Výsledky z krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.20 10:21

Výsledky z krve

Ahoj holky, je tu někdo „zkušený“ ohledně výsledků z krve? Poslala bych do sz výsledky. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
23.9.20 10:32

Čeho se to týká? Neměla jsi se zeptat rovnou doktora? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 10:57

Šla jsem ke známé na alergo a imuno kvůli celiakii. Ta se nepotvrdila, ale mám vyšší atg. Když jsem se na to zeptala, bylo mi řečeno, že to nic není, že to jsou jen protilátky štítné žlázy. Chodíme do CARu. Tak právě než začnu stimulovat, jsem to chtěla nějak pořešit, jestli je to vážně, nebo to mám nechat být.. Protože do CARu jdeme až koncem října. Tak jestli se to případně nedá řešit dříve (pokud to je nějaký problém)..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 12:03

Jsem jen laik. Dítě mělo vyšší aTg 25× nad horní mez. Zatím je to v pořádku, pokud se nezvýší i další hodnoty štítné žlázy. Bylo i na UZV, tam je vidět nějaká změna, která je zatím hodně malá, na kontrolu má jít za rok. Zatím se nijak neléčí, protože nic není potvrzené.
Jinak už dříve mělo opakovaně nějaké vyšší hodnoty štítné žlázy, ale vždy jen jednu hodnotu (jinou).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 12:37
@Anonymní píše:
Jsem jen laik. Dítě mělo vyšší aTg 25× nad horní mez. Zatím je to v pořádku, pokud se nezvýší i další hodnoty štítné žlázy. Bylo i na UZV, tam je vidět nějaká změna, která je zatím hodně malá, na kontrolu má jít za rok. Zatím se nijak neléčí, protože nic není potvrzené.
Jinak už dříve mělo opakovaně nějaké vyšší hodnoty štítné žlázy, ale vždy jen jednu hodnotu (jinou).

Já mám atg 6,97 a hranice je 0-4,11…na krvi jsem byla 3× a vždy tam bylo jen tsh, t3, t4, atpo..a vždy vše v normě. Až právě teď z poslední krve to atg. A právě doktorka ví, že chodíme na ivf a řekla mi, že to je v pohodě. Ale já zase četla, že vyšší hodnota je nějaké autoimunitní onemocnění :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
484
23.9.20 15:12
@Anonymní píše: Šla jsem ke známé na alergo a imuno kvůli celiakii. Ta se nepotvrdila, ale mám vyšší atg. Když jsem se na to zeptala, bylo mi řečeno, že to nic není, že to jsou jen protilátky štítné žlázy. Chodíme do CARu. Tak právě než začnu stimulovat, jsem to chtěla nějak pořešit, jestli je to vážně, nebo to mám nechat být.. Protože do CARu jdeme až koncem října. Tak jestli se to případně nedá řešit dříve (pokud to je nějaký problém)..

Antityreoglobulinove protilatky mohou byt pozitivni samy o sobe, znamena to, ze ve st. zlaze probiha autoimunni zanet. Ten ale nemusi mit vliv na funkci zlazy, takze zalezi, jake jsou hodnoty TSH, fT3 a fT4. Pred IVF by melo byt TSH v norme, idealne mensi nez 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 16:07

@Rebísek
Teď koukám na výsledky. Při prvním ivf (unor) jsem měla TSH 2,61; T4 14; T3 6 a TPO 16,8

V novém caru při novém hp (září) TSH 1,6; T4 14,7; T3 4,9 a TPO 9

V půlce září jsem šla na imuni kvůli celiakii a to mám TSH 2,65 T4 11,28..

Tak tedy nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
484
23.9.20 16:47
@Anonymní píše:
@Rebísek
Teď koukám na výsledky. Při prvním ivf (unor) jsem měla TSH 2,61; T4 14; T3 6 a TPO 16,8

V novém caru při novém hp (září) TSH 1,6; T4 14,7; T3 4,9 a TPO 9

V půlce září jsem šla na imuni kvůli celiakii a to mám TSH 2,65 T4 11,28..

Tak tedy nevím :nevim:

Tak to mate uplne normalni hodnoty a nemusite to resit, az pak v gravidite. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 16:49

@Rebísek

Tak to jsem ráda. Moc děkuji za uklidnění :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 17:30

Mám pozitivních víceroprotilátek z autoimunity a naštěstí žádnou nemoc, kromě štítné žlazy. A ta vypukla až po x letech pozitivní autoimunity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex