Vysněný sen

Anonymní
6.6.16 18:13

Vysněný sen

Inspirovala me diskuze kousek pod touto:-)

Jaky mate vysneny sen? vzdalujete se mu, nebo přibližujete?

Ja vždy mela sen, ze budu mit velkou rodinu, budu chovat Bernačky a budeme všichni spokojeni v drevenici na okraji vesnice.. realita je takova, ze jsem se odstěhovala s detma z domu, musela dat pryc svou bernacku a bydlim v byte, kde je mi ouzko a nezvladam to. Tomu memu snu se neskutecne vzdaluji a nedovedu si představit, ze si ho ještě splnim.. co vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
6.6.16 18:16

Žijte metrix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
6.6.16 18:54

Ja se pomalu blizim, pevne tomu verim. Chtela jsem rodinu a domek nekde na venkove, u nej zahradku s bramborama a rajcaty, psa a kone… manzela a psa mam, dite je na ceste a na predstave bydleni se +- shodneme, jednou ten domecek mit chceme a pracujeme na tom, aby na nej bylo. Kun je stale velke diskuzni tema. :D Ale zatim se spis priblizuju svym snum nez naopak, modlim se, at to tak zustane. A drzim palce, at se to u vas povede zvratit a jeste jste stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.16 20:24

Zdravim,
Muj sen bylo pracovat ve zdravotnictvi, v 23-25 se vdat a mit miminko. A po 2-3 letech dalsi. Jsem spis panelakovy typ, ale treba chaticka by se mi libila. Pejska bych si taky prala.
Letos mi je 28, coz uz bych dle snu mela cekat druhy. Ve zdravotnictvi jsem musela zkoncit kvuli alergii, svatba letos probehla a ted se pracuje na miminku. Manzel me docela nadchl pro domecek, zatim bydlime v panelaku, ale dela se na tom. Sice casove to nevychazi, ale nasla jsem tak uzasneho partnera, ktery mi to vynahrazuje. Obcas v zivote jsou prekazky ale clovek je musi prekonat.
Verim ze i zakladatelce diskuze se to otoci a zacne se ji opet plnit sen. Preji i ostatnim hodne stesticka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
7.6.16 09:22

Můj sen je mít dům a nemuset myslet na to co bude zítra. Bydlíme v nájmu v bytovce a člověk neví kdy přijde majitel a řekne, že byt potřebuje. Ale na dům nikdy nenašetříme, leda kdyby vyšla sportka nebo tak něco.. :lol:
Můj sen je, aby všechny moje děti byly zdravé a spokojené.
A další sen je jet do Austráliedo Perthu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová