Autoškola- prošla jsem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
27.11.20 17:07

@martina.se já jsem při zkouškách vozík neměla, jenom při jízdách asi 2×. Dělala jsem řidičák 1997 :)

@Petula306 Vyhláška 341/2014, příloha č. 1, Technické požadavky na konstrukci vozidel kategorií M, N, O: „Vozidlo vybavené tažným zařízením schváleným s odnímatelnou spojovací koulí bez použití nářadí, musí mít tuto kouli odejmutou, pokud není využívána ke spojení s přípojným vozidlem nebo s jiným zařízením.“

• Citovat
  • Upravit
3155
27.11.20 17:51

@Mufina no, ale to je jen, když jde sundat bez nářadí, je na „bajonetu“. Jinak pokud je na pevno a necloní SPZ, sundávat se nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.11.20 19:28
@Petula306 píše:
@Mufina no, ale to je jen, když jde sundat bez nářadí, je na „bajonetu“. Jinak pokud je na pevno a necloní SPZ, sundávat se nemusí.

Přesně tak. Mám kouli na pevno už pár let a opravdu ji sundavat nemusím když nemám připojený vozík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.11.20 19:48

@Petula306 @Denino vždyť jsem to tam psala, že jedině že by byla napevno, jen mě popravdě nenapadlo, že to mají nějaká auta i teď.

• Citovat
  • Upravit
6650
1.12.20 10:52

@Mufina Dokonce většina, ona ta sundávací koule má dost omezenou nosnost. U nás to byl rozdíl 300kg a 8 tisíc v ceně, takže jsme v roce 2014 nechali na nové auto dát pevnou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
1.12.20 17:58

@Heivka aha :) My kouli nemáme, protože máme velkou dodávku a můžem v ní stěhovat třeba skříně :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová