Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné je vše. U kluků hcg nevím ale právě u dcery v 6tt skoro 8000
a doktorka že to odpovídá
Uvidíš co další ko a třeba to bude slečna ![]()
@Markéta80 strašně moc bychom si přáli holčičku po dvou klucich… Příští týden ve čtvrtek jdu na kontrolu a modlím se ať je v pořádku…
Měla jsem vysoké hned v termínu MS a byla to dvojčata, konkrétní hodnoty si nepamatuji
Ja jsem mela 14 tis. 19. dnu po KET, takze okolo teminu ms, dvojcata necekam, pohlavi nevim, ale v prvnim podobne vysoke hcg a holka.
@Anonymní píše:
@Markéta80 strašně moc bychom si přáli holčičku po dvou klucich… Příští týden ve čtvrtek jdu na kontrolu a modlím se ať je v pořádku…
to je nejdůležitější aby vše bylo ok
Já půl těhotenství proležela
a pak na utz že to je holka a já nemohla uvěřit
Ale teda kluci proti ní
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je tady někdo kdo měl vysoké hgc? Jde mi o to, že jsem teď v 7tt a já měla v 6tt hcg skoro 8tisic a dr mi řekla, že je to hodně… Kolik má hcg dvojčata? Dr říkala že vidí v něm jednu dutinu a jeden váček, ale že je možnost, že se ukáže i druhý… A nebo je pravda, že vysoké hcg ukazuje holčičku? Máme doma dva kluky a u nich si hcg nepamatuji. Díky a dekuju za držení anonymního. Nevím kdo by si přečetl z mych známých tohle
Já si hodnoty vubec nepamatuju
ale je to možné ![]()
@Markéta80 tak to já ležím prakticky pořád. Je mi furt blbě. Hlavně žaludek… Zlobi mi tlak… Přijdu si jak prejeta tramvají. Tohle neznám ani u obou kluků. Sice mi bylo zle, ale nemusela sem pít skoro celý den jenom collu. Šlo to bez ní
Já mám dvě dcery a jednoho syna a hodnoty hcg znám jen u těch mladších dvou a ta dcera je měla vyšší, ale nijak revolučně. Tohle ale nemusí být směrodatné, kamarádka měla hcg sotva v tabulce a holčičku má taky
No, hlavně ať je mimi v pořádku ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi. Jsem těhotná, a podle ms bych měla být 5+5. Moje dr si mě objednala na dnes, vzhledem k tomu, že mám za sebou potrat. Když tak koukala na utz, tak viděla jen náznak dutinky, po chvíli ale našla nahoře malinkou dutinku. Prý je sliznice vysoká, a podle toho utz to odpovídá tak konci 4tt, začátek 5tt. Ms mám vynechanou 10 dni, a na testech už minimálně 3 dny dálnice, clearblue mi ukazoval nejdřív 1–2, a po čtyřech dnech 2-3. Dr mi krev ani nebrala, ale podle těch testu by mělo být hcg už vysoké. Stalo se to někomu?
Tak podle testu to moc brát nemůžeš, to je orientační. Jestli odpovídáš 5tt tak to že test ukazuje 2-3 je v pořádku, bylo by divný kdyby ukazoval min. Je hrozně brzo na nějaké verdikty si musíš počkat.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina No já mám docela strach, aby tam nebyly dvojčátka. 🙂
A i kdyby byly dvojčata? Tak co jako? ![]()
Ten test ukazuje delku tydne cca a ne pocet deti, nebo jako co te konkretne vede ke strachu z dvojcat
.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina No já mám docela strach, aby tam nebyly dvojčátka. 🙂
No podle testu na moč to fakt nepoznáš a i kdyby tak co? Když budeš mít dvojčata, tak si můžeš říkat, že se vám třeba vrátilo to miminko o které jste přišli a vzalo s sebou i sourozence ![]()
Ahoj je tady někdo kdo měl vysoké hgc? Jde mi o to, že jsem teď v 7tt a já měla v 6tt hcg skoro 8tisic a dr mi řekla, že je to hodně… Kolik má hcg dvojčata? Dr říkala že vidí v něm jednu dutinu a jeden váček, ale že je možnost, že se ukáže i druhý… A nebo je pravda, že vysoké hcg ukazuje holčičku? Máme doma dva kluky a u nich si hcg nepamatuji. Díky a dekuju za držení anonymního. Nevím kdo by si přečetl z mych známých tohle