Výsměch lidí kolem

Anonymní
1.12.20 08:53

Výsměch lidi kolem

Dobrý den, je mi 17 a mám o dva roky staršího brachu, jsme si podobný, všichni se mi smejou ze jsem babochlap a nazývají mě jeho jménem, dokonce se mi libil i jeden kluk a rekl mi”s tebou bych spat nemohl, bylo by to jako kdybych spal s tvym bráchou” furt do mě rejpou a mě už to psychicky depta, skoro každý den doma brecim, rodicum jsem to nerekla i když se mě furt ptají co mi je. Už jsem premyslela ze si i něco udelam. :,( :,( :,(nejradši bych se sbalila a utekla do jineho města nejlépe státu a tam žila svuj vlastní život.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
1.12.20 09:03

Nezbyde ti nic jineho nez zvyraznit a podthnout sve zenske krivky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 09:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 a mám o dva roky staršího brachu, jsme si podobný, všichni se mi smejou ze jsem babochlap a nazývají mě jeho jménem, dokonce se mi libil i jeden kluk a rekl mi”s tebou bych spat nemohl, bylo by to jako kdybych spal s tvym bráchou” furt do mě rejpou a mě už to psychicky depta, skoro každý den doma brecim, rodicum jsem to nerekla i když se mě furt ptají co mi je. Už jsem premyslela ze si i něco udelam. :,( :,( :,(nejradši bych se sbalila a utekla do jineho města nejlépe státu a tam žila svuj vlastní život.

A mají důvod se ti smát? Nedovedu si představit, že bys byla podobná bratrovi až tak, že by ses okolí hnusila :roll: Ve svém věku máš určitě už prsa, zadek, vlasy máš delší? Náušnice? Maluješ se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20880
1.12.20 09:06

Mozna se zacit chovat, oblikat atd. jako zena a ne jako babochlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
1.12.20 09:06

Zkusila bych na sobě něco změnit, styl oblékání (mikiny zkus vyměnit za látková sacka z New Yorku), tenisky za baleriny, teď na zimu hezká bunda a boty, doplňky co k sobě ladí. Až to bude možné, zajdi ke kadeřnici, nevim jak vypadáš teď, ale zkus si třeba nechat delší vlasy, melír nebi nějakou barvu do toho, aby ses jakoby „odlisila“ a byla více zenstejsi. Nos kabelku, ne batůžek. V 17 bys už i řasenku a Make up mohla nahodit.. Jinak pokud je to dáno rysy v obličeji, tak by pomohlo to líčení a vlasy. No a taky si z toho nic nedělej, kolem tohoto roku jsou děcka nesnesitelný, najdou si cokoli aby se ti mohli posmivat. Zkus si to méně brát, určitě jsi hezká takova jaká jsi. Za pár let už to nebude poznat :palec:

• Citovat
  • Upravit
53190
1.12.20 09:08
@Meredithx píše:
Zkusila bych na sobě něco změnit, styl oblékání (mikiny zkus vyměnit za látková sacka z New Yorku), tenisky za baleriny, teď na zimu hezká bunda a boty, doplňky co k sobě ladí. Až to bude možné, zajdi ke kadeřnici, nevim jak vypadáš teď, ale zkus si třeba nechat delší vlasy, melír nebi nějakou barvu do toho, aby ses jakoby „odlisila“ a byla více zenstejsi. Nos kabelku, ne batůžek. V 17 bys už i řasenku a Make up mohla nahodit.. Jinak pokud je to dáno rysy v obličeji, tak by pomohlo to líčení a vlasy. No a taky si z toho nic nedělej, kolem tohoto roku jsou děcka nesnesitelný, najdou si cokoli aby se ti mohli posmivat.Zkus si to méně brát, určitě jsi hezká takova jaká jsi. Za pár let už to nebude poznat :palec:

