Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Jsem těhotná, a podle ms bych měla být 5+5. Moje dr si mě objednala na dnes, vzhledem k tomu, že mám za sebou potrat. Když tak koukala na utz, tak viděla jen náznak dutinky, po chvíli ale našla nahoře malinkou dutinku. Prý je sliznice vysoká, a podle toho utz to odpovídá tak konci 4tt, začátek 5tt. Ms mám vynechanou 10 dni, a na testech už minimálně 3 dny dálnice, clearblue mi ukazoval nejdřív 1–2, a po čtyřech dnech 2-3. Dr mi krev ani nebrala, ale podle těch testu by mělo být hcg už vysoké. Stalo se to někomu?
Dvojčat bych se nebála. Strach bych měla spíš z toho, že v 5+5videla jen náznak dutinky.uz by mělo být vidět i embryo. Někdy i se srdeční akci.
@karkarka Já bych měla být 5+5, ale jak píšu, podle dr je to konec 4tt, začátek 5tt. A je fakt, ze ovulaci jsem měla mít 26.12, ale byla až 1.1.2020.
Takže myslím, ze to sedí. A dr se tvarila pozitivně, ze prý to vypadá dobře. Ze mám přijít za 14 dni, na srdíčko.
@karkarka A taky si myslím, že kdyby si nebyla jistá, vzala by mi krev, ne? Ale tu mi nebrala.
Já si spíš myslím že si měla později ovu… protože jak si psala 3 dny na testu dálnice.. když máš pěkně pozitivní test tak jít nejlépe k dr za 14 dní aby si byla v 6 týdnů takže si mylsim ze si opravdu jen cca začátek 5 týdne
@Kajka9 Já jsem právě měla být cca 5+5, ale podle dr konec 4, začátek 5.tydne. Takže myslíš, ze je to opravdu opožděnou ovulaci?
@Anonymní píše:
@karkarka A taky si myslím, že kdyby si nebyla jistá, vzala by mi krev, ne? Ale tu mi nebrala.
Jak to dopadlo?? 🤔
Ja mela uz poradne dalnice 10 DPO a cekam dvojcata, hodnoty hcg neznam, poprve jsem sla na kontrolu v 6+6 tt a obema uz tukala srdicka.