Falešná kamarádka

14020
20.2.12 23:08

falešná kamarádka

Ahojky ,
poslední dobou si kladu jednu otázku.
Proč se někdo vydává za kamaráda , snaží se zjistit co nejvíc , aby nakonec vše zničil??¨
Stačí nedodržení mlčení, pomlouvání a ničení dalších přáteství někomu ke štěstí??

Je mi líto , že se to děje i tady.
Já a jiné se už určite poučily, ale nechápu ten smysl činů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
20.2.12 23:14

že by důvod takového „kamarádství“ byl ten být za každou cenu středem pozornosti? být důležitá i za cenu sviňáren? hlavně aby se pořád něco dělo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.2.12 23:17

je to možné, ale pořád mi uniká smysl, být hvězdou ve virtuálním světě.
Pošlapat letité přátelství, jenom proto abych byla nej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.2.12 23:21

ty já myslím,že to je prostě o typu člověka. pro někoho je prostě být v kurzu nejdůležitější ze všeho a všechno ostatní jde stranou.
taky se možná věří - doufá, že to nepraskne...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.2.12 23:22

to přece nemůže neprasknout :think: , moje nadřízená vždycky říkala : člověk se dokáže přetvařovat max půl roku a pak to navydrží a všechno vyleze ne povrch. A měla pravdu - u někoho dřív u jiného později ale přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.2.12 23:24

no jo no. jenže já myslím, že ten kdo se tak chová, věří že mu to projde. :nevim: lidi jsou různé......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.2.12 23:27
Šája píše:
no jo no. jenže já myslím, že ten kdo se tak chová, věří že mu to projde. :nevim: lidi jsou různé......

problém je tom že mu to většinou opravdu projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.2.12 23:28

a to mě právě zaráží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.2.12 23:29

Jak takovou ---- potreatat??? Pomluvami se akorát člověk sníží na její úroveň a dokud se někdo další nespálí, stejně neuvěří a nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.2.12 23:30

evi, nepotrestáš. víš proč? protože pro takovou ani to prasknutí nebude trest. i po provalení bude kopat kolem sebe......a dělat nakonec ze sebe tu ublíženou chudinku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.2.12 23:32

no právě :cert: :cert: :cert: Nakonec bude taková potvora jako neviňátko, nad kterým se každý slituje a odnese to ten, kdo to myslel dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.2.12 23:34

přesně a proto je lepší se do ničeho moc nemontovat, i když je to svým způsobem srabárna. ale už jsem na vlastní kůži poznala, že je to tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.2.12 23:37

pomsta je nejlepší chladná, takže vyčkat a vrátit i s úroky když to nejméně čeká, otázka je jestli má u blbce pomsta smysl, on to stejně nepochopí takže se mine účinkem, smysl to má jen u chytrých lidí. Pomluvy jsou blbost, chce to zásah do černého.
Někdo může namítat že pomstou se sníží na úroveň toho co nám ublížil, ale není tomu tak, pomstou snížíme riziko příštího s.aní na naši hlavu téměř na nulu. :mrgreen: Člověk musí ukázat že se sebou nenechá zametat, :mrgreen: že se umí bránit. Splachovací lidi to mají težký, pro ostatní jsou slabý snadný terč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.2.12 00:05
eviliska píše:
Jak takovou ---- potreatat??? Pomluvami se akorát člověk sníží na její úroveň a dokud se někdo další nespálí, stejně neuvěří a nepochopí

pár facek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.2.12 00:06
eviliska píše:

Neboj, na každou svini se voda vaří. Ona se potrestá sama, ty na ni neplýtvej svým časem, ten můžeš využít líp :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová