Krvácení 6 den po ET

Anonymní
22.9.20 13:45

Krvaceni 6 den po ET

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda jste to některá z vás měla podobně… jsem 6 den po ET, 5 den jsem začala špinit, myslela jsem si ze to muže byt uhnizdovani jelikož mě 3 den po ET v noci probudila silena bolest v podbrisku trvalo to cca 5 minut pak to ustalo…tak jsem to spineni priradila k tomu ze se tam mrnous zavrtava, ale teď 6 den normálně krvaceni, klasickou ms bych měla dostat až za 9 dni tak jsem z toho zmatená a zničena ze to proste nevyšlo, měli jsme jen jedno 5 denní embryo, takže jeden pokus :,( měla to některá z vás podobně a i přesto to vyslo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.9.20 13:57

Ja tu taky tehdy po spineni po ET zakladala diskuzi a bylo mi receno, ze to nemusi nic znamenat a bude to dobry a nebo naopak. Coz je pravda. Za mne muzu jen mou zkusenost - po ET jsem zacala spinit, tyden na to i hooodne krvacet a pak zas spineni az cca do 10tt. Na zadnou pricinu se neprislo, vse vzdy bylo na utz v poradku a zatim stale je (23tt). Drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
45
22.9.20 14:01

Já už jsem tak nějak smirena s tím ze to nevyšlo, ale tohle se hezky čte
Tak držím palce aby bylo vše v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
23.9.20 01:57

Ahoj ja sem 6. Den po Ket začala taky krvacet a trvalo to s přestávkami az do 10tt a ted mam v postýlce 6tydenni poklad takze nic ztraceného byt nemusi hlavne zkusit vydrzet a zachovat klid i kdyz me to vubec neslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.9.20 06:42

@Srabek tak se necham překvapit, kezby to tak bylo :roll: dekuju za povzbuzeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.9.20 07:52

@Srabek pamatuješ si kdy si měla pozitivní test? A brala si ultros? A jakou dávku 2-2-2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
23.9.20 12:18

@Nickxxx utrous sem brala taky 2-2-2 a estrofem 2-0-2 a prednison 1/2 aclexan 0,4 a na spineni a krvaceni ascorutin :D a ja testovala podle návodu az 16. Den nechtěla sem bejt sklamana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.20 08:16

@Srabek s jakyma prestavkama si krvacela? Promin ze té furt otravuji, ale už to mám 4 dny a klasickou ms mám vzdycky tak 3 dny… tak už pomalu začínám vysilovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
24.9.20 18:58

@Nickxxx Ja vzdy začala krvacet jednou za 5 dnů přesně ve stejnou hodinu a mezi tím sem spinila jinak nic ale hale ztraceno fakt nic neni znám holky co krvaceli i několik tydnu v kuse a vse je OK. Muže to byt i hematom či cokoli jiného. Vydrz i kdyz lip se to říká znám to sama :* klidne piš me to nevadí sama sem si tím prošla vim jak je to na palici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.20 19:01

@Srabek v neděli si mám udělat test a uvidí se, jinak mi doktor na to nic moc neřekl :nevim: moc dekuju, aspoň par uklidňujících zpráv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.20 19:41

@Srabek mužů se tě zeptat jak dlouho jste se snažili? A pokud nevadí proč jste se rozhodli do umelka? Mě je 27 a už mám biochemický a mimodelozni tehu při čemž mi vzali vejcovod za sebou, tak jsem akorát zvědavá, jsme s manželem oba zdravi a porad se nám dejou takový věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
24.9.20 20:48

@Nickxxx je mi 32 a ja byla dvakrat tehotna z toho oboje zamlkly tehotenstvi jednou v 8tt a jednou 6tt to bylo přirozené celkem sme se snažily 8 let a po tech dvouch potratech uz nic. Jelikož mam PCOS tak mi kliniku doporučila doktorka aspon na vysetreni a tam neslo ani inseminaci přítel ma spermio 1% tak sme sli do umělého. Při ET jsem měla zamlkly v 11 tt a pak následovala imunologie a hematologie a histeroskopie a zjistily mi hraniční Nk buňky a vyšší srazlivost krve a dali mi při KET navic clexan a konecne to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.20 20:51

@Srabek jezis, :roll: nase problémy jsou prd, když to porovnam s tebou… ale hlavní je, ze se vám to i tak povedlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
24.9.20 21:05

@Nickxxx a ty mas imunologii a hematologii? Ja bych si tím vším prošla klidne znova znova stalo to za to :hug: a tobe to taky vyjde neboj a kdyby me ted hold to nesmis vzdát posilame ti s Agatkou motivaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.20 21:09

Jezis to je kočička :hug: :srdce: moc dekuju!! Teď se budu modlit a kdyby ne, tak se uvidí zatím jsem rozhodnuta ze to znovu podstoupit nechci možná za nejakej čas ano…je to na tu psychiku šílený…divím se jak vy všichni ostatní to takhle zvladate po tom všem.. to jako smekám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí