Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky učitelky, ráda se tu poznám s kolegyní, učitelkou VŠ. Budu ráda za SZ
. Děkuji
Příspěvek upraven 07.03.21 v 21:36
K čemu tady potřebuješ kolegyni? Jinak já sice na SŠ učím, ale na SZ mě zrovna neužije, takže mám smolík. ![]()
@SAJ píše:
K čemu tady potřebuješ kolegyni? Jinak já sice na SŠ učím, ale na SZ mě zrovna neužije, takže mám smolík.
Ráda si popovídám, sdílím zkušenosti, poznám novu kamarádku..Proč ne?
Seznamuje se tu spousta holek vzájemně, píší si, volají…
Ok, chápu, na jakém typu školy učíš? A jakou aprobaci? Když to napíšeš sem, třeba někoho namotivuješ ke psaní.
A jsi už dětná nebo zatím ne?
@SAJ píše:
K čemu tady potřebuješ kolegyni? Jinak já sice na SŠ učím, ale na SZ mě zrovna neužije, takže mám smolík.
Tipuji dopad izolace kvůli distanční výuce.
@Zumpa píše:
Tipuji dopad izolace kvůli distanční výuce.
Ta skončila. Od minulého týdně jezdíme do práce. Čtvrťáci chodí prezenčně, zbytek na praktickou výuku. A sedmého se vrátí i zbytek rotačně.
@Zumpa Milá Žumpo, a proč si nepopovídat s jinými ženami, které dělají tutéž práci?
@maskovak píše:
@Zumpa Milá Žumpo, a proč si nepopovídat s jinými ženami, které dělají tutéž práci?
Já proti tomu nic nemám, naopak chápu, že některým lidem kontakt prostě chybí.
@Zumpa To jsem ráda, Žumpo, nebo Zumpo, že chápete, že ženy podobné profese si mohou chtít popovídat.
@SAJ píše:
Ok, chápu, na jakém typu školy učíš? A jakou aprobaci? Když to napíšeš sem, třeba někoho namotivuješ ke psaní.A jsi už dětná nebo zatím ne?
Dětná, VŠ, včetně cizojazyčných studentů, víc SZ
Ahoj ![]()
Příspěvek upraven 07.03.21 v 21:37
@maskovak píše:
Dětná, SŠ, spíš ale výběrového charakteru, včetně cizojazyčných studentů, víc SZAhoj
Sz nevedu, ale třeba někho najdeš. Držím palec.
Kdybys chtěla i tu, nemám problém.