Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chtěla bych se zeptat zda na mém testu je duch a zda to může znamenat pozitivní test, nebo jestli to mám za pár dní znovu zkusit. Děkuji předem za odpověď. ![]()
@Nikollinkaa píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat zda na mém testu je duch a zda to může znamenat pozitivní test, nebo jestli to mám za pár dní znovu zkusit. Děkuji předem za odpověď.
Něco vidím. Máš nějaký příznaky nebo nic? ![]()
@Anonymní píše:
Něco vidím. Máš nějaký příznaky nebo nic?
Mám píchání v břiše jako při měsíčkách, bolest, hlavy, zvětšená a citlivá prsa a bradavky, únava, jinak zatím nic víc.
@Xxlady píše:
Vidím, takto vypadal můj první pozitivní.
To je super, tak snad za týden bude test silnější, koupila jsem si ten drahý Clear Blue jak ukazuje i týdny, tam ho pak po nějaký výraznějším testu asi zkusím ![]()
@Nikollinkaa píše:
Mám píchání v břiše jako při měsíčkách, bolest, hlavy, zvětšená a citlivá prsa a bradavky, únava, jinak zatím nic víc.
A kolik dni do ms? ![]()
@Anonymní píše:
A kolik dni do ms?
Já to mám celkem nepravidelný takže 1-2 týdny.
@Nikollinkaa ahojky, ducha vidím! Za pár dní zkus z ranní
❤️️
@Angee233 píše:
@Nikollinkaa ahojky, ducha vidím! Za pár dní zkus z ranní❤️️
Já to včera zkoušela asi v 6 večer, někdo říká že je to silnější k večeru tak nevím.
@Nikollinkaa píše:
Já to mám celkem nepravidelný takže 1-2 týdny.
Tam to mas celkem brzy příznaky, když 1-2 týdny do ms ![]()
Nebo jsem to spatne pochopila? ![]()
@Nikollinkaa je to člověk od člověka.. Kamarádka měla taky silnější večer, já pro změnu měla silnější z ranní 😊 každopádně jsem měla stejnou čárku co ty, a dnes mám přesně 14 dní do porodu ❤️️
@Anonymní píše:
Tam to mas celkem brzy příznaky, když 1-2 týdny do ms
Nebo jsem to spatne pochopila?
Chápeš to správně
, já minulý měsíčky měla 22.8. takže si nikdy pořádně nejsem jistá kdy to přibližně dostanu no.