v tom :lol: :lol: :lol: uvidíš,taky Ti moc drším palečky a snad nás budeš infotmovat,ale 22.11to je ještě doba :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.11.06 13:30

nika251-až dnes jsem si podrobně pročítala na Koníku to téma „léčba clostilbegytom“ a přišla na to že jsi vlastně taky byla na té laparce a nezabrala Ti na ovulaci,to sme na tom fakt skoro stejně,vědšinou čtu že se první na:,–(í hormony a pak až laparka a připadne mi že pak snad každá holka otěhotní :D ale u nás to tak nebylo :cry: tak teď nám ty hormony určitě zaberou :D :D :D
ICQ nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.11.06 10:36

Luca-ahoj :D tak jsem si to znovu všechno pročetla a už vím :lol: jak dopadly ty výsledky??Luci přdstav si že u nás to bylo tak že jsem šla pro ty prášky na ovu a nic jsem nedostala,protože ovu proběhla spontáně poprvé snad v životě a ono to zrovna vyšlo :) :) :) Myslím na tebe a napiš papa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
28.11.06 10:47

Ahojte holky,

jen jsem vás chtěla trošku povzbudit. My se snažili rok a pak začal kolotoč vyšetření. Já jsem byla naprosto v pořádku, ale manžův spermiogram dost špatný. Řekli nám, že na přirozené početí to není. Takže nastala stimulace a 1.IVF, neúspěšně…a tak jsme bez úspěchu pokračovali, až jednou jsem na testu našla //, ale bohužel, to skončilo potratem. Takže znovu, další IVF a další…A teď (ťuk, ťuk) jsem po 4.IVF těhu! Jsem strašlivě šťastná a přála bych vám to všem. Nevzdávejte to, i když to bude chvilku trvat (u nás to bylo 3 roky :( ), jistě to jednou přijde!!!

Těš te se na //!!!

Kati + Prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.11.06 10:48

Ahojky Jani…ja vim, ze uz mate velky stesti v brisku - vsimla jsem si tveho alba na modrem konikovi…psala jsem ti zpravu na konikovi, ale asi ti tedy nedorazilo…moc a moc ti gratuluju…kdyz jsem videla ty tvoje grafiky a testiky, tak me to tak strasne moc dojalo!!! jeste nedavno to vypadalo, ze se bude jen a jen cekat na ovu a najednou mas fazolku v brisku…Jani, myslim na tebe (vas) moc a moc! tesim se, jestli sem tam prispejes svymi tehu poznatky :-) papapapa Luca (na konikovi Lussy) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí