Výsměch lidí kolem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
1.12.20 10:00
@Renca8 píše:
Spis ten kluk je blbej :roll: tak se zkus oblikat vic zensky. Zajdi ke kadernici na melir, namaluj se rasenka, stiny, lesk na rty (decentne je ti 17)
Nos vice zenske obleceni, misto rifli ted v zime zimni puncochace, suknu, kozacky :) nechej si narust dlouhe vlasy

Reaguji na vás, ale je to pro všechny, co jí radí aby změnila styl. Co to je za pitomost? Kvůli pár pitomcům se měnit nemá smysl, jí její styl vyhovuje a až ho bude chtít změnit, tak ho změní, ale bude to její vlastní rozhodnutí a ne nátlak pár i. iotů kteří jsou asi tak zoufalí, že přetlak v kalhotech si vylévají na mladé holce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
1.12.20 10:02
@astoret píše:
v prvni rade se nauc mit rada sebe sama, lidi hod za hlavu a mej v zivote cil, lidi vzdy budou mit neco a tyhle typy lidi umi vycitit ty, kteri jsou „slabi“ a prudit je, jakmile zjisti, ze je mas vis kde, daji pokoj nebo si to ani nezkusi.

Presne nedelej nic, protoze se ti ostatni smeji a nemen se jen proti, pokud tohle nekdo dela je nestastny, sam se sebou nespokojeny, zakonolexovany atd atd. Takze take presne, kdyz vidi, ze se tim trapis delaji to dala a vic. Urcite jsi hezka a skvela holka, polud mas s rodici dobry vztah tak jim to rekni, rekni to treba j brachovi, jestki vis, ze se te zastane… A nauc nejakou prupovidku, kteroj vzdy reknes a kasli na ne… “je mi te lito” nebo “asi se hodne trapis, kdyz se musis snizovat k takove ubohosti” nebo je “ naser si” a nebo prechazet bez reakce… zkus byt vic ve skuoine lidi, kteri si te vazi maji rady… neni to jen o nich, v zivote casgi ootkas nekoho takove a naucit se s tim pracivat a ne hrout se je hodne dulezite…Bud sama sebou, zkus na sobe videt to dobre, vazit si toho co umis… pak kolem sebe budes mit podobne smyslejici lidi, nechtej se zavdeci, aby te brali a meli radi… to neznamena byt sobecka a neprijemna a nic neudelat pro druhe, ale ne proto, aby te prijali, ale veci delat proto, ze chces:).
Moc drzim palce a s nekym blizkym o tom mluv at je lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.12.20 10:21

Bohuže tě šikanujou. Problém není v tom jak vypadáš, nebo že máš bráchu. I kdybs vypadala jak ta nejvyretušovanější instagramová kráska, něco by si našli.

Při šikaně se střetávají nejistí lidé - ty na straně oběti, které útok druhých ubližuje a když na tebe nastoupí tak nejspíš zmrzneš a nevíš co dělat, nebo se snažíš utéct. No a ten člově, který je ten, kdo šikanu vůči tobě začal je stejně tak nejistý jako ty, ale bohužel se tu nejsituotu naučil řešit tím nejhorším možným způsobem - totiž že si falešně zvyšuje svoje mizerné sebevědomí tím, že ubližuje lidem, kteří nemají dost sil ho/jí poslat do prddele.

No a ostatní se k němu/í přidávají, protože jednak si tím taky trošku polechtají ego a druhak se bojí, aby nezačal šikanovat je.

Prolém není v tobě, problém je v těch zbabělích zmetcích, co si hojí svoje bebíčka na tvůj úkor.

Co s tím?
1. naučit se pracovat s tím, že oni nemají dostatečnou sílu ti ublížit, pokud se naučíš hledat sílu uvnitř sebe a nedovolíš takovým ubožákům, aby ti kradli energii a radost. To čím ti ubližují není skutečnost, nepopisují tě takovou jaká jsi. Hledají cokoliv, aby ti ublížili a z tvé bolesti se „posílili“.
2. hledej někde trošku nadhledu a prostě je pošli do prdele, prípadně zkus najít nějaké jejich zranitelná místa a urážky vracej, pokud to půjde. Agresoři v šikaně jsou zbabělci. Jakmile někdo ukáže, že je má na háku a má více i jen duševních sil, nž oni, stáhnou se a začnou hledat jinou obět.
3. pokus se dát dohromay s někým z vaší třídy, pokud to jsou spolužáci, kdo se k nim nepřidává. Ona to bude partička takovýchhle debillů, ale zbytek třídy dělá že nic, protože se do toho nechce míchat - pokud se podaří zmobilizovat zbytek třídy, aby je poslal do prdele, že tkahle se prostě k sobě chovat nebuete, přestanou. Tohle je bohužel dost nereálný scénář, ale třeba někoho, kdo jen trošku potřebuje postrčit a pomůže vybudovat lepší atmosféru najdeš.

4. začni hledat lidi, které zajímá to samé co teba a primární skupinu, ve které jsi spokojená si vybuduj z nich. Nemusíš být vázaná na takovéhle idioty. Ostatní tě nevidí, tak jako oni.

5. začni koukat na to, jak vlastně fugnuje lidská psychika a sebevědomí a vydej se na cestu k dospělosti, k tomu že tvoje sebevěomí bude pramenit z tebe samotné, ne z toho, čím se ti snaží ubližovat partička zbabělých lobotomů.

