Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ,
poslední dobou si kladu jednu otázku.
Proč se někdo vydává za kamaráda , snaží se zjistit co nejvíc , aby nakonec vše zničil??¨
Stačí nedodržení mlčení, pomlouvání a ničení dalších přáteství někomu ke štěstí??
Je mi líto , že se to děje i tady.
Já a jiné se už určite poučily, ale nechápu ten smysl činů ![]()
že by důvod takového „kamarádství“ byl ten být za každou cenu středem pozornosti? být důležitá i za cenu sviňáren? hlavně aby se pořád něco dělo? ![]()
je to možné, ale pořád mi uniká smysl, být hvězdou ve virtuálním světě.
Pošlapat letité přátelství, jenom proto abych byla nej.....
ty já myslím,že to je prostě o typu člověka. pro někoho je prostě být v kurzu nejdůležitější ze všeho a všechno ostatní jde stranou.
taky se možná věří - doufá, že to nepraskne...... ![]()
to přece nemůže neprasknout
, moje nadřízená vždycky říkala : člověk se dokáže přetvařovat max půl roku a pak to navydrží a všechno vyleze ne povrch. A měla pravdu - u někoho dřív u jiného později ale přece
no jo no. jenže já myslím, že ten kdo se tak chová, věří že mu to projde.
lidi jsou různé......
Šája píše:
no jo no. jenže já myslím, že ten kdo se tak chová, věří že mu to projde.lidi jsou různé......
problém je tom že mu to většinou opravdu projde
Jak takovou ---- potreatat??? Pomluvami se akorát člověk sníží na její úroveň a dokud se někdo další nespálí, stejně neuvěří a nepochopí
evi, nepotrestáš. víš proč? protože pro takovou ani to prasknutí nebude trest. i po provalení bude kopat kolem sebe......a dělat nakonec ze sebe tu ublíženou chudinku ![]()
no právě
Nakonec bude taková potvora jako neviňátko, nad kterým se každý slituje a odnese to ten, kdo to myslel dobře
přesně a proto je lepší se do ničeho moc nemontovat, i když je to svým způsobem srabárna. ale už jsem na vlastní kůži poznala, že je to tak ![]()
pomsta je nejlepší chladná, takže vyčkat a vrátit i s úroky když to nejméně čeká, otázka je jestli má u blbce pomsta smysl, on to stejně nepochopí takže se mine účinkem, smysl to má jen u chytrých lidí. Pomluvy jsou blbost, chce to zásah do černého.
Někdo může namítat že pomstou se sníží na úroveň toho co nám ublížil, ale není tomu tak, pomstou snížíme riziko příštího s.aní na naši hlavu téměř na nulu.
Člověk musí ukázat že se sebou nenechá zametat,
že se umí bránit. Splachovací lidi to mají težký, pro ostatní jsou slabý snadný terč.
eviliska píše:
Jak takovou ---- potreatat??? Pomluvami se akorát člověk sníží na její úroveň a dokud se někdo další nespálí, stejně neuvěří a nepochopí
pár facek
eviliska píše:
Neboj, na každou svini se voda vaří. Ona se potrestá sama, ty na ni neplýtvej svým časem, ten můžeš využít líp ![]()