Autoškola- prošla jsem?

Anonymní
26.11.20 10:59

Autoskola jsem blba

Ahoj holky, prave jsem dokončila zkoušku z autoskoly.. všechno bylo fajn jen při parkování jsem si blbě najela. Na konci jizdy mi komisař řekl, ze jen to parkování nebylo úplně ono ale ze jinak jsem pozorná a ze jinak dobrý a dal mi podepsat papír.. no a já kráva si nepřečetla, jestli jsem prospěla nebo ne🤣 je mi blby tam volat zpátky, podle mého tušení jsem prospěla, ale teď když nad tím zpětně přemýšlím tak je mi divně a cítím se nejistě. Co si o tom myslíte vy?😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
26.11.20 11:08

Ja delala autoskolu v unoru, tak to mam jeste v zivy pameti. Jestli daval podepsat papiry, tak jsi to udelala :-) za parkovani te nevyhodi. Ja taky neudelala zadnou chybu, jen jsem pri rozjezdu pekne zahrala spojku :-D Komisar pak vetral auto :-D pokud tam nebyla zavazna chyba, tak jsi prosla. Hlavni jsou ty papiry. Ten den jme to udelali jen dva a nikdo jinej papiry nepodepisoval. Hlavne z autoskoly by to meli dat papiry pro urad, aby sis momhla zazadat o ridicak…takze tam klidne zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.20 11:12

Kdybys neprošla, tak ti řeknou, ať se zápises na další termín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.20 11:13

@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.11.20 11:16

To až tak pozorna nebudeš, kdyz si neprectes co podepisujes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
26.11.20 11:28
@lachtanice86 píše:
To až tak pozorna nebudeš, kdyz si neprectes co podepisujes :mrgreen:

Asi euforie z toho, že to má konečně za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9284
26.11.20 11:36

Máš to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
26.11.20 11:56

Udělala jsi to :dance: to by jsi poznala kdyby řekl tak si vystupte a uvidíme se příště :lol: teď ještě vyřešit papíry a žádost o vydání řp na úřad ale nevím jak je to teď za časů korony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.11.20 12:14
@martina.se píše:
@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku :mrgreen: :lol:

A nelamou si tam lidi nohy, kdyz mate tak vysoky chodniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.11.20 15:21

Komisař dává ten papír podepsat vždy při udělání i neudělání zkoušky. Jen Teda nevím jak je to jinde ale u nas se po úspěšné zkoušce jde s papirama hned žádat o nový řidičský průkaz :think: a mám pocit že jsem i v srpnu dostala nějaký papír o tom že jsem zkoušku udělala a s tim jsem šla pak o ten řidičák žádat k přepážce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.11.20 18:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prave jsem dokončila zkoušku z autoskoly.. všechno bylo fajn jen při parkování jsem si blbě najela. Na konci jizdy mi komisař řekl, ze jen to parkování nebylo úplně ono ale ze jinak jsem pozorná a ze jinak dobrý a dal mi podepsat papír.. no a já kráva si nepřečetla, jestli jsem prospěla nebo ne🤣 je mi blby tam volat zpátky, podle mého tušení jsem prospěla, ale teď když nad tím zpětně přemýšlím tak je mi divně a cítím se nejistě. Co si o tom myslíte vy?😂

A tys žádný papír nedostala? Na základě čeho si tedy půjdeš udělat řidičák? Já rozšiřovala v létě a dostala jsem " záznam o průběhu zkoušky". Byl tam výsledek testu a skupiba, nq kterou jsem dělala papíry. Nevěřím, že nemáš v ruce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.20 00:53
@Cenarius píše:
A nelamou si tam lidi nohy, kdyz mate tak vysoky chodniky?
:mrgreen: :lol: já věděla, že se někdo chytne.. Tož tažné, no :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.11.20 05:43
@martina.se píše:
@VikiRiki u nás kluka vyhodili, pac při parkování u soudu tuknul kouli do chodníku :mrgreen: :lol:

Tak to mě toto zaujalo spíš z jiného hlediska, nemá být náhodou koule odmontovaná, když není připojený vozík? Jakože autoškola porušuje předpisy? Nebo to je nějaká stará historka a koule byla napevno?

• Citovat
  • Upravit
72725
27.11.20 08:41
@Mufina píše:
Tak to mě toto zaujalo spíš z jiného hlediska, nemá být náhodou koule odmontovaná, když není připojený vozík? Jakože autoškola porušuje předpisy? Nebo to je nějaká stará historka a koule byla napevno?

Je to rok 2003, to je fakt.. A byla napevno, pac se dělaly tehdy i papíry na auto a vozíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.11.20 09:12

@Mufina ve kterým odstavci zákona to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová