Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
muffinka89 píše:martinaaaaaaaaa7 píše:
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…)![]()
![]()
Ono se na každou"svini"vaří voda
muffinka89 píše:martinaaaaaaaaa7 píše:
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…)![]()
![]()
Ono se na každou"svini"vaří voda
eviliska - smutný na tom, že to vždycky mrzí nás a ti dotyční to maj na háku; já to mám taky někde mezi vztekem a lítostí, ale časem zapomenem obě ![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
eviliska - smutný na tom, že to vždycky mrzí nás a ti dotyční to maj na háku; já to mám taky někde mezi vztekem a lítostí, ale časem zapomenem obě
to je přesné, já dělám jako by se nic nestalo / na oko/ a ta můra vůbec neví, která bije a co provedla ![]()
už ji beru s rezervou a nevěřím jí ani slovo a dávám si bacha na vše co řeknu, ale je to
![]()
To jako mluvíte o někom konkrétním tady z emimi?
Já jsem naštěstí s takovými typy, o kterých tu píšete neměla nikdy co do činění, ťuk ťuk. Možná je to tím, že si hned tak někoho k sobě nepustím ![]()
eviliska - asi tak, jen si někdy říkám, že stýkat se s lidma, ke kterem člověk nemá důvěru, nemá moc smysl a většinou s nima styky omezím, až vymizí úplně. Ale je to celý nepříjemný.
Já ne,je to holka z lide,cz.Ona se registruje i na portálech pro maminky a hledá maminky…No prostě hrůza…
![]()
Příspěvek upraven 21.02.12 v 15:59
princess - já mluvím o lidech ze svého okolí, tady na emiminu jsem potkala jen pár nepříjemnejch blbek, tohle ještě ne
![]()
za mě - ano je to jesna osoba tady z emimi, ale setkala jsem se s takovýma i ve svém okolí
A co takhle trochu konkrétnosti? Kdo na lide.cz a kdo tady? Celkem by se to hodilo a mohla by se ta dotyčná aspoń vzpamatovat nebo se studem změnit aspoň nick,protože takový si pokoj nedaj
![]()
Je ale smůla že jsem to zjistila až teď:-(.Dala jsem sem odkaz,ale na konec jsem ho raději smazala,nechci aby mě tady našla a registrovala se tady
Ale fotku vložit můžu ![]()
No já jsem měla tu čest potkat taky na lidé.cz. Jednu je starou rašpli,která si hraje na modelku a opravdu zničila manželství mé kamarádce a nakonec se zjistilo,že mnoha dalším je prostě divná a nemocná…vadí jí štěstí a krása mladších ženských. Nick je Friedlova.fr To je asi snad nejzákeřnější a falešný člověk co jsem kdy poznala.Umí to velice dobře a manipulace s lidmi je snad jejím koníčkem. Jinak na netu se mi nic tak negatevního nestalo
a ani nedávám snad k tomu příležitost jen tak jak já chci ![]()