Falešná kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
21.2.12 15:44
:palec: :palec: :palec:
muffinka89 píše:
martinaaaaaaaaa7 píše:
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…) :zed: :zed: :zed:
8o Ono se na každou"svini"vaří voda :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
21.2.12 15:46
muffinka89 píše:
martinaaaaaaaaa7 píše:
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…) :zed: :zed: :zed:
8o Ono se na každou"svini"vaří voda :pocitac:
:pankac: :pankac: :pankac: snad opravdu na každou, jsem fakt na ni nazlobená, ono mě to přejde, ale hrozně mě to mrzí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
21.2.12 15:46

muffinka89 - doufejme, doufejme :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
21.2.12 15:47

eviliska - smutný na tom, že to vždycky mrzí nás a ti dotyční to maj na háku; já to mám taky někde mezi vztekem a lítostí, ale časem zapomenem obě :lol:

• Citovat
  • Upravit
14020
21.2.12 15:50
martinaaaaaaaaa7 píše:
eviliska - smutný na tom, že to vždycky mrzí nás a ti dotyční to maj na háku; já to mám taky někde mezi vztekem a lítostí, ale časem zapomenem obě :lol:

to je přesné, já dělám jako by se nic nestalo / na oko/ a ta můra vůbec neví, která bije a co provedla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
21.2.12 15:50

už ji beru s rezervou a nevěřím jí ani slovo a dávám si bacha na vše co řeknu, ale je to :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
21.2.12 15:54

To jako mluvíte o někom konkrétním tady z emimi? 8o Já jsem naštěstí s takovými typy, o kterých tu píšete neměla nikdy co do činění, ťuk ťuk. Možná je to tím, že si hned tak někoho k sobě nepustím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
21.2.12 15:55

eviliska - asi tak, jen si někdy říkám, že stýkat se s lidma, ke kterem člověk nemá důvěru, nemá moc smysl a většinou s nima styky omezím, až vymizí úplně. Ale je to celý nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
21.2.12 15:56

Já ne,je to holka z lide,cz.Ona se registruje i na portálech pro maminky a hledá maminky…No prostě hrůza… :roll: :nevim:

Příspěvek upraven 21.02.12 v 15:59

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
21.2.12 15:56

princess - já mluvím o lidech ze svého okolí, tady na emiminu jsem potkala jen pár nepříjemnejch blbek, tohle ještě ne :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14020
21.2.12 15:57

za mě - ano je to jesna osoba tady z emimi, ale setkala jsem se s takovýma i ve svém okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
21.2.12 16:00

muffinka89 - ta ženská musí být ale pořádně divná  :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4328
21.2.12 16:02

A co takhle trochu konkrétnosti? Kdo na lide.cz a kdo tady? Celkem by se to hodilo a mohla by se ta dotyčná aspoń vzpamatovat nebo se studem změnit aspoň nick,protože takový si pokoj nedaj :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
21.2.12 16:02

Je ale smůla že jsem to zjistila až teď:-(.Dala jsem sem odkaz,ale na konec jsem ho raději smazala,nechci aby mě tady našla a registrovala se tady :nevim: Ale fotku vložit můžu :D

• Citovat
  • Upravit
4328
21.2.12 16:13

No já jsem měla tu čest potkat taky na lidé.cz. Jednu je starou rašpli,která si hraje na modelku a opravdu zničila manželství mé kamarádce a nakonec se zjistilo,že mnoha dalším je prostě divná a nemocná…vadí jí štěstí a krása mladších ženských. Nick je Friedlova.fr To je asi snad nejzákeřnější a falešný člověk co jsem kdy poznala.Umí to velice dobře a manipulace s lidmi je snad jejím koníčkem. Jinak na netu se mi nic tak negatevního nestalo :-) a ani nedávám snad k tomu příležitost jen tak jak já chci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová