Výsledky druhého screeningu

703
7.5.26 19:00

Výsledky druhého screeningu

Ahoj, holky, jdu si jen pro rychlou radu - dnes jsem podstoupila druhý screening, potvrdilo se mi, že čekáme chlapečka :andel:, ale vyšetření bylo extrémně nepříjemné a zdlouhavé (objednaná na 12:20, odcházela jsem 15:30) a já už byla na konci tak vyčerpaná, že jsem se sestřičky zapomněla zeptat, jestli mi přijdou výsledky stejně jako z prvního screeningu, nebo ta zpráva, kterou jsem dostala, je všechno. Byla jsem na screeningu v Prenatalu Brno. Dělali i kontrolní odběr preeklampsie, ale kdyby tam něco bylo, asi budou volat. Nevíte prosím některá? Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4193
7.5.26 22:05
@Neboj píše: Více

A proč tam nezavoláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
8.5.26 05:56
@884135 píše: Více

Protože je dnes svátek? :) A včera už tam nebyli, protože mi došlo až k večeru, že vlastně nevím.

Ono o nic nejde, já výsledky znám, jen jsem chtěla vědět, zda mi ještě přijde podrobnější zpráva nebo ne, zda na to čekat… U prvního screeningu mě řešila jiná sestřička i lékařka, následný postup mi sdělili i na recepci, ale zkrátka jsem včera byla na jiném patře a tam to fungovalo trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
8.5.26 06:04

Ja vždycky dostala jen papir po, nikdy nic vice :D ten druhy delal muj doktor a ma to dva řádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
8.5.26 06:13
@Petrussee píše: Více

Jj, je pravda, že ta zpráva z druhého screeningu je velmi, velmi strohá, ale jak říkám, doktor mi rovnou sdělil, že je vše OK. Jenže to mi sdělila i doktorka u toho prvního screeningu, taky jsem dostala zprávu hned ten den, ale pak druhý den mi právě ještě nahráli kompletní zprávu do jejich systému a asi za tři dny tam visela ještě ta preeklampsie. Takže nevím, ale asi by mi to sestřička řekla, i když je pravda, že jsem odcházela až úplně poslední a doktor i ona už měli viditelně fakt dost… Tak já uvidím, chtěla jsem se jen optat, zda někdo neví přesněji, děkuju ti za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
8.5.26 06:34

@Neboj jo, ja bych rekla, ze se vice resi ten prvni screening ten muj gynekolog nedela, ale druhy a treti dela sam a fakt je to jen maly lísteček, nic moc k tomu nerekl ani :D, ale samozrejme nevim jak je to v Brně, jsem ze Severu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
8.5.26 06:37

Ten princip bude asi podobný, řekla bych. :palec: Při prvním screeningu se řešily i pravděpodobnosti různých syndromů, což u druhého už je dávno vyřešeno, tak asi není třeba to rozebírat více… Díky, asi mám tedy jasno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.26 06:50

Při druhém se řeší orgány a vývojové vady, je ještě důležitější než ten první.
Měla jsem zprávu na 2 stránky A4.

• Citovat
  • Upravit
181
8.5.26 06:56

Já dostala z 2. screeningu zprávu na 1 A4 s informacemi o biometrii a zhodnocením jednotlivých orgánů a částí těla. Pro srovnání z 1. screeningu ze stejného pracoviště to byly 2 A4 menším písmem 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
8.5.26 08:08

Tyjo, holky, tak teď fakt nevím! :lol: Každopádně nezbývá, než čekat do dalšího týdne, buď výsledky přijdou, nebo ne. Díky všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí