Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja delala autoskolu v unoru, tak to mam jeste v zivy pameti. Jestli daval podepsat papiry, tak jsi to udelala
za parkovani te nevyhodi. Ja taky neudelala zadnou chybu, jen jsem pri rozjezdu pekne zahrala spojku
Komisar pak vetral auto
pokud tam nebyla zavazna chyba, tak jsi prosla. Hlavni jsou ty papiry. Ten den jme to udelali jen dva a nikdo jinej papiry nepodepisoval. Hlavne z autoskoly by to meli dat papiry pro urad, aby sis momhla zazadat o ridicak…takze tam klidne zavolej.
Kdybys neprošla, tak ti řeknou, ať se zápises na další termín ![]()
@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku
![]()
To až tak pozorna nebudeš, kdyz si neprectes co podepisujes ![]()
@lachtanice86 píše:
To až tak pozorna nebudeš, kdyz si neprectes co podepisujes
Asi euforie z toho, že to má konečně za sebou ![]()
Udělala jsi to
to by jsi poznala kdyby řekl tak si vystupte a uvidíme se příště
teď ještě vyřešit papíry a žádost o vydání řp na úřad ale nevím jak je to teď za časů korony ![]()
@martina.se píše:
@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku![]()
A nelamou si tam lidi nohy, kdyz mate tak vysoky chodniky?
Komisař dává ten papír podepsat vždy při udělání i neudělání zkoušky. Jen Teda nevím jak je to jinde ale u nas se po úspěšné zkoušce jde s papirama hned žádat o nový řidičský průkaz
a mám pocit že jsem i v srpnu dostala nějaký papír o tom že jsem zkoušku udělala a s tim jsem šla pak o ten řidičák žádat k přepážce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prave jsem dokončila zkoušku z autoskoly.. všechno bylo fajn jen při parkování jsem si blbě najela. Na konci jizdy mi komisař řekl, ze jen to parkování nebylo úplně ono ale ze jinak jsem pozorná a ze jinak dobrý a dal mi podepsat papír.. no a já kráva si nepřečetla, jestli jsem prospěla nebo ne🤣 je mi blby tam volat zpátky, podle mého tušení jsem prospěla, ale teď když nad tím zpětně přemýšlím tak je mi divně a cítím se nejistě. Co si o tom myslíte vy?😂
A tys žádný papír nedostala? Na základě čeho si tedy půjdeš udělat řidičák? Já rozšiřovala v létě a dostala jsem " záznam o průběhu zkoušky". Byl tam výsledek testu a skupiba, nq kterou jsem dělala papíry. Nevěřím, že nemáš v ruce nic.
@Cenarius píše:
A nelamou si tam lidi nohy, kdyz mate tak vysoky chodniky?
@martina.se píše:
@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku![]()
Tak to mě toto zaujalo spíš z jiného hlediska, nemá být náhodou koule odmontovaná, když není připojený vozík? Jakože autoškola porušuje předpisy? Nebo to je nějaká stará historka a koule byla napevno?
@Mufina píše:
Tak to mě toto zaujalo spíš z jiného hlediska, nemá být náhodou koule odmontovaná, když není připojený vozík? Jakože autoškola porušuje předpisy? Nebo to je nějaká stará historka a koule byla napevno?
Je to rok 2003, to je fakt.. A byla napevno, pac se dělaly tehdy i papíry na auto a vozíkem ![]()
Ahoj holky, prave jsem dokončila zkoušku z autoskoly.. všechno bylo fajn jen při parkování jsem si blbě najela. Na konci jizdy mi komisař řekl, ze jen to parkování nebylo úplně ono ale ze jinak jsem pozorná a ze jinak dobrý a dal mi podepsat papír.. no a já kráva si nepřečetla, jestli jsem prospěla nebo ne🤣 je mi blby tam volat zpátky, podle mého tušení jsem prospěla, ale teď když nad tím zpětně přemýšlím tak je mi divně a cítím se nejistě. Co si o tom myslíte vy?😂