Pro začátek mrkni sem

https://obchod.portal.cz/…-sikanovani/

a přidej k tomu tohle

https://www.kosmas.cz/…e-sebelasky/

Neboj - dostaneš se přes to a najdeš si svoje lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.12.20 10:23
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 a mám o dva roky staršího brachu, jsme si podobný, všichni se mi smejou ze jsem babochlap a nazývají mě jeho jménem, dokonce se mi libil i jeden kluk a rekl mi”s tebou bych spat nemohl, bylo by to jako kdybych spal s tvym bráchou” furt do mě rejpou a mě už to psychicky depta, skoro každý den doma brecim, rodicum jsem to nerekla i když se mě furt ptají co mi je. Už jsem premyslela ze si i něco udelam. :,( :,( :,(nejradši bych se sbalila a utekla do jineho města nejlépe státu a tam žila svuj vlastní život.

Pokud je to jak píšeš tak jsou to ubožáci, pokud se ti smějí. To jsou všichni tak krásní? Jak tu někdo píše pokud se nemalujes maluje se hezké oblečení, bižuterie atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
1.12.20 10:30
@Anonymní píše:
@astoret mám vysportovanou postavu, kulatej zadek, strhla mírně vymakany, chlapy se zamnou otáčejí, jenom vrstevníci co nás znají tak se mi smejou protože si jsme podobný v obliceji

Kvůli pubertálním vrstevníkům by sis něco udělala? Ale no ták. Tak si jich prosě nevšímej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42254
1.12.20 10:39

Je pravda, že ti, co šikanují, jsou většinou zbabělci s mindrákem. K dceři na prvním stupni jeden propadl, dělal machra, všechny strašil jak boxuje a bůhví co, děti se hi bály. Zvlášť si zasedl na jejich spolužáka, takového jednoduššího, ale hrozně hodnéhomamláska. Ostatní se ho snažili zastávat, byl tam i nějaký preventista a furt nic. Jednoho dne to dceru hrozně naštvalo a i když byla o 2 roky mladší a aspoň 20 kilo lehčí, pustila se do něj a seřezala ho jak žito (měla školu od staršího bratra) se slovy „Našemu ***** ubližovat nebudeš“. Ten se rozbulel a od té doby klid, když to začal zkoušet. Prostě je ignoruj, nebo je setři, nestojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.12.20 10:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
1.12.20 10:43

Podle toho ublíženeckého tónu, jakým sem píšeš, zkus raději vyhledat odbornou pomoc, podle mě by ti to velmi prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
1.12.20 10:49
@unuděná píše:
Vážně??? V 17ti?? To byli lidé v mém okolí už naopak úplně v pohodě, skoro dospělí- nějaké posmívání, pomluvy a úšklebky byly v pubertě, cca od 12ti do 15ti :nevim: Ale je fakt, že doba se kapku změnila :think:

Já teda takové zkušenosti mám :kytka: nejednu a právě okolo tohoto 16,17 roku

• Citovat
  • Upravit
5913
1.12.20 10:50
@Anonymní píše:
@Martha03 no ale to i někdo dospelej, třeba jedna pani na mě ze ji jsem povedoma od nekud a jedna moje známa co má už deti, asi 40, prej “ tím mysli tvyho brachu” a zacala se rechtat.

No tak jí rovnou řeknu „nezlobte se, ale jen mě překvapuje, že ve svém věku mate potřebu někoho urážet… Mě to vtipné nepřijde“
Musíš se umět za sebe postavit. Lidé se k tobě chovají tak jak jim to dovolíš ty sama. Někdo má prostě potrebu si zvyšovat ego na slabších kusech. To ale dělá špatné je, ne tebe. Čím dřív to pochopíš, tim lépe se ti bude dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
1.12.20 11:06
@Anonymní píše:
@Martha03 no ale to i někdo dospelej, třeba jedna pani na mě ze ji jsem povedoma od nekud a jedna moje známa co má už deti, asi 40, prej “ tím mysli tvyho brachu” a zacala se rechtat.

Hele, když je někdo hloupej, tak je hloupej, tím nemyslím tebe ale tu jedovatou babu.
Slušně bych se jí zeptala, jestli ve svém dlouhém životě slyšela o tom, že většina sourozenců si je podobná a není na tom nic divného, tak čemu že se to směje?
Tyhle lidi musíš brát s rezervou, v životě potkáš ještě spoustu tupců, tak si mysli něco o zadeli a kašli na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.12.20 11:23
@Anonymní píše:

no tak jseš si podobná s bráchou :think:. Opravdu myslíš, že to ta známá myslela tak zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 11:27

@ivašot. Kdyby se nerechtala jak pubertacka tak asi ne

• Citovat
  • Upravit
25179
1.12.20 11:37
@Anonymní píše:

ale vždyt to je naprosto běžné, že jsou si sourozenci podobní! Tomu se může divit/smát snad jen idiot. Pokud nemáš, stejně jako bratr, vyloženě hrubé rysy v obličeji, opravdu nechápu důvod, proč by ses ze vzájemné podoby měla hroutit.
Mmch - maluješ se? To je významný prvek ženské péče, který podtrhne ženské rysy a případnou „obtěžující“ podobu může zmírnit. Další věc k odlišení je ženský účes, úprava a péče o vlasy. Předpokládám, že si bratr nějaké kadeře nepěstuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 11:38

@pe-terka nemaluju se prave

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová