Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
90,– pásek + 12,– doběrečné + 35,– složenka + 59,– doprava = 196 ,–
Příspěvek upraven 21.02.12 v 22:16
Bayuska píše:
Tak pro příklad:
Zadala jsem hmotnost 500g, hodnota do 500Kč (bez hodnoty to nejde na dobírku), rozměry 25×20×10 cm.
Pod tím vyjela tabulka s typy zásilek, u toho Dop.balíčku jsem klikla na žlutý trojúhelníček - rozbalí se nabídka - kolik má být dobírková částka - tam zadat 90,– a zvolit poukázku, to jsem nechala C.
Vyskočilo 106,– Kč.
Aháááá, taky mi to tak vyšlo ![]()
jana32 píše:
no já když to počítám,tak mi vychází balík za 64 s dobírkou 76 a ne 109.Fakt nevím,kde děám chybu
Když si necháš spočítat poštovné na ten balíček, tak vedle je ještě kolonka Doplňkové služby a poplatky, tam klikneš na ten trojúhelník (dobírka) a vybereš si tam, jak chceš dobírku zaplatit - je tam možnost poukázka nebo ČSOB a když to odklikneš - já zadala poukázku, tak ti vyjde ten přepočet na 47 Kč a celková částka poštovného je 111 Kč… takže pán to má ještě o dvě koruny méně a to ti nepočítal za balení - obálka nebo třeba ten pytlík stojí kolem deseti korun, pokud by to neposílal zabalené jen v papíře a přelepené… takže ta cena odpovídá…
64 je za zásilku a 47 za službu,
těch 12 kč je jen za to že ji vůbec chceš tu službu…:-)
Ale oni chtějí tu cenu,jakou musí vyplatit pánovi, takže ty tam zadáš 90kč a pak ti to vyjede, kdyby chtěl 1000 zadáš tisíc… ![]()
Kdyby si to pán nechal poslat na účet nebo složenkou A, bylo by to o 15,– levnější
Regina Hero píše:jana32 píše:Když si necháš spočítat poštovné na ten balíček, tak vedle je ještě kolonka Doplňkové služby a poplatky, tam klikneš na ten trojúhelník (dobírka) a vybereš si tam, jak chceš dobírku zaplatit - je tam možnost poukázka nebo ČSOB a když to odklikneš - já zadala poukázku, tak ti vyjde ten přepočet na 47 Kč a celková částka poštovného je 111 Kč… takže pán to má ještě o dvě koruny méně a to ti nepočítal za balení - obálka nebo třeba ten pytlík stojí kolem deseti korun, pokud by to neposílal zabalené jen v papíře a přelepené… takže ta cena odpovídá…
no já když to počítám,tak mi vychází balík za 64 s dobírkou 76 a ne 109.Fakt nevím,kde děám chybu
Nemá to levnější pán, protože my jsme hmotnost zadaly 500g a to ten páseček bude mít mnohem méně. Takže se ta cena o to snížila.
Bayuska píše:Regina Hero píše:Nemá to levnější pán, protože my jsme hmotnost zadaly 500g a to ten páseček bude mít mnohem méně. Takže se ta cena o to snížila.jana32 píše:Když si necháš spočítat poštovné na ten balíček, tak vedle je ještě kolonka Doplňkové služby a poplatky, tam klikneš na ten trojúhelník (dobírka) a vybereš si tam, jak chceš dobírku zaplatit - je tam možnost poukázka nebo ČSOB a když to odklikneš - já zadala poukázku, tak ti vyjde ten přepočet na 47 Kč a celková částka poštovného je 111 Kč… takže pán to má ještě o dvě koruny méně a to ti nepočítal za balení - obálka nebo třeba ten pytlík stojí kolem deseti korun, pokud by to neposílal zabalené jen v papíře a přelepené… takže ta cena odpovídá…
Jo, teď jsem si všimla, že zakladatelka píše balíček 500g a pak dole píše u 1 kg 76 Kč, tak jsem zadala rovnou to kilo… ![]()
jana32 píše:
Dobrý večer,potřebuji poradit.
Od jednoho pána jsem si před týdnem na netovém bazaru koupila plavací pásek pro dceru a chtěla jej poslat na dobírku.Je z pěny,může mít max 500g a to ani ne.Cenu dal 90,– Psal,že zjistí cenu a napíše mi.Nenapsal,až dnes mi po mém e-mailu odepsal,že ho dnes poslal a dobírka je 109,–Kč.Je to možné?Ať počítám jak počítám,přes kalkulačku čp mi to vychází při hmotnosti balíku 1kg na 76kč.
Navýšil si sám cenu nebo je možná taková cena?Příspěvek upraven 21.02.12 v 20:34
ahoj ja dneska posilala na dobirku mikinu-balik byl lehky-pocitala jsem taky male postovne-ale napocitali mi 111Kc.. ![]()