Vážně??? V 17ti?? To byli lidé v mém okolí už naopak úplně v pohodě, skoro dospělí- nějaké posmívání, pomluvy a úšklebky byly v pubertě, cca od 12ti do 15ti :nevim: Ale je fakt, že doba se kapku změnila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
1.12.20 09:10

Mas nejakou kamaradku? zkus zmenu vizaze, i kdyz bys mu byla sebepodobnejsi, pikzd se naucis hezky se namalovat, podtrhnout svoje prednosti a urcite je mas, kazdy ma, tak si s nim tolik podobna nebudes, zkus zmenu ucesu. v cem jste si podobni, zamer se na ti, tvar nosu, oci…a tim nemyslim malovat se jako stet*a. jemne liceni, kterymi podtrhnes co chces. jsi mlada, casem z tohohle prostredi vypadnes a s brachou si te nikdo spojovat nebude, hlavne si nic nedelej, ceka te v zivote tolik veci, to za to nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 09:10

@elinka90 taky ze mám zadek, prsa, vsechno, postavu mame jinou, ale lidi jsou proste zlý.

• Citovat
  • Upravit
4749
1.12.20 09:13

A proc te maji za babochlapa, mas chlapeckou postavu? chodis neupravena, co nosis za obleceni, jaky mas uces. nemusis ze sebe delat slecinku, kdyz to neni tvuj styl, ale vzdy se to da upravit, aby ti to sluselo a vypadalo zensky i bez sukni a lodicek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 09:15

@Meredithx no někdo říká ze si nejsme podobný skoro vubec, ale najdou se tady ty který se mi furt plánování a říkají mi “ ahoj Kubo” a smejou se ve skupine jak dementi, a ano, je to dáno rysama, jinak oci mame kazdej jinej, nos mame podobnej ale ne stejnej, a pusu mame taky prej jinou..už mě fakt štvou!

• Citovat
  • Upravit
4749
1.12.20 09:15
@Anonymní píše:
@elinka90 taky ze mám zadek, prsa, vsechno, postavu mame jinou, ale lidi jsou proste zlý.

v prvni rade se nauc mit rada sebe sama, lidi hod za hlavu a mej v zivote cil, lidi vzdy budou mit neco a tyhle typy lidi umi vycitit ty, kteri jsou „slabi“ a prudit je, jakmile zjisti, ze je mas vis kde, daji pokoj nebo si to ani nezkusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 09:17

@astoret mám vysportovanou postavu, kulatej zadek, strhla mírně vymakany, chlapy se zamnou otáčejí, jenom vrstevníci co nás znají tak se mi smejou protože si jsme podobný v obliceji

• Citovat
  • Upravit
2349
1.12.20 09:19

Tak babochlap se u nás přezdívalo holkám, které se jako chlap česaly, oblékaly, chovaly se obhruble, mluvily sprostě a tak podobně. S tím se dá něco dělat. Nevím, jak se strojíš a češeš, ale jestli nosíš olezlý rifle, xxl mikinu a mastnej culík, klidně můžeš vypadat jako kluk. 17 let je ideální věk na změnu. Zařaď šaty, sukně, halenky a dívčí boty, vlasy si nech odborně nakadeřit, nemluv sprostě a nechovej se obhruble a nebudou si tě plíst s bráchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.12.20 09:21
@Anonymní píše:
@astoret mám vysportovanou postavu, kulatej zadek, strhla mírně vymakany, chlapy se zamnou otáčejí, jenom vrstevníci co nás znají tak se mi smejou protože si jsme podobný v obliceji

No, tak to je opravdu důvod se zabít :roll: možná, že kdyby ses z toho přestala hroutit a s úsměvem jim odpověděla, tak je to přestane bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 09:25

@Pruhovaný_mýval oblekam se jako holka, žádný xxxl mikyny nenosim a ani na to nejsem, nosím třeba rifle a k tomu upnuty tricko ze mi jdou videt prsa, sproste taky nemluvim, sem tam mi to ulitne ale to asi každýmu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová